I'm Glad - דיון מחדש...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifאם כבר

תתערבו על זה, שיהיה מעניין
אני חושבת שהכי יפה בג'ניפר זה שהיא מסוגלת לשיר גם היפ הופ וגם לטיני. ככה שיש מספיק לכולם

QueIronia

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כדי שלא תגידי שאני משתפן, נתערב. אבל, במה שכתבתי למעלה ("לטיני
לטיני
לטיני
") התכוונתי רק שאני מקווה שזה יהיה הכיוון שלה. לדעתי היא בכל מקרה תמשיך בהיפ-הופ...

gal be

New member
אז היה "הגל הלטיני".. גם ריקי מרטין

נורא הצליח אז.. ועכשיו בקושי רואים אותו ב אם טי וי! (רואים אותו במקומות אחרים??? סליחה על הבורות) אז אולי מזל שג'ניפר שלבה גם ראפ..(למרות שאין להשוות אותה לריקי מרטין)

J To The Lo

New member
חחחחח...../images/Emo151.gif

לא הייתי אומרת שאתה משתפן! אבל בסבבה,יהיה מעניין כמו שמנדי אמרה ואני יודעת שהתכוונת שאתה מקווה שיהיה לטיני אבל לצערך,זה לא יקרה
ואני בתדהמה! שעדיין לא נפתח פה שרשור נרות לזכרו של תומר בעלה של ריקי ממשחק החיים זה אומנם לא הפורום,אבל תנו כבוד למת

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifמי שמפסיד

בהתערבות, מזמין את כולם לשתייה קרה במפגש פורום
חחחח יש לכם רעיון אחר?

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifאה בעצם

המפגש פורום יהיה הרבה לפני שנדע מה ג'ניפר תוציא
איפה הראש שלי היום?!

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifאז מה נסגר עם ההתערבות../images/Emo35.gif

מה מקבל הזוכה

J To The Lo

New member
רגע!

על מה בדיוק ההתערבות? אם זה יהיה לטיני או היפ הופ? ואם זה יהיה חצי-חצי? ורק רציתי שתראו כמה הם יפים

מתוקה777

New member
אני אהבתי את השיר מהתחלה

אני כל כך אהבתי את הקליפ I AM GLAD או איך שרושמים את זה היה לו סגנון שונה השיר היה מדליק ממש אהבתי אותו על הרגע שראיתי אותו

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש לו גם המון רמיקסים יפים

J To The Lo

New member
לינדה..

מעצבנת אותי! יש לה חיוך הכי הורס בארץ וכולם מחקים אותה והיא אפילו לא שמה לב, והכי עיצבן אותי שהיא ראיינה את טליה היא עושה כזה "ג'ילו וכריסטינה צריכות להתחיל להיזהר,כי טליה עומדת לכבוש את עולם המוזיקה" כאילו שג'ן צריכה לפחד ממנה.. אוווף שיבעטו בה כבר!(בלינדה!)

smgfan

New member
מתי היא ראיינה אותה??!?../images/Emo2.gif

בערוץ הבידור??? מתי? בבקשה תגידו לי

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif"דיון" מסוג אחר

בפורום ערוץ MTV התחילו "דיון" על הקליפ i'm glad. פשוט תיכנסו ותראו בעצמכם מה הלך שם....

למעלה