שיר השבוע

../images/Emo79.gifשיר השבוע

לא כל כך שיר השבוע אבל לא משנה.... שיר השבוע הלינקני שלכם-ולמה דווקא הוא
שיר השבוע הלא לינקיני שלכם-ולמה דווקא זה
לירקס אם בא לכם.... ותמונה עדיף שכן! זהוו.....

הנה שלי>>>>>>

לינקיני-דונט סטאיי-אין לי מושג למה פשוט לחצתי עליו כל הזמן שיינגן! לא לינקיני-Cradle of filth-Nymphetamine שיר מגניב אין מילים הוא מגניב! ותמונה>>חחחחחחחחח נחשו מי זאת המכוערת!!!

KaUrO DoNo

New member
זה כזה ברור מי זאת!

בריטני ספירס!! לא, סתם... אני חייבת לציין שהיא לא השתנתנה הרבה...ומוזר לראות אותה עם משקפיים

Co0L iT

New member
אוקי שלי

של לינקי FAINT כי שמעתי אותו כול השבוע ושרתי אותו כול השבוע
שיר לא לינקי הוא HOLIDAY של גרין די פשוט נדבקתי במנגינה ולא היה לי מושג איך שרים

®NuLy®

New member
אניייי

לינקיני השבוע System למרות שזה לא ממש לינקין אבל חרשתי עליו היום
לא לינקיני השבוע Green Day - She כי התחלתי לנגן אותו בגיטרה {עד שניקרע לי שוב המיתר אני צריכה לקנות עוד איזה 1000 בקצב הזה} וניזכרתי בשיר הזה והתחלתי גם לחרוש עליו תמונע
גיטרה {כמעט} כמו שלי רק עם חתימות של גרין דיי {הלוואי עליי}

"לא לינקיני"?

זה.. שיר שהוא לא של לינקין יש קטגוריה של שיר של לינקין שחרשתם עליו ושיר של אמן אחר שחרשתם עליו

walk alone

New member
...

נכון יש קטגוריה של שיר של לינקין והם רושמים שיר "לא לינקיני" אז לא הבנתי..

s w e e t16

New member
"שיר לא לינקיני" =שיר לא של לינקין

שיר השבוע שלך..(עוד שיר..אבל לא של לינקין פארק..) הבנת?

SAMAR

New member
ME!!!!!

שיר השבוע הלינקני: faint, כי שמעתי אותו כל הטיול ונדבקתי.... שיר השבוע הלא לינקני: happy של intwine, כי זה שיר יפה ומרגש, וגם אליו נדבקתי... תמונע....

FreeStyLe14

New member
שליייייי

שיר השבוע הלינקני שלכם-ולמה דווקא הוא? In The End, אין סיבה למה דווקא הוא.. שיר השבוע הלא לינקיני שלכם-ולמה דווקא זה? Evanescence-Going Under , גם אין סיבה.. תמונההה:::

Lp Fairy

New member
שלי שלי שלי!!! חח

אממ לינקיני...נאמב...למה..? כי בפולין אז יובל (אחד מהיכתה שלי) ביקש ממני שאני ישמיע לו את השיר שאני הכי אוהבת של לינקין פארק כי הוא אפעם לא שמע אותם...אז השמעתי לו את נאמב..והוא אמר שזה יפה!!! חחח לא לינקיני..אמממ אינטרנל פליים..של אטומיק קיטן... למה.? חחחח כי המדריך הפולני שלנו תמיד אמר דאארלינג כזה עם היד...וזה היה מצחיק אז אני ומורן חברה שלי התחלנו לשיר קלוז יור אייז גיב מי יור הנד דאאארלינג (והיינו עושות עם היד..) חחח זה כזה מצחיק!! תמונה...אמממ זה הילד שאני רוצה שיהיה לי..:) ד"א אנשיים יום שלישי כנראה אני קונה צבע ואני צובעת לבלונד!!!!! אני הולכת להיות בלונדינית!! יאיי...חח

למעלה