Ten, Nevermind או Dirt?

brass monkey

New member
שאלה:

מה כל כך מיוחד ב Them bones ...אף פעם לא הבנתי... הוא אחד מהשירים שאני דווקא לא אוהב בדיסק...תסביר לי - מה מיוחד בו?

אני יסביר לך

שחורשים עליו ברצועה!
סתם, המ יש לו קליפ אדיר, והצרחות שבו טובות, הלחן גם די טוב, אבל את הליריקה אני לא הבנתי. גם עליי הוא לא אחד האהובים.

הוד11

New member
אני יגיד לך

הוא פשוט גאוני, מושלם, חוויה מאטפיזית רוחנית שקורה לי שאני שומע את השיר הזה שיר מבריק עשוי באופן ענק, לא משנה איזה גרסת הופעה משהו אין כמו הגרסה הרגילה, מאסטרפיס. ועכשיו למה? בגלל הסולו בגלל המילים אולי השיר שאני הכי מזדהה איתו בעולם לפעמים (איי פיל סו אלון איזה משפט גדול). השירה המושלמת של ליין עזוב שיר שאין לי מילים לתאר אותו

הוד11

New member
הצרחות זה רק ששתי שניות מהשיר

רק הפתיחה העוצמתית שלו השיר בכללי הוא חווויה

הוא הרבה יותר סמלי, תסתכל

זה השיר הראשון בדיסק, והוא מתחיל בצעקות חנוקות כאלו, לדעתי זה מסמל צעקות לעזרה. האווירה שלו מצמררת כזו, אפלה, הליריקה שלו מאוד חזקה, כבדה כזו, השירה שם מאוד מלודית, וזה מאוד מתאים לליריקה. הלחן גם כבד, מטאלי כזה, מלוכלך, כמו גשראנג' צריך. הסולו מלא פיל ופשוט אבל מתוחכם ויפהפה. בכלל, אין בו דבר אחד רע.

הוד11

New member
בכיף!!!!

A LITTLE BITTER KILLER IS ME OVER NOW DAM THAT RIVER GOD AM GRIND NUTSHEL ועוד המון שלא הזכרתי רק בגלל שאני ממהר לבצפר

Dead Scene

New member
ומקום שלישי וחמישי... ורביעי

3. Pearl Jam - Vs. 4. soundgarden - down on the upside 5. Temple of the dog 6. louder than love של סאונדגארדן

שלייי

1.דירט- ברור כי אליס הלהקה האהובה עליי. 2.נוורמיינד 3.טן 4.סופראננואן 5.אבוב-האלבום בינוני אבל WAKE UP נמצא שם שמבחינתי הוא עובר תרמה של האלבום, שיר מדהים והכי אהוב עליי. 6.טמפל אוף דה דוג- עדיין לא שמעתי, חוץ מהנגר סטרייק שדי מציק אחרי כמה שמיעות(איים גואינג הנגרי..איים גואינג הנגרי...)

אהה, צריך לדרג?

לא פתחתי את ההודעה.. חח.. אחרי דירט זה טן ואז סופראנואן. נירוונה? פחחח... אפילו לא בצחוק.

אני לא יכול להגיד אחד

אני צריך אלבום שמשלב שירים משלושת האלבומים האלה
ובנוגע לכל הוויכוח שהיה כאן. קראתי הכל וזה היה ממש עצוב לראות את ההתפתחות של זה, הקטנוניות, ושהוא לא נפסק בשלב שהיה צריך. כי אחרי הכל זה עיניין של דעה, כמו שרשמו כאן: על טעם ועל ריח. הויכוח הזה נמשך כבר שנים וכבר ממש נמאס ממנו.

למעלה