חדשות FOB

DesertSky

New member
אהה סורי פשוט אני ראיתי ששידרו בטלוויזיה תשני

לא משנה.

נ ו י ע

New member
ראיתי כל טקס מ-2005 איזה 3 פעמים ../images/Emo163.gif

:D לא זה סתם מצחיק אותי.. אבל הכי הרג אותי הקטע של סימפל פלאן ב2006 , ודמי מור ב2007 פתאום באו לה מאחורה עם הג'יפה יווווו כזה קול =]

AdiA12

New member
נכון, אני ראיתי את הטקס השנה, הוא שודר אתמול

ואני הופתעתי לגלות שFOB מועמדים, ואני החזקתי אצבעות והblack eyed peace או איך שלא כותבים המפגרים האלה, ניצחו ]=

AdiA12

New member
תודה, בהתחלה רשמתי ככה, אבל זה היה נראה מוזר.

DesertSky

New member
יומני פול אאוט בוי:

זה הדבר הכי מצחיק שראיתי! חלק 1 חלק 2 נ.ב אם אתם לא מבינים טוב אנגלית,אז לא תבינו את רוב הבדיחות...

DesertSky

New member
זה כן..תעשי שמור כשנפתח לך החלון

וצריך שיהיה לך במחשב Media player classic מה שאמור להיות בכל מחשב רגיל..

Bleed for Me

New member
../images/Emo6.gif

LOL זה כל כך מצחיק!!! יפה שהם הלכו לאנדרטה לשואה,הייתי בדיוק באותה אנדרטה בפולין.. וגם אהבתי שלפיט איכפת מהאנשים שנפגעים בהופעה (זה אולי ישמע רע אבל אנשים! תלכו מכות ותפגעו בהופעה של FOB! יש סיכוי שתפגשו אותם אחרי! חחח) קיצר אהבתי הכל תודה!

Fall Out Liel

New member
חח בדיוק מה שחשבתי! ותכננתי..../images/Emo192.gif

חשבתי שככה, בהופעה שלהם אני יעשה את עצמי, אופס, התעקמה לי הרגל, כמה דמעות ואופ! אני ופיט נפגשים, מתאהבים,מתחברים,מתחתנים, מקימים משפחה גדולה ומאושרת וממשיכים לעשות מוזיקה נפלאה עד עצם היום ההוא.

זה לא יומני פול אאוט בוי זה יומן מסע שMTVעשו

מה הקשר יומני פול אאוט בוי זה יומן מסע של מן מסע הופעות כזה חחעחעע אבל תודה בכל מקרה זה יותר טוב ....!..... חחחח זה היה פשוט גדול שפיט היתחפש לקנגרו הילד שצרח לא הבין על מי הוא בידיוק צרח ואני בטוחה שאם הוא יראה את זה שהוא יגדל[כה בטח] הוא פשוט לא יאמין שהוא צרח ככה על מתוק כזה.........!!!!!!!!!!

DesertSky

New member
בטח שקשור..

עובדה שבהתחלה פיט אומר: you think you know but you have no idea שזה מה שתמיד אומרים ב-Dairy וגם רשום שם במעברים-the dairy of fall out boy

לייינוש

New member
וואוו מאגניב

קול סופר דופר משהו בן ז**ה!!! בקיצר אהבתי אהה ופליז לא לפרסם על פיט ואשלי זה עושה לי רע!!! )מאוהבת קשות בבפיט(כמובן)) טוב שחושבים על זה הם ממש מתאימים!!!

נ ו י ע

New member
ממש לא =\\../images/Emo163.gif

בלי שום קשר,, אבל ראיתי אממ תמונה שלהם ביחד בE והם מזה לא מתאימים היא כזאת ארוכה כזאתי והוא כזה פיצקי ^^

למעלה