שיר השבוע

Lp Fairy

New member
אז זהו ש..

כבר צבעתי פעמיים לשחור ופעמיים לאדום..ונמאס..חחח וחוצמזה עכשיו כשיצאו לי הערות סתומות אני יוכל להאשים את זה שאני בלונדה..:) חחח (לא התכוונתי לפגוע אם זה פגע..אני אוהבת בלונדיניות..חח)

Lp Fairy

New member
אז זהו ש..

כבר צבעתי פעמיים לשחור ופעמיים לאדום..ונמאס..חחח וחוצמזה עכשיו כשיצאו לי הערות סתומות אני יוכל להאשים את זה שאני בלונדה..:) חחח (לא התכוונתי לפגוע אם זה פגע..אני אוהבת בלונדיניות..חח)

אני אני אני....

שיר השבוע הלינקיני... - easyer to run מקווה שכתבתי בלי טעויות..ח שיר השבוע הלא לינקיני.- The ghost of you של מיי קמיקל רומאנס... לירקס אין כוח לחפש..ותמונה אין..מחקתי כל התמונות והשירים מהמחשב... כי הוא היה איטי ובלתי נסבל..

:]

כל אחד [כל מי שבא לו] כותב איזה -שיר של לינקין- פארק הוא "טחן" במערכת כל השבוע.. [יותר משאר השירים] איזה שיר של -אמן אחר- [שהיא/הוא/הם/הן לא לינקין] הוא שמע כל השבוע יותר משירים אחרים להוסיף מילים של השירים להוסיף תמונה [אם מתחשק] זהו לא?

לינקנית

New member
קלטתי...

ונ.ב מי שרוצה את האייסי שלי הוא 338485160 וזה לא מה שבאתי להגיד השם המלא שלך הוא באמת הדס מונסון או ששם המשפחה הוא של אחד מלינקין אני זוכרת רק את שמות המשפחה של צסטר בינגטון ושל מייק שינודה אז תעני לי

לינקנית

New member
אני שונאת את מרלין מונסון

איכס הוא מגעיל אותי .............גועל בלי להעליב .......אני לא יודעת מה את מוצאת בווווווו הידעתם? שבואידיו קליפ של אמינם im מרלין מופיע בוווווו ולמה את לא מוצאת בצסטר המאמי שלי שנאנס שהיה צעיר מסכן שלי........ תמונה...גם אני רוצה לאנוס אותו!!!!!! ולא ידעתי שהוא יודע לנגן על גיטרה.........

...

כל אחד והטעם שלו:] אני חושבת שהוא סקסי.......
ולא ראיתי תקליפ של אמינם עם מרילין אף פעם אבל שמעתי עליו.. o_O אפשר לשאול בת כמה את?

לינקנית

New member
12

והוא לא סקסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא רזה מידיי והוא מסריח הרחת אותו פעם?חחחחחחחחחחחחחח

היא כבר לא כזה רזה o_O

הוא היה כשהוא היה צעיר.. ואהבתי את המראה ההוא עכשיו הוא לבוש בחליפות מחויטות וריסים ארוכים כאלו ופוני כמו של התינוק של במבה :p אני לא מחבבת את המראה הזה.. :/ אבל בלי כל השטויות האלו הוא נראה טוב לא. ואת הרחת אותו פעם?

מרלין גאוןןןןןןןןןןןןןןןןן

הלוווו הלוווו להירגע כל אחד והטעם שלו!!!

למעלה