משחק^^

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifמשאלתך התגשמה

נהיית מפורסמת, אבל צ'פמן התבלבל בינך לבין ג'ון לנון ורצח אותך במקום. משאלתי: לדעת לשיר בלי לזייף P:

משאלתך התגשמה../images/Emo211.gif

רק שהדיסק הוא קלטת לוהטת. משאלתי:רבאק, שיהיה לי כבר חבר

Bleeding Roses

New member

מישהו כוס מאמם! חבל"ז! 100לף! הכיר אותך ותוך שעתיים נהייתם חברים. אחרי 3 שעות תפסת אותו אונס בחורה בסמטא חשוכה. משאלתי: שרוני דואני תמות.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמשאלתך התגשמה

[איזה משחק קרוע, הכל פה כל כך מצחיק
] רוני דואני מתה. לכבוד אולמרט מחליט על חודש זכר לאומי. חודש אחד בשנה שומעים כל-הזמן ורק את השירים של רוני וסוגדים לה בשיער בלונדיני וקול מטומטם
משאלתי.. שיהיו לי חברות

Bleeding Roses

New member

(נקמה על רוני >< סתםסתם, כפרות עלייך!
) מצאת אחלה חברות, אבל הגיע צונאמי וסחף אותן לתאילנד הרחוקה והכל כך קפואה P: ושם הן שירתו בתור חדרניות בבית מלון, הצונאמי הגיע גם לבית מלון והרג את כל מי שהיה שם, כולל החברות. P: משאלתי: שנפסיק כבר פאקינג ללמוד גיאוגרפיה ><

רחלי03

New member
משאלתך התגשמה!

התקבלת למגמת תיאטרון בתיכון, ואת זוכה לשחק בתפקידים רבי עומק של: משרתת, כלב, מכשפה, וכו' גם אני רוצה תיאטרון, אבל אין אצלינו...לא נורא, גם תקשורת נחמד:) משאלתי:שאני אצליח בבגרות במתימטיקה!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמשאלתך התגשמה.

הצלחת בכול הבגרויות כולל מתמטיקה. אבל אחרי כמה שנים את עובדת בתור מנקת שירותים לכול חייך. כיכי אף אחד לא אוהב אותך וחושב שאתץ מכוערת ולא רוצה להעסיק אותך. וזה שהעסיק אותך הוא עיוור
משאלתי: יכולת לעצור את הזמן. (שזה לא יהיה קשור לפיצוץ ידים
ש
)

Shusho

New member
משאלתך התגשמה

השעון שקיבלת במתנה מסבתא ליום ההולדת מסוגל לעצור את הזמן. רק חבל שלא קראת את האותיות הקטנות: "זהירות, עצירת הזמן עלולה לגרום לזהותך להעלם בחלל!". יאפ. כולם שכחו מי את. אין לך מושג מאיפה באת. את אף אחד! משאלתי: לעשות גבות ישרות

Karin917

New member
משאלתך התגשמה.../images/Emo210.gif

הצלחת לעשות גבות ישרות. אבל זה לקח לך כל כך הרבה זמן שבינתיים הגבות התחברו ועכשיו יש לך גבה אחת. משאלתי-שביום ראשון ושני אני אוכל להשאר בבית.

TEENAGER1

New member
משאלתך התגשמה^^

נשארת בבית, אך אוי, מה חבל, הבית קרס ונאלצת לעבור לגור בבית הספר. משאלתי היא - שיהיה כבר החופש הגדול

MorningGlory

New member
משאלתך התגשמה.

החופש הגדול מתחיל מחר! הידד! אבל בגלל כל החומר שעוד יש ללמוד, את מקבלת עבודה לחופש שתספיק לך לשנתיים. בהצלחה
. משאלתי- בן אנ ג'ריס.:]

TEENAGER1

New member
משאלתך התגשמה...

קיבלת מחברה חבילת בן אנד ג'ריס, התחלת לאכול להנאתך, ולפתע- מה זה הדבר החלקלק והקשה הזה שאת לועסת?
כנראה שהג'וק נהנה מהגלידה לפנייך
משאלתי - שלא יצטרכו לנקות בפסח

Stinki Winki

New member
איכXD. משאלתך התגשמה

באמת לא צריכים לנקות בפסח, צריכים לנקות ביום כיפורD: משאלתי- להכיר מישהו חמוד באומנות שנה הבאה.

אנבלייי

New member
משאלתך התגשמה ^^

פגשת את רוג'ר, דוגמן עירום חלקי חמוד בקורס רישום, שיצא מהארון לפני שנתיים. משאלתי- לגדל תחת.

משאלתך התגשמה.

התחת שלך גדל כל כך עד שנבלעת בתוכו
. משאלתי- שהשרשורים האחרים גם יהיו כל כך ארוכים^^

Stinki Winki

New member
משאלתך התגשמה../images/Emo3.gif

כל מיני שרשורי "תפוז אנשים מודיע" התמלאו עד גדותיהם ועכשיו את צריכה לשרשר את כולם לאוף
משאלתי- לקנות חצאית משובצת

Bleeding Roses

New member

קנית חצאית משובצת ובאת איתה לבית ספר, חברה שלך התלהבה ומצאה חוט שמבצבץ מהחצאית, היא התחילה למשוך אותו וכל החצאית נפרמה. משאלתי: ממ... לנסוע ללונדון *0*

משאלתך התגשמה

את נסעת ללונדון והלכת לכנסייה. באמצע את פתאום התעטשת ואז הכומר סילק אותך לכך שלא תוכלי לחזור לעיר הזו לעולם. משאלתי הנחמדה: להצליח לעבוד על אנשים ב - 1 באפריל. XD

למעלה