I'm Glad - דיון מחדש...

QueIronia

New member
../images/Emo80.gif I'm Glad - דיון מחדש...

הקליפ כבר לא חדש, ונראה לי שאחרי שכבר אנחנו מכירים אותו, אנחנו יכולים להביע מחדש את דעתנו עליו. נראה לי שעכשיו הדעות של כל אחד מאיתנו יותר מגובשות, וכל אחד כבר למד לחבב או שאפילו לשנוא את הקליפ. אז אני אתחיל: אני, כמו שכולכם יודעים, לא ממש אהבתי את הקליפ, ואפילו שנאתי אותו. הקליפ בא מיד אחרי All I Have, שלדעתי היא מהממת בו, ולעומת זאת, ב- I'm Glad, היא לא נראית במיטבה. אבל, לאט לאט התחלתי ממש להתאהב (אם אפשר לומר ככה) בקליפ
הוא קפץ ממקום לפני אחרון ברשימה שלי (כלומר 17...), למקום גבוה בהרבה. נכון, הוא לא הכי הצליח, אבל בשבילי הוא הסינגל הכי טוב מהדיסק (כולל Loving You)
בכלל, כל התפיסה שלי לגבי הקליפ השתנתה אחרי ה- Making The Video ששידרו ב- MTV. היא הייתה שם כ"כ חמודה, ואני ממש אוהב את הקליפ הזה. גם הרמיקסים שעשו לשיר גרמו לשינוי בצורה שבה אני מתייחס לשיר... בחיי, השיר הזה ממש טוב

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifנ"ש../images/Emo26.gif עודכנה הודעת המנהל

הוספתי לה את הפסקה הבאה: רק לידע כללי, הפורום נפתח רשמית ב- 18/08/2002 (מעשית ב- 11/08/2002). אני נכנסתי לתפקיד המנהל יום לפני מבחן בלשון שהיה לי, וכנראה שהפורום מביא
מזל
, כי במבחן הזה קיבלתי את הציון הכי גבוה שלי בלשון
בקיצור, אני מנהל הפורום מה- 31/03/2003 (או מה- 30/03/2003, לא סגור...).

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif

בהתחלה גם אני הייתי קצת בהלם מהקליפ הוא בהחלט לא משהו שהיינו רגילים מג'ניפר אבל אחרי שראיתי את ה Making the video, הבנתי יותר למה היא עשתה את זה, והערכתי אותו יותר.... גם ככה חשבתי תמיד שהשיר מדהים

gal be

New member
השיר מהמם אין לי ספק בכלל, אבל

הקליפ ממש לא, וגם לא דומה לסגנון של ג'ניפר, אבל הוא ממצא את המטרה שלו שהיא להראות על אותה תקופה, סגנון לבוש ריקוד וכ"ו (אולי יש עוד מטרות).

keds

New member
מאיפה אני ...

יכולה להשיג את השיר של ג'ניפר i'm glad
אין לי קאזה או משהו !! אולי מישהו יכול לשלוח לי

keds

New member
../images/Emo26.gifמאיפה..

מאיפה אני יכולה להשיג את השיר I'm Glad
אין לי קאזה!! אולי מישהו יכול לשלוח לי?

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifאת יכולה

להוריד מהמדף בחנות הדיסקים. חפשי תחת "This is me than"

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifאת מתכוונת then.

וצריך לחפש באות L
Jennifer Lopez
This Is Me.. Then. אפשר להוריד גם באוספים
Now 9, אבל האפשרות הראשונה מומלצת יותר...

QueIronia

New member
../images/Emo80.gif כמובן שהסדר התבלבל...

L
Lopez, Jennifer (או Jennifer Lopez)
This Is Me... Then בדרך אפשר גם להוריד מהמדף את JLo, את On The 6 ואת
J To The L-O
The Remixes​

this is me then

New member
דעתי בנושא i'm glad"

לדעתי הקליפ שלו פשוט הורס... וגם השיר, אך הוא לא מתקרב לרמה של הלהיטים באלבומים הקודמים של ג'ני, בכלל האלבום הזה הוא נפילה של ג'ני... שנקווה שהאלבום הבא יהיה לטיני...

J To The Lo

New member
לא../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif../images/Emo123.gif../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif../images/Emo46.gif../images/Emo15.gif../images/Emo31.gif

הדיסק הבא יהיה כוווווולו היפ הופ! מהמקלדת שלי לחברת התקליטים של ג'ני
חאלס לטיני! זה משעמם בטירוף שתעשה דואט עם באסטה ראיימס,זה עשה נפלאות למראיה קארי
שולט!

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifמאריה קארי../images/Emo35.gif בעעעעעעעע

השיר הזה רודף אותי, אפילו בטיול השנתי...

gal be

New member
מאריה קארי מצטרפת לרשימה של הזמרות

שגילו את נפלאות הראפ.. (גם ג'ני שמה)
.

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifוכולם מסכימים שהראשונה מביניהן

שגילתה זאת היא המוצלחת יותר

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifצודקת../images/Emo70.gifצודקת../images/Emo70.gifצודקת../images/Emo70.gif

J To The Lo

New member
משהו..

תן לי בראש תן לי במחוש עזבו..חברה שלי לא מפסיקה להגיד את זה ולא יהיה לטיני רוצה לריב על זה?

למעלה