חדשות FOB

לייינוש

New member
הא?

אז רק בגלל שהיא גבוה ודקיקה ופיט רזה ונמוך (טוב הוא לא נמוך..) אבל תחשבי על המוזיקה שהם עושים טוב אבל זה הדעה שלך אז סבבה לגמרי

נ ו י ע

New member
לא דיברתי על המוזיקה חחח ../images/Emo163.gif

סבבה אני אוהבת ת'מזויקה שלה אני אוהבת ת'מוזיקה שלו אבל פנים מול פנים, לא מתאימים בגרוש, לפחות לא לדעתי חח

Fall Out Liel

New member
חח תודה, ו..../images/Emo192.gif

אני אנסה לא לפרסם עליהם, תאמיני לי שגם לי זה מכאיב
, אם הם ייפרדו אני אעשה גיליון ענק ושמח חח. וגם אין ממש מה לפרסם עליהם, הם סתם משעממים בתור זוג..

מנה על שמה.. איזה חמוד../images/Emo223.gif

והם גם ממש נחמדים שהם נוסעים לאוגנדה תודה!

AdiA12

New member
../images/Emo51.gif. ולגבי פיט ואשלי...

קודם כל, כל הכבוד! מדהים איך השקעת! ולגבי פיט ואשלי, אני שונאת את אשלי הז**ה הזאת. ולא רק בגלל שהיא לקחה את פיט, אלא גם בגלל שהיא שרה פופ. אני אל סובלת פופ!!!! ונאי לא מבינה איך פיט, שהוא רוקר, חבר של אשלי, שהיא זמרת פופ. דמאט, זה מה זה לא מסתדר לי. ומה הוא מצא בפרחה הזאת?! שיהיה. בכל מקרה, כל הכבוד ותודה.

Fall Out Liel

New member
תודה! ו...../images/Emo192.gif

הם שני הפכים, וכמו שאומרים, הפכים נמשכים זה לזו, אבל היא מנסה להפוך לפריקית, הכי רחוק שהיא תגיע זה חצי פריקאצה, אבל אני מאחלת לה להצליח, כי אז הם יהיו אותו דבר ולפיט ימאס ואז הוא ינטוש אותה שבורת לב ובוכייה
.

o DaNiEl o

New member
ואוו, ח"ח על ההשקעה../images/Emo45.gif

תודה רבה
ואהבתי ת'סיגנון כתיבה שלך, זה מגניב כזה

Fall Out Liel

New member
תודה../images/Emo9.gif!../images/Emo192.gif

זה מחמיא לי *מסמיקה*, אני מנסה לכתוב באמת בסגנון חדשותי כזה

Black Parade

New member
אחלה ../images/Emo8.gif . ../images/Emo168.gif

כל הכבוד. ובאמת פיט ואשלי ההפכים הגמורים.

נ ו י ע

New member
דווקא לא כ"כ ../images/Emo163.gif

היא לא שרה בסגנון פקצתי אפשר להגיד, אבל היא יותר רוקיסטית מג'סיקה =\\ אז אפשר להגיד שהם די דומים..אבל עדיין - אני לא אוהבת שהם ביחד, היא מעצבנת אותי -_-" והם לא מתאימים בכלל מבחינה חיצונית

Danielle24

New member
כל הכבודדדד ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif |כן

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!! זה ממש עוזר לי שאת מעדכנת בקשר ללהקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה