ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif Money ../images/Emo79.gif
כסף מניע את העולם..... Money יצא כסינגל בכמה מדינות, והיה להיט ענק. בארה"ב, זה היה השיר שהביא אותם לתודעת הציבור הרחב, לאחר שבמשך שנים היו נחלתם של מיעוט "יודעי דבר". בן לילה, הפכו הפלויד ל'אלילי פופ' שכל זב חוטם יודע לזמזם את שיריהם. מהופעות באולמות בינוניים, בפני סטודנטים מסוממים ושתקנים, הם עברו פתאום להופעות באצטדיונים, בפני עשרות אלפי בני תשחורת שיכורים ורועשים. כן, הכסף היה הברכה והקללה של פינק פלויד, בשנת 1973. והם לא לקחו את זה בקלות. כסף זה דבר רע, הם שרים. אבל השיר עצמו הוא חלק ממכונת הכסף - שהכניסה להם ממון רב, ועשתה מהם מיליונרים.
כסף מניע את העולם..... Money יצא כסינגל בכמה מדינות, והיה להיט ענק. בארה"ב, זה היה השיר שהביא אותם לתודעת הציבור הרחב, לאחר שבמשך שנים היו נחלתם של מיעוט "יודעי דבר". בן לילה, הפכו הפלויד ל'אלילי פופ' שכל זב חוטם יודע לזמזם את שיריהם. מהופעות באולמות בינוניים, בפני סטודנטים מסוממים ושתקנים, הם עברו פתאום להופעות באצטדיונים, בפני עשרות אלפי בני תשחורת שיכורים ורועשים. כן, הכסף היה הברכה והקללה של פינק פלויד, בשנת 1973. והם לא לקחו את זה בקלות. כסף זה דבר רע, הם שרים. אבל השיר עצמו הוא חלק ממכונת הכסף - שהכניסה להם ממון רב, ועשתה מהם מיליונרים.
Money (Waters) Money, get away Get a good job with more pay and you're okay Money, it's a gas Grab that cash with both hands and make a stash New car, caviar, four-star daydream Think I'll buy me a football team Money, get back I'm all right Jack keep your hands off of my stack Money, it's a hit Don't give me that do goody good bullshit I'm in the high-fidelity first class traveling set And I think I need a Lear jet oney, it's a crime Share it fairly but don't take a slice of my pie Money, so they say Is the root of all evil today But if you ask for a rise it's no surprise That they're giving none away Away…
כסף, תסתלק תשיג עבודה טובה עם שכר גבוה יותר, ותסתדר כסף, זה כיף חטוף את המזומנים בשתי הידיים ועשה הון מכונית חדשה, קוויאר, חלום בהקיץ של ארבעה כוכבים אני חושב שאקנה לעצמי קבוצת כדורגל כסף, חזור אני בסדר, ג'ק, רק תוריד את הידים שלך מהאוצר שלי כסף, זה להיט אל תהיה לי ילד-טוב-ירושלים, זה בולשיט אני במחלקה הראשונה, האיכות הכי גבוהה, של חוג הסילון ואני חושב שאני צריך מטוס פרטי כסף, זה פשע תתחלק בו בהוגנות אבל אל תקח ביס מהפשטידה שלי כסף, כך אומרים הוא שורש כל הרוע בימינו אבל אם תבקש העלאה במשכורת אל תתפלא שלא יתנו לך שום דבר... והדיבורים ברקע, למעוניינים:HuHuh! I was in the right! Yes, absolutely in the right! I certainly was in the right ! You was definitely in the right. That geezer was cruising for a bruising! Why does anyone do anything? Yeah! Why does anyone do anything? I don't know, I was really drunk at the time! I was just telling him it was in, he could get it in number two. He was asking why it wasn't coming up on freight eleven. After, I was yelling and screaming and telling him why it wasn't coming up on freight eleven. It came to a heavy blow, which sorted the matter out
תרגום: ככל הנראה בתשובה לשאלה "מתי הכית מישהו בפעם האחרונה?" ו"האם צדקת"? ענו המרואיין/ים: אני צדקתי! כן, אני לגמרי צדקתי! אני בהחלט הייתי הצודק! אתה בהחלט היית צודק הטיפוס הזה פשוט ביקש שיכו אותו! למה מישהו עושה משהו בכלל? יה! למה מישהו עושה משהו? אני לא יודע, הייתי ממש שתוי באותו הזמן אני פשוט אמרתי לו שזה הגיע, הוא יכול להשיג את זה במספר שתיים הוא שאל מדוע זה לא הגיע במטען של 11 לאחר מכן, צעקתי וצרחתי ואמרתי לו מדוע זה לא הגיע במטען של 11 זה הגיע לכדי מכות, וכך העניין סודר