מיוזיקול

Schnickelfritz

New member
אני בהחלט הייתי מוכנה לתרגם

(יש לי אנגלית טובה. מעל לממוצע. למרות שהממוצע של הגיל שלי לא נחשב כי רובם טיפשים. not making myself look any better
) אם הייתי יודעת איך לעשות את זה הייתי בשמחה

כן, לגמרי!

אני בהקבצה א´1 באנגלית, יש שם ילדים שבקושי יודעים לקרוא באנגלית! אז למה הם ב-א´1?! שנה שעברה אני וחברה שלי שאלנו את המורה לאנגלית למה אנחנו לא לומדים כתב מחובר, והיא אמרה שזה בגלל שיש ילדים שבקושי יודעים לכתוב גם ככה. ילדים שבקושי יודעים לכתוב באנגלית, כשלמדנו את זה בכיתה ד´, מקומם ב-א´1?

talrv

New member
מבינה את כאבך, כאילו בערך..

לנו אין אלפים 1 2 ובתים וכו´. יש לנו כיתת אם, תגבור ומואצת. כשמואצת זה מתקדמים, ולומדים ברמה של יא´ ותגבור זה ממש ממש מתקשים, למרות שאני בספק אם מישהו נשאר שם בכלל, כי גם אלה שאין להם מושג באנגלית מגיעים לכיתת אם בלי בעיה. בכל מקרה, אנחנו עדיין לא לומדים כתב מחובר.. that sucks! וגם אני הייתי שמחה לתרגם אם הייתי יודעת איך עושים את זה... דרך אגב, בלי כל כך קשר, למישהו יש איזה מדריך קל או מושג כלשהו על איך עובדים עם פוטושופ 6 ? כאילו, מה כל אחד עושים, הפונקציות השימושיות שנורא נוחות ברגע שיודעים מה הם לעזאזל ועוד כמה דברים בסיסיים שאין לי מושג מה לעשות איתם וכו´...

Schnickelfritz

New member
באתר הזה

יש מידע על כל מיני דברים דיי להתחלה. מספיק טוב או שאת צריכה ממש למתחילים
אתר

../images/Emo4.gif

אצלנו אין הקבצות או וואטאבר, בגלל שאנחנו בכיתת מחוננים.. או בגלל שזה בר"ג... אני לא בטוחה. אניווי, לא נראה לי שילמדו בכלל כתב מחובר, כי הפסיקו ללמד את זה אפילו במדינות דוברות אנגלית.

GreeCheeMan

New member
תרגום לעונה 5

אם מישהו ממי שיודע לעשות את הקבצי תרגום האלה יוכל אחרי כל פרק של בביפ להעתיק את התרגום (ככה שהוא לא יצטרך לתרגם וזה יהיה הרבה יותר מהיר), אני יודה לו מאד מאד מאד, ונראה לי גם כל מי שאין לו ביפ.

GreeCheeMan

New member
וזו פשוט תהיה מצווה...

תחשבו על זה שדורות שלמים של מעריצי באפי חסרי ביפ יגדלו על התרגום שלכם. (אתם חושבים שקצת נסחפתי?)

הכתוביות האלו נחמדות ביותר

ועזרו לי להבין כמה דברים שעד עכשיו לא הבנתי בפרק, רק שהן קצת יותר מהירות ממה שאומרים וזה מבלבל

14מתן

New member
באמת פרק טוב ../images/Emo58.gif מחזמר

לפי דעתי הכי טוב ! ואליסון בקשה לא לשיר כי היא אל יודעת כל כך ובנו את זה שהיא לא תצתרך לשיר...
דווקא אני חושב שהיא שרה די בסדר בive got a... אבל בwalk throgh the fire היא שרה ממש גרוע (אההההה מה אמרתי !! סליחה סליחה סליחה סליחה )

הממ..../images/Emo58.gif 6x07

על פני השטח אולי היה נראה שהתרכזו בעיקר בבאפי, אבל אחד הדברים שאהבתי בפרק הזה היה הסיפורים השונים, מצבור של מאורעות שקרו בעונה הזאת, עד הפרק הזה, והכל התפרץ עכשיו, ונוצרו כמה קוי "עלילה" ,אם אפשר לקרוא לזה ככה. פרק מעולה. את יכולה לקרוא כמה פרטים מעניינים עליו, בעמוד הראשי של הפורום יש קישור בהודעות הנבחרות. ואל.

רינת4

New member
אני אקרא... אבל../images/Emo58.gif 6X07

עדיין לא הבנתי בקשר לזאנדר. כלומר-את זה שהוא הזמין את השד כי הוא חשב שזה יעשה טוב,הבנתי עוד קודם. מה שאני לא מבינה זה-מה הוא בדיוק חשב שהוא מזמין? לא הבנתי מה הוא חשב שיקרה. ולא הבנתי את העיקרון של השד הזה. הוא רע כי... אני יודעת שזו שאלה די דבילית,אבל זה משום מה לא מובן לי...

תראי ../images/Emo58.gif למיוזיקל

השד הזה הוא בעצם כישוף אמת. לזאנדר יש חששות בקשר לחתונה עם אניה, והוא חשב שכישוף אמת זה רעיון טוב, אז הוא זימן את השד הזה. הוא לא ידע מה הוא יעשה והוא לא ידע שהוא יגרום לאנשים פרצי רגשות שיגרמו להם לעלות באש. הבנת?

רינת4

New member
אה...קאפיש!

תודה. ולמישהו יש תשובה בשבילי בקשר לשירים? אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות את הפסקול,או שמספיקים השירים שהורדתי. אה,ועוד שאלה:מה שמות שירים 5 ו-15? תודה מראש...

smgfan

New member
הנה רשימת השירים בדיסק! ../images/Emo58.gif7

Buffy the Vampire Slayer: Once More, with Feeling DISC 1 1. Overture/Going Through the Motions 2. I´ve Got a Theory/Bunnies/If We´re Together by Nicholas Brendon 3. The Mustard 4. Under Your Spell 5. I´ll Never Tell 6. The Parking Ticket 7. Rest in Peace by James Marsters 8. Dawn´s Lament 9. Dawn´s Ballet 10. What You Feel 11. Standing 12. Under Your Spell/Standing (Reprise) 13. Walk Through the Fire 14. Something to Sing About 15. What You Feel (Reprise) 16. Where Do We Go from Here? 17. Coda 18. End Credits: Broom Dance/GRR Argh 19. Main Title 20. Suite From "Restless": Willow´s Nightmare/First Rage/Chain of Ancients 21. Suite From "Hush": Silent Night/First Kiss/Enter the Gentlemen/Schism 22. Sacrifice {From "The Gift"} 23. Something to Sing About by Joss Whedon

14מתן

New member
אם כבר המחזמר...

אז אתמול שוב השמיעו ברדיו שיר מהמחזמר, את something to sing about ב"הקצה" אני חושב... איזה אביל (מה זה השפה הזאתתתת !?) אני, עד לפני כמה זמן הייתי בטוח שקוראים לזה life´s a show....

למעלה