חדשות FOB

Fall Out Liel

New member
../images/Emo79.gifחדשות FOB../images/Emo79.gif

ברוכות הבאות לגיליון הראשון של חדשות FOB! בכל יום ראשון ייצא גיליון ובו עידכונים וחדשות על פוב, כולם ביחד וכל אחד לחוד. תהנו
בתאריך ה-2.5 הופיעו פוב אצל ג'ון לנון עם השיר טנקס פור דה ממוריס. התוכנית תגיעה אלינו יותר מאוחר אך כרגע ניתן לראות את ההופעה באתר הזה, לכל חסרי הסבלנות.
כמעט מזל-טוב ללהקה, הם היו מועמדים ללהקת השנה בטקסי בחירת הילדים של ערוץ ניקלודיאון [יס- ערוץ 47, הוט- ערוץ 84], אך לצערנו הרב, הלהקה לא זכתה.
השירים טנקס פור דה ממוריס ודיס איינט א סין, מככבים כבר כמעט שבועיים במצעד הרוק שבערוץ MTV, דיס איינט א סין בדר"כ מוצב במקום 7-9 וטנקס פור דה ממוריס מוצב בטבלה יותר גבוה,, במקום 1-4, זה מתחלף כל תוכנית.
פיט הודיע שהוא ושאר חברי הלהקה מתכננים לצאת ביולי הקרוב לאוגנדה, לראות איך מתנהלים חיי האזרחים ולעזור, פיט משתתף בפרוייקט דיספלייס מי שבו הוא קרא בסרטון מרגש לילדי אמריקה, לצאת לישון לילה אחד מחוץ לבית באתרים מיוחדים שהוקמו, כדי להזדהות עם תושבי אוגנדה שנמצאים במלחמה קשה כבר 10 שנים, הם חיים ברעב קשה, ילדים נחטפים ונלקחים להיות חיילים בצבא, הם חולים ואין להם השכלה. לעוד פרטים לחצו כאן.
וקצת רכילות: לכל מי שעוד לא שמעה או לא מאמינה, השמועות אכן נכונות, פיט וונטז ואשלי סימפסון ביחד, למרות שהם היו חברים בעבר ונפרדו,חזרו, ונפרדו שוב, הם חזרו להיות ביחד וחוגגים כעת כשלושה שבועות להיווסדם.
אם אתן קופצות לביקור לאיסט ווילג', שבארה"ב, תוכלו גם לקפוץ לביקור במועדון החדש של פיט "מלאכים ומלכים", עיתון הרולינג סטון היה שם והביא לנו סרטון קצר, תוכלו למצוא אותו פה. בתפריט יש מנות טובות אך יקרות, אם אתן רוצות לאכול תצטרכו להביא איתכן הרבה כסף. בפתיחה באו לבקר חברי הלהקה TAI [דה אקדמי איז], טראוויס מק'קוי מGCH [ג'ים קלאס הירואוס], וכמובן שאר חברי פוב. כמובן שאשלי הייתה שם ואפילו גילתה [או שלא] שיש מנה על שמה, הפתעה [או שלא].
אם מתחשק לכן לראות כמה תמונות חמדמדות ותיאורים של פיט, תוכלו להיכנס לאתר הזה ולהינות: לחצו עליי.
רוצות לראות את הקליפים ולשלוח הודעות לפוב? ניתן גם לשלוח הודעה אישית אך צריך להירשם קודם, תהליך פשוט וחינמי אך דורש ידע באנגלית. מיי ספייס.
רוצות לצחוק קצת מפיט ודירטי? הנה סרטון משוגע על.. חעחע אז..איך הגיליון הראשון? הערות/הארות/ביקורות בונות/שיבוחים יתקבלו

Fall Out Liel

New member
יש כמה טעויות קטנות, תיכנסו לכאן קודם, חשוב

יש שני קישורים כחולים שכותבים "הזה" רק הקישור הראשון נחשב, הקישור השני אח"כ הוא אותו אתר, כדי להיכנס לאתר התמונות של פיט, יש שלושה קישורים למטה, "באזנט" זהו הקישור הנכון. כדי לדעת של מה שאר הקישורים שלמטה, כתוב לכם "מיי ספייס" ו"חעחע" איפה שכל אחד קשור.

