מיוזיקול

רינת4

New member
../images/Emo58.gifהמיוזיקל

אני יודעת שכבר דיברתם על זה המון פעמים,אבל אני רק עכשיו יכולה... אז רק רציתי להגיד שזה רעיון גאוני: הרבה רגשות מעורבים,הרבה דברים שצריכים להיאמר אבל נשארים בלב,והפרק פותר אותם,לפחות חלקית.ומה הדרך הכי טובה להוציא רגשות החוצה אם לא בשירה? הכי בולט העניין של באפי והעובדה שהם לא "הצילו אותה מהגיהנום". ועכשיו הם אולימ יכולים להתקרב אחד לשני שוב.כמובן שהפרק מסתיים בשאלה שכולנו שואלים את עצמינו: where do we go from here? ד"א-לא הבנתי-זאנדר קרא לו בכוונה? וכל הזמן הוא ידע שכל מה שקורה,כל השירים זה בגללו? לא הבנתי... ועוד שאלה-בפסקול של הפרק,השירים נקטעים כמו בפרק או שמוסיפים להם התחלה וסיומות כדי שהם יישמעו כמו שירים נורמלים. ועוד משהו-שמתם לב שווילו בקושי שרה או רקדה? כנראה שאליסון לא ממש יודעת... כי שמתי לב שהקול שלה הכי...איך להגיד?...גרוע. דווקא כל השאר הוכיחו כישרון שירה מדהים. במיוחד ג´יילס-שידענו שיש בו את זה,אניה וטארה שדי הפתיעה אותי,לא יודעת למה... אפילו זאנדר נשמע נורמלי...

Better Man

New member
תרגום לפרק המוסיקלי

כנסו לכאן ,תכתבו בחפשן כתוביות :באפי וזה ימצא לכם תרגום לעברית של הפרק המוסיקלי.

מחזמר

מקסים ויפה:) אני כל כך אוהבת את הפרק הזה למרות שהתוכן של השד לא מדהים זה עדיין מקסים.. וזאנדר זימן אותו בלי לדעת הוא חשב שזה יעשה טוב לכולם והוא לא הבין שזה מה שהוא עשה בזימון שלו... בכל מקרה ווילו שרה חלק קטן בIVE GOT ושם שומעים את קולה שבאמת הוא לא מדהים כמו של כולם:)... בכל מקרה כולם שרו יפה ורקדו חביב.. הקטע הכי יפה זה בסוף שספייק עושה כזה - לעזאזל עם זה:) והולך... כמה חמודי...

smgfan

New member
אם כבר דיברנו על כתוביות, אז...

עוד מעט יהיה מוכן התרגום שלי לפרק Flooded שהוא פרק 4 מעונה 6! מישהו יכול להגיד לי איך אוכל לשים את זה פה, או לעשות שמי שירצה יוכל להוריד ממני?
וד"א דרוסילה1, אני משתמשת בתוכנה- BSPLAYER. אפשר להוריד אותה דרך קישור מהפורום של כתוביות וdivx פה בתפוז! את פותחת את הסרט ואחרי זה פותחת את הכתובית ולוחצת על play! זה מאוד פשוט! התרגום של המחזמר נפלא!!! תודה למי שהביא אותו!!!

smgfan

New member
קישור לאתר עם ה-BSplayer

תורידי ותגידי לי אם זה עןבד, טוב?

smgfan

New member
איפה הקישור שלי? ../images/Emo10.gif לא משנה, הנה..

הקישור למטה!

רינת4

New member
היי,תגידי-

הספויילר של החתימה שלך לאיזה פרק? כל הזמן אני רוצה לקרוא,אבל אני פוחדת לגלות משהו חדש...

pink evil cat

New member
מזה אהבתי את הציטוט הזה...../images/Emo58.gif6

אבל יותר אהבתי את מה שספייק אומר לג´יילס אחרי שהוא מציל אותו...

IDOffryn

New member
זה מראה..

לי את הכתוביות בשפה מוזרה כאת לא בעברית..

IDOffryn

New member
אוקיי ראיתי את ההתחלה ..

יש פה ספוילר למשפט מהפרק 6x07 עם הכתוביות.. אבל זה לא בדיוק על המילים כעי יש לי בהתחלה מין קטע לפני שמתחיל הפרק ואז הכתוביות כבר מתחילות שם.. אבל ראיתי את ההתחלה וחשבתי על משהו.. אוקי המתרגם פירש את going threw the motions תרגמו לעוברת דרך הרגשות או משהו כזה.. עכשיו המשפט הוא בעצם ביטוי המשמעות שלו זה להעמיד פנים אז סתם.... נראה לי פירוש יותר טוב.. אבל חפיף כל הכבוד על ההשקעה ודרך אגב כל אלה שמתרגמים אתם יכולים לעלות את התרגומים שלכם באתר הוא ואז כולם יוכלו להוריד! מה שמזכיר לי היה לי close באנגלית והיה משפט והיה שם את הביטוי הזה והייתי צריך להשלים את המילה threw

Schnickelfritz

New member
../images/Emo7.gif

זה לא עובד
הורדתי גם את התוכנה הזאת וגם את התרגום וניסיתי כל מיני דברים ולא הלך. מה אני אמורה לעשות אחרי שיש לי את שניהם (והתקנתי את התוכנה)

Better Man

New member
תרגומים לבאפי

אני יודע שיש מלא תרגומים בעברית לסדרה "חברים", של באפי אני לא מוצא פרט למחזמר, אולי שמישהו יעשה משהו בעיניין? (לי אין אנגלית כל כך נפלאה כדי לעשות זאת)

למעלה