גאידמק וכל הצוות של השיר שלנו
קיבלו את המכתב שהפתיע את כולנו, אז אמרנו, שגאידמק זה שיר שלנו, נותר רק לקוות שהוא לא יתבע אותנו, אז שאלנו אם אפשר לשיר עליו שיר, הוא אמר תקווה 6?! בטח שאני מכיר! תעשו לי קוקוריקו את השיר על אלוהים, עזוב אותך שטויות השיר שלך הוא לפניייייייייים השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): בעיר הזאת מוניקה סקס - אלבום השבוע: Camel- Mirage - האדם שעשה לכם את השבוע: >< - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יותר קל לחיות בלילה, כי יש קצת הרגשה של כפר.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): When I find my feminine side, I won't be able to stop touching it. - דבר שהשגתם השבוע: יש לי שינייייים - מאכל השבוע: קורנפלקס? XD - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שלום ערב זחחחחחחחחחחח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בומבמלה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר. חלאס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פייי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המוווווווון, גלי בין היתר [רמזזז געעעעעעעעעעעס] באים לבוםבמלה?! בוודאי שבטח תמונת השבוע: בהמשך הערב..