גם האהבה שלי
מ מ י ס ט ר גונס New member 20/2/06 #44 האגדה אומרת שמדובר על עגלים צעירים שרק יצאו לאויר העולם... בכל מקרה אני לא מדבר מניסיון אישי ככה שאני לא סגור על טכניקת המציצה. ג'ונסי שאף קיבוץ לא הסכים לקלוט אותו
האגדה אומרת שמדובר על עגלים צעירים שרק יצאו לאויר העולם... בכל מקרה אני לא מדבר מניסיון אישי ככה שאני לא סגור על טכניקת המציצה. ג'ונסי שאף קיבוץ לא הסכים לקלוט אותו
ע עגל TAL New member 21/2/06 #45 ../images/Emo80.gif בתור עגל עם חלב על השפתיים רציתי לשאול איך ממשיכים מכאן. עדיף להתחיל על גבי הפורום או שעדיף במסרים? או שכותבים ומחכים למסרים? מה קורה כאן בפורים? מתחפשים?
../images/Emo80.gif בתור עגל עם חלב על השפתיים רציתי לשאול איך ממשיכים מכאן. עדיף להתחיל על גבי הפורום או שעדיף במסרים? או שכותבים ומחכים למסרים? מה קורה כאן בפורים? מתחפשים?
מ מ י ס ט ר גונס New member 21/2/06 #47 מה זאת אומרת לאן ממשיכים ../images/Emo4.gif הגעת, קיבלנו אותך בחום... עכשיו אתה בן משפחה וזהו. אגב, מה זה מסרים
מה זאת אומרת לאן ממשיכים ../images/Emo4.gif הגעת, קיבלנו אותך בחום... עכשיו אתה בן משפחה וזהו. אגב, מה זה מסרים
ע עגל TAL New member 21/2/06 #48 ../images/Emo80.gif מסרים? שמעתי שיש דבר כזה אבל אצלי תמיד כתוב "עגל TAL אפס מסרים"
מ מ י ס ט ר גונס New member 21/2/06 #49 גם אצלי ../images/Emo12.gif חוץ מ"עגל TAL" תמיד חשבתי שזה אומר שהכל בסדר ויש אפס תקלות
ש שוחרת שלום New member 21/2/06 #50 ../images/Emo6.gif שתהיה לי בריא! אם היה לך מסר על כל פעם שאתה מצחיק אותי, היית אני!
מ מ י ס ט ר גונס New member 21/2/06 #51 נכון שאת יודעת שאת חסרה לי ../images/Emo10.gif וזה בלי ציניות ובלי צחוק. היו ימים שהיית משוטטת פה יותר...
נכון שאת יודעת שאת חסרה לי ../images/Emo10.gif וזה בלי ציניות ובלי צחוק. היו ימים שהיית משוטטת פה יותר...
ש שוחרת שלום New member 21/2/06 #55 הימים ימי בחינות יקירי../images/Emo132.gif../images/Emo178.gif אבל לא נורא ג'ונסי... אצלנו המרחק לא קובע , כל עוד "אש הקרב" פועמת בחזנו.
הימים ימי בחינות יקירי../images/Emo132.gif../images/Emo178.gif אבל לא נורא ג'ונסי... אצלנו המרחק לא קובע , כל עוד "אש הקרב" פועמת בחזנו.
מ מ י ס ט ר גונס New member 21/2/06 #56 בהצלחה בבחינות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא שמתי חמסות כי את לא צריכה מזל אצלך זה חוכמה נטו מזל בבחינות זה בשביל ג'ונסי המהמר שלא יגידו שג'ונסי לא יודע לפרגן
בהצלחה בבחינות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא שמתי חמסות כי את לא צריכה מזל אצלך זה חוכמה נטו מזל בבחינות זה בשביל ג'ונסי המהמר שלא יגידו שג'ונסי לא יודע לפרגן
ע עגל TAL New member 21/2/06 #53 ../images/Emo80.gif איזה מזל שאתה קשור מאנשים כמוך אני צריך לשמור מרחק