שיר השבוע

הא?? עם י'??

וואיי לא ידעתי חשבתי שאומרים מרלין מרייייייייייללללללללליןןן חחאחחחא

^^

לינקיני -
לא לינקיני- כל הדיסק "the chronicles of life and death" של גוד שרלוט [חוץ מ-the world is black ו-we believe שעלה לי על העצבים.. -_-;.. מה עבר עליהם כשהם החליטו להוציא אותו כסינגל? :/] כי.. קניתי אותו שלשום.. ו.. זהו תמונה

לינקנית

New member
יאאאאאאאאאאאאא אני מתההההההההה

אינואישהההההההההההההה ראיתה היום אני לא ראיתי מה היה?

שידור חוזר של אתמול :]

סנגו הצטרפה.. כלומר, הראו איך המשפחה שלה נהרגת כשהם מנסים להרוג איזה שד [הם מחסלי שדים..] ונאראקו גורם לה לשנוא את אינויאשה והיא רוצה להרוג אותו עכשיו :/

לינקנית

New member
אני יודעת מה היה אתמול

ואני יודעת מה את עשית בקיץ האחרון.......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

eti 16

New member
אני עכשיו....

השיר הכי לינקני: RUNAWEY השיר הכי לא לינקיני: TIME OF YOUR LIFE של גרין די ואין סיבה מיוחדת...

eti 16

New member
היי בת אל....

אני בת קוראים לי אתי ואני בת 16...
למה התכוונת שאמרת גם אני?

לינקנית

New member
שלי זה............/images/Emo153.gif../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

לינקין...מהיברד טוארי הדיסק האחרון שקניתי של לינקין והוא השבוע ..הוציאו אותו במיוחד את הדיסק עוד פעם אחת אז אני חורשת על השיר...PAPERCUT שהוא השיר האהוב עליי...
הלא לינקין....אמ.... אמינם בכבודו ובאצמו את השיר ENCORE מהדיסק ENCORE...יצא ככה שהוא השיר מספר 20 בדיסק ..לא מעניין נכון

c 0 w

New member
0o

לינקיני- From the Inside למה- כי נדבקתי עליו מלאאאאא לא לינקיני- Holyday של גרין דיי כי הוא יפההההה :) תמונע >>>

אאאננני (קצת- הרבה באיחור)---

לינקין פארק- crawling למה- ככה לא לינקין פארק- slipknot- left behind למה- כיי... ככה... אההה מישו פה שומע סליפנוט בכלל??

למעלה