משחק^^

Winter Blue1

New member
משאלתך התגשמה

סיימת והגשת אתה כבר אבל יום לאחר שהגשת אותה המורה אומרת לך שהתבלבלת בנושא ואת צריכה להכין אחת יותר גדולה ויותר ארוכה. משאלתי: ללכת מחר לחברים שלנו עם ה-9 גורים ולראות את הגורים בפעם האחרונה. הנה הגורים שהיו קטנים יותר. ולמה פעם אחרונה? כי מוסרים אותם. ועכשיו הם דובים קטנים ומושלמים!

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifמשאלתך התגשמה

תקבלי במבחן 90 תוך כדי רימואי מהחלל החיצון
משאלתי - לראות את כל רבלדהההההההההה אעעעעעע

Mrs Johnny depp

New member
משאלתך התגשמה

והם היו מניאקים וצרחו עלייך שהם שונאים את המעריצים שלהם ואת ישראל במיוחד ואז מיה מתאבדת
משאלתי היא שנהיה חברים כבר

Little Chiwawa

New member
משאלתך התגשמה

והוא הספיק כבר לבגוד בך.. משאלתי היא: להצליח במתמטיקה

Winter Blue1

New member
משאלתך התגשמה

הצלחת במתמטיקה אבל מעבירים אותך לכיתה של הילדים המוגבלים, ככה זה בחיים. משאלתי: לקבל 100 בתרגיל אישי בספורט (שיהיה מחר)

broken winges

New member
משאלתך התגשמה

את מצליחה במתמטיקה אבל נכשלת בכל שאר המקצועות ולכן אין לך בגרות. בגלל שאין לך בגרות אף אונביריטה לא מקבלת אותך ואת נאלצת לעבוד כמנקה ולנקות חרא של ילדים קטנים בבי"ס יסודי. משאלתי-לשמור על משקל נורמלי.

Shusho

New member
משאלתך התגשמה.

המשקל הנורמלי שלך נשמר אבל האף שלך גדל למימדים מפלצתיים ומגיע לך על הברכיים וילדים מהגן זורקים עלייך עגבניות וקוראים לך "המכשפה" המשאלה שלי: להיות מעצבנת אופנה

משאלתך התגשמה../images/Emo211.gif

נהפכת למעצבת אופנה לעופות... משאלתי:שההורים יסכימו שאני אעשה בוק.

Shusho

New member
משאלתך התגשמה

מזל טוב! הצלם שם לך שקית על הראש ושמים את התמונה שלך כפרסומת ללוטו. משאלתי: לקבל 100 במתכונת באנגלית מחר

MorningGlory

New member
משאלתך התגשמה.

אבל נכשלת בבגרות ולכן תצטרכי לעשות הכל מחדש
משאלתי-לקבל 100 בבגרות במתמטיקה:]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifמשאלתך התגשמה

אבל הסתבר שקיבלת 0 וה-1 הוא סתם ליכלוך שהיה על הדף. המשאלה שלי: להופיע בלהקה בת שבע
(להקת ריקוד של מחול מודרני בין הטובות בעולם, מנוהלת ע"י אוהד נהרין
)

Shusho

New member
משאלתך התגשמה

אבל בגלל שאת בכלל בת 8 [?!] העיפו אותך! אוי באסה. משאלתי: שניצלתירס!

ינקיפנק

New member
משאלתך התגשמה

שניצל תירס הופיע מול פניך, ואז נעלם. פוף. משאלתי- לשתות מיץ תפוחים!!

MorningGlory

New member
משאלתך התגשמה

אבל בתוך המיץ היתה פרווה מלאכותית ואת בכלל לא שמת לב0.0 משאלתי- לעשות דיאטה...או אממ...משו

Winter Blue1

New member
משאלתך התגשמה

נהיית אנורקסית וברוח הראשונה שהיתה, נשברת. משאלתי: שהוא יאהב אותי ונהיה יחד.

../images/Emo221.gif משאלתך התגשמה

הוא אוהב אותך ואתם ביחד אבל כמהב חבל האוטובוס דרס אותו למוות משאלתי: להיות עשירה ומאושרת

Bleeding Roses

New member

התחתנת עם זקן עשיר, דחפת אותו במדרגות וקיבלת את הכסף אך! כמה חבל! התדרדרת לאלכוהוליזם יש לך מינוס בבנק מרוב משקאות חריפים והגעת למצב שאת לועסת מטליות לחות רק בשביל כמה טיפות אלכוהול מסכנות P: (זה אמיתי >< זה עדות שהביאו לנו היום ><) משאלתי: שיהיה לי את כל האוסלטארס שבעולם

Winter Blue1

New member
משאלתך התגשמה

יש לך הכל אך כמה חבל שאני גונבת לך אותם! משאלתי: להיות שמחה

Bleeding Roses

New member

את שמחה, בום, לקחתי לך את האולסטארס ומישהו ירה בכלב שלך [?] והגיע סוף העולם. את כבר לא שמחה P: משאלתי: לפגוש את ג'וני דפ *0*

למעלה