"Explain me the reason

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifאני יודעת שזו הייתה חברהשלך!

XD והמסנג' שלי קצת דד..אני אנסה לראות מה קורה איתו..

גאידמק וכל הצוות של השיר שלנו

קיבלו את המכתב שהפתיע את כולנו, אז אמרנו, שגאידמק זה שיר שלנו, נותר רק לקוות שהוא לא יתבע אותנו, אז שאלנו אם אפשר לשיר עליו שיר, הוא אמר תקווה 6?! בטח שאני מכיר! תעשו לי קוקוריקו את השיר על אלוהים, עזוב אותך שטויות השיר שלך הוא לפניייייייייים השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): בעיר הזאת מוניקה סקס - אלבום השבוע: Camel- Mirage - האדם שעשה לכם את השבוע: >< - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יותר קל לחיות בלילה, כי יש קצת הרגשה של כפר.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): When I find my feminine side, I won't be able to stop touching it. - דבר שהשגתם השבוע: יש לי שינייייים - מאכל השבוע: קורנפלקס? XD - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שלום ערב זחחחחחחחחחחח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בומבמלה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר. חלאס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פייי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המוווווווון, גלי בין היתר [רמזזז געעעעעעעעעעעס] באים לבוםבמלה?! בוודאי שבטח תמונת השבוע: בהמשך הערב..

AvtipuS

New member
מחר זבל ../images/Emo47.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): רפיח. - שיר השבוע (כללי): יגאל רן דואק-התחלה חדשה - אלבום השבוע: זבל-הולדת התינוק - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי עם האירוח [טוב נו זה סוג של שבוע שעבר] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "השקט עכשיו אית,י אני חייב אותו לעצמי, כל כך שללללללם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"ואני מקווה שתמצאי את הדרך..על המצח שלך"
- דבר שהשגתם השבוע: משיג מחר-הדיסק של זבל-"הולדת התינוק" בחינם מרייך המתופף
- מאכל השבוע: אוכל - משהו שעשה לכם את השבוע: אנערף - משהו שהרס את השבוע: הרשימה של רוקע"צ. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קשרים זה טוב בכל מקום. [חוץ מבשיער אנערף] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של זבל מחר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כסף כסף כסף להופעה של היהודים בסופ"ש הבא. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: זבל ושא"צ-ירושלים של זהב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מחר רואים את ליל-עדי-מאיה בגאלה
באים לבוםבמלה?!-לא ידוע עדיין. תמונת השבוע: העציץ החמוד של יגאל
[הסולן של זבל]

AvtipuS

New member
*משפט השבוע:

"ואני מקווה שתמצאי את הדרך..אל המצח שלך"

keeeren

New member
מאיזה שיר המשפט הזה?

הוא פשוט כל כך כל כך מתאים לי עכשיו...

AvtipuS

New member
בהנחה שלמשפט הזה התכוונת

"השקט עכשיו איתי,אני חייב אותו לעצמי,כל כך שלם"-"התחלה חדשה" של יגאל יש אותו במיי ספייס שלו, אם את רוצה אותו במחשב שלחי הודעה במסנג'ר. [אם אין לך שלחי מסר]

עדי D

New member
זבלללללD:

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): ממ אינטרקום - שיר השבוע (כללי): האם אני הוזההה זה פשוט לא זהההההההה חח >< - אלבום השבוע: ממ של זבל נראלי, אני מתרגשת הופעההD: חח - האדם שעשה לכם את השבוע: נגה קוקיייייייייייייייי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): איי לאב חלבב שלושה ביוםםם - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: מממ.. אני משפצת את החדר:): - מאכל השבוע: - - משהו שעשה לכם את השבוע: הטיול שני שלישי. - משהו שהרס את השבוע: הנפילה בטיולל. והחוף הבונים המטומטם הזהה פי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תרוצו כדי לא ליפול ולקבל פצע כמו שלי:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר, גאלה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אתחיל את השיעורי בית חח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נגהה חח באים לבוםבמלה?! לא! תמונת השבוע: אני ופרה:)

