מיוזיקול

לא פייר../images/Emo70.gif לא פייר../images/Emo70.gif לא פיייייר!

אתמול הייתי בטיול של מגמת פיזיקה-כימיה לפלנטריום בגבעתיים, ראינו את הירח ושבתי (נשמע קצת חנוני לא?
) בכל מקרה בדרך חזרה שמענו גלגלץ והיה את "הקצה". כל כך שמחתי שיצא לי לשמוע את התוכנית המדוברת ופינטזתי על זה שהם ישימו שיר מהמחזמר ואני יראה לכל חברי האנטי באפי שאנחנו בכל מקום. אבל לא לא היה
בטח שמו את השיר 2 דקות אחרי שיצאתי מהאוטובוס, אווווף. מתי הוא שודר בערך?

Lady of Buffdom

New member
סוף סוף../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

ראיתי היום את המיוזיקל והפרק פשוט מדהים! אין לי מילה אחרת לתאר אותו. השירים היו ממש יפים! I´ve got a theory, Bunnies, I won´t tell, Under your spell, Rest in peace, Walking through the fire, I can´t stay, Give me something to sing about, where do we go from here וכו´ וכו´. אפילו את הפתיחה עשו כמו במחזמר
שירים מצחיקים במיוחד: It must be bunnies ו-I won´t tell
יחד עם כל ההנאה והכיף של הפרק, יש בו גם דברים רציניים וחשובים. בשירים כל הדמויות שרות את מה שהן באמת חושבות. למשל, ספייק שר את מה שהוא חושב, כנ"ל לגבי ג´יילס וטארה, באפי סיפרה לסקוביס שהיא הייתה בגן עדן וכו´,
ספייק, ג´יילס וטארה שרו מדהים! שמתי לב שלווילו אין שיר משלה. זה בגלל שאליסון לא יודעת לשיר וביקשה לא לשיר יותר מדי, נכון?
בפרק יש גם את הנשיקה הראשונה האמיתית של באפי וספייק. לא תחת השפעת כישוף או ניסיון של באפי להודות לספייק. נשיקה אמיתית מכל הלב (אבל שלא יהיה לכם ספק, אני עדיין ותמיד אשאר סטאר קרוסית
) אוף, חבל שאין את הדיסק בארץ!

רינת4

New member
ועדיין-אחרי יומיים בערך,אני כל היום

מזמזמת את השירים, ואפילו אני שומעת אותם ברגע זה. המשפט שהכי הורס אותי מחדש הוא
בשיר drawn to the fire שהוא: i´m free if that bitch dies... i batter help her out או כשהוא אומר(יותר נכון שר) first he´ll kill her than i save her ואז כזה... no, i´ll save her than i kill her

JoyceFreak

New member
איזה כיף לי!!!

אני מאושר!!!
הזמנתי את הפסקול של המוזיקלי והוא יהיה אצלי עוד שבועיים!! איזה כיף!!! אני כבר לא יכול לחכות...

לiלה

New member
בלה (אין נושא!)....

מיכל אני מפחדת שהתשובה *שיעול* אמזון *שיעול* תכאיב לך... את וזה שכל פעם שאת שומעת את המילה הזאת *אפצ´י* אמזון *אפצ´י* את דופקת את הראש בקיר....

אררררר!!!!!!!

*דופקת את הראש בקיר*
הבני זולות האלה... גרררר.... ארר! אנשים, אתם מודעים לכך שהם כבר לא מקבלים הזמנות מארץ הקודש
חני3לו4638979-12פחךלחסגניג869283ט2יחנסד!!! *דופקת ת´ראש במקלדת*

B a n j o

New member
מצטער לאכזב אותך

הם כן מקבלים הזמנות מאיתנו מה שפורסם בתיקשורת היה טעות מצערת של אחד העובדים שם והיא תוקנה מיידית. הם לא יכולים אומנם לשלוח מוצרי אלקטרוניקה כדוגמת מכשירי וידאו בגלל שאסור להם ע"פ חוק. ובגלל הדואר הישראלי המושחת ישנם הרבה מאוד אתרים מח"ול שהפסיקו לשלוח DVD לארץ בגלל שהם נגנבים ומושחתים במהלך שהייתם בדואר ובמכס. מה גם שישנן המון הזמנות פיקטיביות מהארץ. למזלנו, אמאזון, למרות שהם יקרים עדיין שולחים לארץ, אבל אם המצב ימשיך ככה הם יפסיקו במהרה. אני מציע לך גם לבדוק באמאזון קנדה כי בגלל שהם אתר יחסית חדש המחירים שלהם עדיין זולים יותר מארה"ב

../images/Emo12.gif

באמת...? אני אוהבת אותך לנצח
(זה נשמע מוזר בטירוף, אני יודעת
כאילו, לא הקטע של האהבה הנצחית, כמובן (
רגע, מה זה? סוגריים בתוך סוגריים? לתקן את המעוות במיידי), אלא שזה אמור להיות "אני אוהב אותך לנצח" ולא "אני אוהבת אותך לנצח" כי אז זה כזה הווה/עתיד מה הולך פה? אוי ואבוי.
) מה פתאום אכזבה, תודה. ואני בזבזתי כל כך הרבה אנרגיה של לכעוס עליהם... אבל דווקא הלכתי ובדקתי את זה באינטרנט בכמה מקומות והסתבר שזה נכון...............
אני אבדוק, אני אזמין, אני אראה. ואם הם לא נותנים לי, אני ארביץ להם. (תמר, שקט!
)

B a n j o

New member
../images/Emo163.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

מישהו אמר "שלוותא" ? אפשר לשים סוגריים בתוך סוגריים !!! אפשר אפילו שני סוגריים בתוך סוגריים! ככה: { [ ( ) ] } !! אני עשיתי כבר בגרות לפני אי אילו שנים טובות.... תודה על האהבה ! זה past simple, present progresive או future past?

כן,

אבל, לא שמתי בסוגריים הראשונים, כלומר, במקומם, "[]", אז לחזור ולשנות וזה? בבקשה על האהבה.... ואין לי מושג איזה זמן זה בדיוק
זה גם די בעברית וזה. אה, ואני יודעת להגיד שלוותא
אני גם יודעת להגיד "שניצל". אבל זה כבר דבר אחר

למעלה