מהההההההה

לא לא לא הבנת ../images/Emo3.gif

כשכתבו כאן על זיונים התכוונו לזיוני שכל.. חה חה , מה חשבת ברצינות ?

Love To love u

New member
ביום שני יתארח ב../images/Emo82.gifתנו

[בפורום! חחחח] סקסולוג
במכוון פותחת שרשור כעת על מנת לשחרר לחץ [שלא ניתן לשחררו בבית חחח] וצחוקים <למי שממש חייב
> תחת שרשור זה. מחר בבוקר אפתח שרשור שאלות לאורח, שיגיע לפורום ביום ב' בין השעות 21:00-23:00 וישיב לשאלות הגולשים [כלל הגולשים של
]. האורח- עידן מיליצר, הינו סקסולוג ומטפל זוגי סקסולוג הבית של מעריב אחראי מרפאה אנאורגנית גברים- מרפאה לטיפול מיני בי"ח איכילוב במידה ויש לכם שאלות ואתם מתביישים לשאול ע"ג הפורום, אתם מוזמנים להפנות את שאלותכם אלי ואני אעלה אותם בשמי:) שבוע נפלא לכולנו

eyali75

New member
יפה יפה בהצלחה ואחלה יוזמה

מקווה להתפנות ולהקדיש זמן לביקור. בכל מקרה, מותר שאלה ראשונה? האם יש טיפול להסרת שיער לצמיתות באיזור? הבנתי שלגברים לא מומלץ לבצע הסרת שיער בלייזר שם...טוב לא בכל האיזור כי זה לא הכי יפה.

למה לא יפה?

זה מאוד, מאוד יפה. ואני מאוד בעד גברים שחלקלקים לחלוטין שם למטה. מורידת השיער בלייזר שלי אמרה שלי שיש גם גברים שעושים טיפולים שם, אז אני מניחה שאפשר בלייזר - כמו שבנות מסירות לצמיתות.

eyali75

New member
כנראה שהנוכחית פחדה לקחת

אחריות או בשפה עממית "לשים את הביצים בסל אחד" אשמח אם תעדכני אותי על הבחורת סאדו שלך. בכל מקרה עד אז אמשיך לגלח קצוץ...

עגל TAL

New member
../images/Emo80.gif יופיייייי יש לי שאלה

מאיזה גיל מותר לעגלים לעשות סקס? אני עגל קטן ואני לא מצליח לקפוץ על פרה גדולה - איך עגל קטן עושה סקס עם פרה גדולה?

לא רוצה להפחיד אותך...

אבל את העגלים לא משאירים ברפת...
בקרוב יבוא סוחר
עם טנדר לבן שכל הפח שלו מעוך... הוא יסתכל עליך, יעלה אותך על המשקל ויקח אותך לאחד מערי אבותינו מהמקרא.
שם מאוד מאוד יאהבו אותך וישמחו לקראתך....
וזהו... את הפרות תראה בחלומותייך.

עגל TAL

New member
../images/Emo9.gif לא רוצה לאכזב אותך.....

אבל אני עגל גדול ויפה ואתי יקחו לרביה
היום העגלים לא קופצים על הפרות, יעלו אותי על מכונה ויאוננו לי לתוך מבחנה ואם יהיה לי מזל אולי תבוא הזאת שלא עושה שריטות ותעזור להם
איך החיים באחו איילה?

עגל TAL

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo2.gif סקסולוג זה דבר רציני

זה כמו החתול מהאחו. החתול הג'ינג'י שקפץ על כל מה שזז עד שלאיכר נמאס והוא לקח את החתול לסירוס, אחרי הסירוס החתול ישב מאושר ומלא חשיבות על סלע גבוה באחו וחילק הוראות לכל החיות. האיכר לא הבין איך חתול מסורס יכול להיות כל כך חשוב ומאושר ואז החתול הסביר לו "עכשיו אני יועץ לענייני סקס - אני הסקסולוג של האחו"

Gilgil1

New member
אין אדם דן את חברו עד שלא היה

במקומו. האם אני צריך להבין שהוא חלק מהקהילה שלנו? חוץ מזה- הוא יגיע לבוש? כי אם כן אז זה יהיה משעמם.

לאבית

מי שלא נמצא ליד המחשב בשעות האלה כדאי שישלח את השאלות אלייך או שניצור שרשור שאלות נעוץ?

למעלה