משחק^^

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמשאלתך התגשמה.

קיבלת כרטיס חינם לפגישה עם ג'וני דפ. בגעת ביום המתוכנן למקום המתוכנן, חיכית וחיכית וחיכית. עברו 5 שעות. הסתכלת בכרטיס שוב.... וקלטת שהפגישה נקבעה לאתמול וג'וני כבר טס. משאלתי:שאני אעשה תרגיל טוב באליפות שבת הבאה...

Stinki Winki

New member
משאלתך התגשמה.

עשית תרגיל טוב ונקעת את הרגל כשבאת לצאת מהאולם.
משאלתי: לזכות בלוטו (כמה עלוב)

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמשאלת התגשמה

זכית בלוטו ואחרי שעה בערך באו מאפיונרים רחו אותך וגנבו את כול הכסף. משאלתי: שהחתול שלי יוכל לדבר וידבר איתי ויהיה החבר הכי טוב שלי.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifמשאלתך התגשמה.

דיברת עם החתול וגילית שהוא ממש ממש שונא אותך. משאלתי:שכל החברות שלי יהיו איתי באותה כתה בתיכון

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifמשאלתך התגשמה

אך לאחר כמה ימים גילית שכל החברות שלך הן בעצם צביקה פיק, רוני דואני, מייקל ג'קסון, מיכל אמדורסקי, שירה (חברה של צביקה פיק), דניאלה פיק, שרונה פיק והם מתכוננים להשתלט על העולם. [?] משאלתי: שיפסיק להיות לי חם ><

BiDriL

New member

הטמפרטורה ירדה למינוס 500 מעלות
משאלתי:שיהיה בבית עוד אוראוז

MorningGlory

New member
משאלתך התגשמה!

קיבלת המון אוראוז מהקרובים בארה"ב ואת ממש מאושרת. אבל אז בא גנב אמריקאי-מכור-לאוראוז וגונב לך הכל. משאלתי- שהחניכות שלי יהנו במחנה
נראה אותכן מוצאות משו רע בזה

Stinki Winki

New member
משאלתך התגשמה.

החניכות מאוד נהנו, אבל המחנה התבטל חצי יום אחרי שהן יצאו אליו. משאלתי- להשאר בחמש יח"ל במתמטיקה שנה הבאה

BiDriL

New member

נשארת ב5 יח"ל ובאת לבגרות אחרי שבוע שהסתגרת בבית ורק התכוננת ומודיעים לך שיבטלו את הבגרות. משאלתי הי שיער גלי.לא מתנפח.תודה.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמשאלתך התגשמה

קיבלת חופש מחלה כי את נגועה בשעת העופות
משאלתי: חשק ללכת לבית ספר

Winter Blue1

New member
משאלתך התגשמה

אך שהגעת כל הילדים החליטו שאת מכוערת עשו עליך חרם והמנהל שונא אותך אז מעבירים אותך בי"ס. משאלתי: לקבל 100 בתרגיל אישי בספורט (שהצגתי היום דרך אגב)

MorningGlory

New member
משאלתך התגשמה.

התרגיל היה כל כך טוב שביקשו ממך להעביר אותו לפני ראש הממשלה. המשאלה שלי- למצוא עבודה

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gifמשאלתך התגשמה

קיבלת עבודה כהמלבישה האישית של הכלב החדש של פאריסט הילטון
משאלתי היא: שהם שיקרו לי והוא לא הציע לה חברות, כי הוא מחבב אותי. (לא יקרה
)

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifמשאלתך התגשמה

הוא באמת לא הציע לה חברות, הוא מחבב אותך, אבל למען האמת הם התבלבלו והוא הציע למישהי אחרת. משאלה שלי: להתקבל למגמת תיאטרון בתיכון.

../images/Emo221.gif

משאלתך התגשמה, כעת התקבלת למגמת תיאטרון אבל רוצים לסגור את המגמה. משאלה שלי: לקבל ציונים גבוהים בבגרויות

GalGul000

New member
משאלתך התגשמה.

[אעע מה אני עושה במשחק הלא קשור הזה.] קיבלתי ציונים מאוד גבוהים בבגרויות, אבל העיפו אותך מבצפר עוד לפני שהספקת לקבל תעודת בגרות כי גילו שהשתנת על השרת. [הממ
] משאלה: המממ. חחח כל דבר שעולה לי בראש אני כבר יודעת מה תעשו לו. אז. אממ. שיגיע כבר החופש הגדול.

../images/Emo221.gif משאלתך התגשמה

החופש הגדול הגיע אבל התילו עליך טונות של שיעורי בית ועבודות לחופש. משאלתי: להקליט דיסק שימכור יותר ממליון עותקים ואני יהיה מפורסמת ויאהבו אותי

למעלה