keeeren

New member
עונה...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אין כל כך האמת.. פקיד אפרורי אולי כי חז הקדיש לי אותי בשישי - שיר השבוע (כללי):אחריות של יוני בלוך.. - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:לאמשנה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לכל סיום יש התחלה חדשה ותמיד הפרידה היא קשה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואו.. זה לא משפט מסוים אבל העלאת זכרונות בימי הולדת של כיתה ג' באיזה 3 בלילה זה היה הדבר המצחיק של השבוע בהחלט - דבר שהשגתם השבוע:הוקל לי, מאוד. - מאכל השבוע:מצה עם נוטלה - משהו שעשה לכם את השבוע:לא יודעת - משהו שהרס את השבוע:לא משנה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לכו עם הלב.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ליל הסדר חחחחח... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אלך לאיזשהי הופעה.. בא לי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין באים לבוםבמלה?!ברור... שלא.. תמונת השבוע:יותר מאוחר

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif love hurts

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות - שיר השבוע (כללי): Incubus - love hurts - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: כרגע עוד אף אחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): love hurts but sometimes it's a good hurt and it feels like i am alive - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - - דבר שהשגתם השבוע: חופש =) לשבועיים! - מאכל השבוע: פסטה!. - משהו שעשה לכם את השבוע: התוודתי. - משהו שהרס את השבוע: הוידוי הטיפשי הזה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אסור לשתות המון.. "נכנס יין- יצא סוד" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אילת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא ירצה לדבר איתי מתישהו בזמן הקרוב =\ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Incubus - love hurts -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו. באים לבוםבמלה?! נופ תמונת השבוע: --->

כוסעומו עם בומבמלה ;[

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין. - שיר השבוע (כללי): סינרגיה- עד אלייך. - אלבום השבוע: לא עולה לי. - האדם שעשה לכם את השבוע: בנואה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז אל תתני לדרך ליאש." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הנה האנשים שאני אוהב."
- דבר שהשגתם השבוע: חיבוקים. והמון אהבה. - מאכל השבוע: תותים! - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה אתמול. - משהו שהרס את השבוע: הורים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא הולכים להופעה במקום פתוח בלילה עם חולצה קצרה, פשוט לא עושים את זה |: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה. חיבוקים. בנואה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מפרט. וחיבוקים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עד אלייך. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בנואה. באים לבוםבמלה?! לא.
תמונת השבוע: בוב שלי.

Hezi The One

New member
להההה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):את יפה - שיר השבוע (כללי):גיב איט אפ טו מי-שון פול - אלבום השבוע:לאדע - האדם שעשה לכם את השבוע:... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:מלאווח פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע:יומיים - משהו שהרס את השבוע:לא הרס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לאדעעעעע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בומבמלה אולי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:מקווים -שיר שפתחתם איתו את השבוע:רונה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:משתוקקים באים לבוםבמלה?!-כע ישמצב תמונת השבוע:

keeeren

New member
אתה יודעעעע

שגם יש מצב שבסוף אני באה לבומבמלה? כלום לא סגור עדיין אבל יש סיכוי שיש חינם.. ו"את יפה" די הקדיש לי אתה יודע מי ישר אחרי אתה יודע מה..

Hezi The One

New member
פסדר פסדר

גם אני הקדשתי אותו לאת יוודעת מי רק שאצלי זה קצת אחרי משו אחר חחח

keeeren

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

כן אה... מצב קצת שונה הייתי אומרת..

Glortz

New member
../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): כוחות הרשע - שיר השבוע (כללי): פולן ליבס (בילי טאלנט) - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה (כנסיית השכל) - האדם שעשה לכם את השבוע: צוות ז' - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לוידע... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי היו הרבה אמממ..."כלומניק, שישיסט מטומטם" - דבר שהשגתם השבוע: צמיד של טיול כוכב! - מאכל השבוע: נקניקיות - משהו שעשה לכם את השבוע: טיול כוכב - משהו שהרס את השבוע: יובל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להיות ממורמר זה מצחיק אחושרמוטה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין.... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עד אליך (סינרגיה) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש מלא...

למעלה