ממש יפה ו.........

והסירטון שכתוב עליו חעחע אז זה ההופעה שלהם בג'יי לנו חחח מה ג'ו קשר לראש חחחחחח מה הוא נינג'ה חחחחחיי

Fall out Kid

New member
וואי, תודה!../images/Emo100.gif

אני לא מאמינה שפיט חבר של אשלי סימפסון איככ כונפה. תודה

AnGi14

New member
כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

באמת באמת מגיע לך כל הכבוד על מה שאת עושה ועל היוזמה הזו!

falloutgirl XD

New member
ממש יפה! ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על ההשקעה!
ויש לי תיקון קטן.. הם הופיעו בתוכנית של ג'יי לנו, לא בתוכנית של ג'ון לנון כי לג'ון לנון אין תוכנית והוא בכלל זמר XD

shaharyy

New member
סחטיין!!!!!!!!!

כל הכבוד על ההקעה!!!! 0_o....אני יודעת שאני לא הייתי יושבת ומקלידה את כל זה....יש מצב שיש לי כמה דברים לתת לך........ או שאני יוסיף...:) ושוב!! כל הכבוד!!!!! ישר כח!!

א ו ל י1

New member
כ-ל ה-כ-ב-ו-ד!!!

היה ממש מעניין לקרוא את זה!! כל הכבוד על ההשקעה:]

Fall Out Liel

New member
וואי, תודה רבה לכולכן! איזה חמודות../images/Emo192.gif

זה ממש נעים וכיף לראות את זה
. אם למישהי יש עוד מה להוסיף היא יכולה לשים בעצמה או לשלוח לי במסר ואני אשים בגליון הבא [שייצא עוד שבוע], ואני אכתוב את זה שם ותן לה קרדיט כמובן

DesertSky

New member
תודה! וכמה תיקונים..

*הם היו בתכנית של ג'יי לנו לא ג'ון לנון..ג'ון לנון זה זמר שנרצח. *טקס בחירת הילדים ששודר ביס והוט השבוע הוא של שנה שעברה כך שזה לא ממש עדכני. *בקשר למעודון,דווקא המנות זולות יחסית למחירים בארה''ב ,זה שאצלנו בשקלים זה יוצא יקר לא אומר ששמה זה יקר..וגם המועדון הוא מגיל 21 ומעלה אז לא ממש נוכל לקפוץ לשם חח *אם אתם רוצים לשלוח הודעה עדיף לשלוח באתר הרשמי שאלה ולא במיי ספייס כי לפי מה שידוע פיט לא עונה על שאלות במייספייס כי יש שם יותר מדי אנשים ששולחים לו שאלות. חוץ מזה עבודה טובה
כל הכבוד על ההשקעה

Fall Out Liel

New member
תודה, ו..../images/Emo192.gif

*ג'ון לנון אני כבר יודעת שטעיתי, תודה
*טקס בחירת הילדים הוא של השנה, אני ראיתי והיה כתוב שם של 2007. *המנות באמת זולות אבל כמו שאת בעצמך כתבת לא לנו, ולזה אני מתכוונת. *נכון, אבל אפשר גם סתם לכתוב מכתב או אפילו להסתכל שם בקליפים..

DesertSky

New member
הטקס הוא לא של השנה..

אני זוכרת שראיתי אותו מזמן... והטקס של 2007 היה בינואר הזה בארה''ב ולא שודר אצלנו את הטקס של השנה הנחה ג'סטין טימברלייק כמו שאת רואה פה בתמונה
ולא ג'ק בלאק..ג'ק בלאק הנחה שנה שעברה (בטקס ששידרו)

simsimit

New member
נוו..זה הטקס שראיתי../images/Emo192.gif

היה בניקלואדיון את ג'ייסון דנינו הולט שנסע לשם וראיין כל מיני כוכבים וכאלה, ואח"כ היה את הטקס הזה, זה טקס 2007, זה מה שהיה כתוב וזה מה שעברו, טקס 2007, ג'סטין ירד מבלון כזה והתחיל לשיר שיר, והם אמרו שהכל גדול פי 20, ודמי מור כוסתה בג'יפה, כל מיני..

למעלה