Ten, Nevermind או Dirt?

Aline In Chains

New member
../images/Emo129.gifאיזה כיף ג'ים אני פתאטית.

קיצר,נמאס לי,אני לא מתווכחת יותר עם אף אחד. שיחשבו מה שבא להם.

הגיע הזמן שלא ינסו לשנות פה את הדעה

של מישהו אחר. כל אחד אומר את דעתו וזהו, חלאס לנסות לשנות את זה, הדיון קורט נגד כל העולם זה הוויכוח הכי חרוש בתולדות הגראנג'.

dafi daf

New member
../images/Emo45.gif

וזה כולל גם את רוב ההודעות שלך,ד"א,אני סתם עצלנית פשוט

מה, שאני משנה לנסות דעה? אני לא

אני אומר את דעתי, פשוט בתקיפות
אבל אני עובד על זה.

dafi daf

New member
../images/Emo6.gif חחח התכוונתיח שאני מסכימה איתך,

וכן,יצאת קצת טמבל
[אתה כמוני,יוצא מנקודת הנחה שתוקפים אותך^^] אבל אני עדיין אוהבת אותך,אפילו טמבל!

לא, מה פתאום נקודת הנחה, פשוט מה

שכתבת לא מובן, כאילו את עשית שאת תומכת במה שכתבתי ואמרת 'וזה כולל גם את רוב ההודעות שלך', אז לא ידעתי איזה מהם, מה שתמכת בו או הסימן התומך..

MilkShack

New member
גאון הוא לא היה...

מי אתה שתחליט אם הוא גאון או לא ? מה שכתבת זה לא עובדות, זאת הדעה שלך. כל אחד והטעם שלו, בתור מנהל אתה אמור לאסור כאלה דיונים (לא עם האלבומים, מה שהתפתח) שרק הורסים את הפורום ואת היחסים בין המשתמשים, זה אידיוטי לחלוטין, כל אחד ודעתו.

הוד11

New member
את ראית אותי אומר שזו עובדה

אני בסך הכל הבעתי את דעתי כמו כולם פה. ובעניין למחוק את השרשור הזה, השרשור הזה הוא לדעתי לגיטימי, יש פה וויכוח על פועלו של אחד מאגדות הגראנג', הזרם המוסיקלי שעליו אנו דנים בפורום. השרשור הזה מתחילתו שואל בפשטות איזה מלהקות הגראנג' היא הכי טובה (כאשר כל להקה מייצג אלבום) כך שמצב כזה יוצר וויכוחים. בסך הכל הפורום הזה נועד לדון על המויסקה שאותה או שומעים ויש פה דיון. אם זה מעבן אותך באופן מיוחד את יכולה לשלוח לי מסר ולהגיד לי בו כל מה שאת רוצה

MilkShack

New member
תוסיף לדעתי ואני אדע שזאת דעתך

ובנוגע לדיון.. אוקיי, אבל לפחות תגביל חלק מההודעות. זה לא נחמד.. אנשים מתווכחים פה כמו מטורפים =X זה לא דיון כבר.

הוד11

New member
שמע

קודם כל סליחה זה קורה הרבה בפורומים שמתבלבלים בבן או בת דבר שני הרגע שמתי לב שבאמת הדיון חרג קצת מגבול הטעם הטוב ואני מקווה שזה ייפסק כאן

Jagged chaos

New member
../images/Emo45.gif

מה הסרט....עדיין השרשור לא ירד נמוך והתחילו פה קללות אחד נגד השני עם המשתמשים... הדבר הכי כבד פה היה שאלין איימה עליי ברצח (שזאת פאקינג עבירה פלילית)... וגם זה היה בהומור (
)

אני דווקא נהנית משרשורים כאלה

שיש דיונים ארוכים ואנשים מביעים תדעה שלהם. כמובן בלי קללות ובלי לגלוש לפסים אישיים.

Aline In Chains

New member
../images/Emo115.gifצודק איכשהו.

ובקשר להודעות שלי, הייתי עצבנית מדיי, מצטערת אם פגעתי במיש'ו עם ההודעת, לא התכוונתי :)

למעלה