מיוזיקול

B a n j o

New member
שניצל?

מה לגבי "שטרודל" ? a woody sort of word... אני לא חושב שאת יכולה לחזור ולשנות (אלא אם כן יש לך מכונת זמן) אבל את יכולה לכתוב מחדש והפעם לשים את זה נכון

מסובך מדי../images/Emo3.gif

אוו, אוו, אני יכולה להגיד "שטרודל"! *אומרת "שטרודל"* *מעיפה את שיערה לאחור במחווה סנובית משהו* למעשה, מסתבר (תמר
) שאני יודעת להגיד הרבה מילים...
בדיוק שרתי את כל המיוזיקל.... א5בל הפסקתי פעם אחת, אני מודה. פשוט, ש, נו, נכון יש את השורה הזאת? כלומר "Gilmore Girl Rules" - או כל שם משתמש - ", מוצרים במחיר מציאה!" אז... אה... בטעות... --בטעות-- קראתי את זה.. אהמ... טיפה אחרת. אמ. מציצה במקום מילה... כלשהי? *|נסקל|
|זקוק ל
|*

אני נאלצת להסכים...../images/Emo4.gif

נאלצת. זאת מילה מצחיקה. זה כמו........ אוי. או פודל. או... שניצל. היי. שניצל זאת מילה מצחיקה! אמ..

Lady of Buffdom

New member
תגידו

השיר של ג´יילס בברונז שהיה בחלום שלו ברסטלס - זה רמז למיוזיקל?

Lizz

New member
לא ממש, לדעתי.

הוא שר שלוש פעמים לפני כן - זה רק "רמז" לזה שאנתוני הד הוא זמר מוכשר להפליא ושג´וס או כותבים אחרים החליטו לנצל את זה. :)

Lizz

New member
הוא שר..

את behind blue eyes של the who בבית קפה, בפרק עם בית הרוחות נראה לי. והוא שר בבית שלו, עם גיטרה, שיר שנראה לי שקוראים לו free as a bird , בפרק "יוקו פקטור", נראה לי... וברסטלס... וזהו, נראה לי. אני קצת סנילי. והפורום? מקום לטרנסג´נדרס מכל הסוגים לשבת ולדבר ולהינות ביחד במקום שבו לא יציקו להם. אם את/ה סובלני/ת ומתעניין בנושא, אתה מוזמן :)

למעלה