"Explain me the reason

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gif"Explain me the reason

...why i'm so much in pain!" [נגיד שסופשבוע או משו כזה
] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: באים לבוםבמלה?! תמונת השבוע:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif../images/Emo79.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ):ממ..אין
- שיר השבוע (כללי):Incubus - I Miss You מוש בן ארי - ואיך שלא Peter Frampton - Baby, I Love Your Way
- אלבום השבוע:אין
- האדם שעשה לכם את השבוע:שאלה מיותרת. מישו 3>.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "You do something to me That i can't explainSo would i be out of line If i say... 'I MISS YOU'?"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אנחנו פשוט אנושות חרמנית" [ומשו מלפני כמה שבועות: "אני אתקשר אליו לאייסי?!"
- דבר שהשגתם השבוע:או-וואה..
- מאכל השבוע:כלומ.לא אכלתי כל השבוע
- משהו שעשה לכם את השבוע:הסופשבוע.22-24 לחודש.
- משהו שהרס את השבוע:כלמיני דברים קטנים...שקרים קטנים..בין היתר-הריב של תי החברות הכי טובות שלי בערך....
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לא יוצאים עם מישו שחברה שלכם יצאה איתו!!לאלאלא!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:בומבמלההה ואולי גמ למחר [אם הוא יבוא..]
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהוא יבוא לפה!! וגם לבוםבמלה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:תחשבו טיפה
באים לבוםבמלה?!יה, בייבי.
תמונת השבוע:אוקיי. |

B a m b o o k

New member
../images/Emo6.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): בואי ונרקוד - שיר השבוע (כללי): אהבה באור וצל-אריק ברמן - אלבום השבוע: שלומי שבן - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אישם ביער כן שם ביער ישן לו האריה!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אתמול היו מלא מצחיקים.. אבל אני לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע:דיסק של אבטיפוס
- מאכל השבוע: אממ חביתה - משהו שעשה לכם את השבוע:הקומזיץ אתמול - משהו שהרס את השבוע:שני שלישי-תגבורים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: המורה שלי למתמטיקה מטומטמת ואני לא יכולה לסבול אותה יותר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה כיף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע:נראלך שאני זוכרת?!
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הרבה
באים לבוםבמלה?!לא... תמונת השבוע:

ססילייה

New member
^_^

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין. - שיר השבוע (כללי): יהודית רביץ-עיר קטנה. - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: קטן. - מאכל השבוע: פיצה :) - משהו שעשה לכם את השבוע: מחשבות פליליות חזר@#%^%@#
- משהו שהרס את השבוע: אין. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני גרה באוואי של תום
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
עומר באים לבוםבמלה?! לא \: תמונת השבוע:

ססילייה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאיה אשל בתפקיד היחידה שאכפת לה מלהציל את העולם!! ליל ביץ' בתפקיד רגישות של נהג טרקטור! עדי בתפקיד התמימה רעז בתפקיד נוח [מה?
] פשוט אדייייייייייייייייייר!

nobody99

New member
הממ

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אין כל כך - שיר השבוע (כללי):יוני בלוך - אחריות:) - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע: הממ חברים טובים שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)חח לא יודע חבר שלי אמר אותו אתמול וזה עדיין הצחיק אותי..אם יש תמי 4.. איפה 3 ,2 ו1:) אין כמו משפטים מפגרים - דבר שהשגתם השבוע:הממ כל הדברים שהשגתי היו שבוע שעבר:) - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:סתם היציאות - משהו שהרס את השבוע:הממ כלום - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:קדימה לחביתות חשיש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיבוא כבר יום ראשון! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:נמנמ -שיר שפתחתם איתו את השבוע:The Strokes - Alone Together אני חושב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מחכה שתחזור בראשון באים לבוםבמלה?!איכס בומבולה.. סתם המון ערסים תמונת השבוע:מהתחרות שניצחנו:)

עדי D

New member
האם זה חלום?

לא! זו אני, מבצבצת שם שורה ראשונה ובוהה בך
!!!

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifדיייייי!ניצחתם?!

איזה תותחים!! [ישלי בפלאפון 2 תמונות ממש מטושטשות שלך משם
] אתם טובים אש!

nobody99

New member
אני יצאתי אידיוט איתך את יודעת גלוס

אני הבטחתי לשבת איתך על בירה אחרי ההופעה ולא יצא בסוף תבואי פעם הבאה לחיפה ואני מזמין לך:)

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifכן, יצאת קצת אידיוט..

אבל בקטנה, זה היה למטרות טובות
המממ.. סתם מאמי..[
] אמרתי לך, אני כמעט כל יומ בחיפה אז דבר איתי3>

nobody99

New member
אני אדבר איתך.. מ-א-מ-י כפרע עליך

איזה מטרות טובות הייתי מבואס תחת אחרי ההופעה שלנוXD הייתי בטוח היה מגעיל

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gifחחח היה מעולה!

ולא לזה התכוונתי בעניין המטרות הטובות.. תחשוב קצת עם מי היית בדיוק כשראית אותי... זה מטרות טובות נשמה

nobody99

New member
אה כן לגבי זה

זאת הייתה חברה שלי מצטער שלא עשיתי הכרה בינכם:)

nobody99

New member
ואולי תחברי למסנגר ?

ולא נצטרך לדבר כמו מטומטמים פה

למעלה