למה? עשיתי משהו רע? האילה שחוששת לחייה פתאום
ע עגל TAL New member 20/2/06 #19 ../images/Emo152.gif אולי אני במסכה אבל עגל עושה מהההה - כמו כבשה, רק שהוא גדל הוא מתחיל לעשות מווווו תשאלי את הקיבוצניקים
../images/Emo152.gif אולי אני במסכה אבל עגל עושה מהההה - כמו כבשה, רק שהוא גדל הוא מתחיל לעשות מווווו תשאלי את הקיבוצניקים
ט טללי בוקר New member 20/2/06 #28 כבר הסבירו פה מה קיבוצניקים אוהבים לעשות לעגלים, עכשיו ספרי את מה את אוהבת לעשות לטללים.
א אסתי69 New member 20/2/06 #29 פה? קבל עם ופורום? 'שתגעת? אני ידועה כצנועה, ביישנית, שלא יודעת ולא עושה על מה אנחנו מדברים? טללים זה לא כמו מים ששותים כשצמאים?
פה? קבל עם ופורום? 'שתגעת? אני ידועה כצנועה, ביישנית, שלא יודעת ולא עושה על מה אנחנו מדברים? טללים זה לא כמו מים ששותים כשצמאים?
א אסתי69 New member 20/2/06 #22 מה אתה מצפה למצוא בזוגיות הזו? רגע נגיד להולמס שיביא את החיות שלו נעשה מסיבה הולמסססססס תביא ת'חבר'ה
ע עגל TAL New member 20/2/06 #25 ../images/Emo203.gif דווקא טללי בוקר עם פרח בר נשמע לי אחלה התחלה ליום, בחי איילות, בלי פרפרים ובלי אלפקות. ואולי גם הן ירצו להצטרף לחגיגה
../images/Emo203.gif דווקא טללי בוקר עם פרח בר נשמע לי אחלה התחלה ליום, בחי איילות, בלי פרפרים ובלי אלפקות. ואולי גם הן ירצו להצטרף לחגיגה
ט טללי בוקר New member 20/2/06 #27 מצטער לאכזב אותך בתור טללי בוקר שמנצנצים על העלים אני שמח כשבאים ללקק אותי, אבל זה נוגע רק לעגלות, אין לי משיכה לעגלים.
מצטער לאכזב אותך בתור טללי בוקר שמנצנצים על העלים אני שמח כשבאים ללקק אותי, אבל זה נוגע רק לעגלות, אין לי משיכה לעגלים.
א אסתי69 New member 20/2/06 #30 תשמע או יותר נכון תקרא בתור מישהו עם ראש פתוח אל לך לסגור בפניך אפשרויות אלה או אחרות
א אסתי69 New member 20/2/06 #34 אבל יש לו משהו אחר שיכול להתגלות כטעים או ממלא לא פחות אני סומכת על הראש הקרימינאלי שלך שתדע מה לעשות בו ואיתו
אבל יש לו משהו אחר שיכול להתגלות כטעים או ממלא לא פחות אני סומכת על הראש הקרימינאלי שלך שתדע מה לעשות בו ואיתו
מ מ י ס ט ר גונס New member 20/2/06 #37 האגדה אומרת שלעגלים צעירים מאד יש נטיה למצוץ כל דבר שנכנס להם לפה לא תמיד הם מבחינים אם מדובר בעטינים או במשהו אחר... קיבוצניקים חרמנים מנצלים את חוסר העירנות של העגלים... האגדה אומרת שהם אפילו בולעים עכשיו אתה מבין למה אף קיבוץ לא מוותר על הרפת למרות ההפסדים
האגדה אומרת שלעגלים צעירים מאד יש נטיה למצוץ כל דבר שנכנס להם לפה לא תמיד הם מבחינים אם מדובר בעטינים או במשהו אחר... קיבוצניקים חרמנים מנצלים את חוסר העירנות של העגלים... האגדה אומרת שהם אפילו בולעים עכשיו אתה מבין למה אף קיבוץ לא מוותר על הרפת למרות ההפסדים
א אסתי69 New member 20/2/06 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יוווווווווווווו ג'ונסי אני אוהבתתתתתתתתתתתתת אותך אתה ענקקקקקקקקקקקקק
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יוווווווווווווו ג'ונסי אני אוהבתתתתתתתתתתתתת אותך אתה ענקקקקקקקקקקקקק