ג' זאת התשובה היחידה
L lacrimosa girl New member 30/11/07 #86 [שש, אל תאמר את זה בקול! ../images/Emo2.gif] אנשים עוד יאמינו בזה
L lacrimosa girl New member 29/11/07 #77 אנחנו מדברים על דברים תוססים ../images/Emo3.gif אני היחידה שהיתה מכורה לקינלי?
L lacrimosa girl New member 30/11/07 #85 |ומסרה ליהושע| אוי ויי! השיעורי משנה של כיתה ג' נחקקו לי במוח!
T The phantom of opera New member 27/11/07 #10 ../images/Emo183.gifאוברקאם. ללא ספק. ~במיוחד בזמן האחרון~
T The phantom of opera New member 28/11/07 #31 ../images/Emo183.gifהווו וההתחלה של DOF שתמיד מעבירה בי צמרמורת.
מ מגרש השוודים New member 29/11/07 #65 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!! וגם הקטע מעבר של ה- "please awake..."
ג גברת פלפלת האחת New member 27/11/07 #13 ../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifבשבילי... אלו השירים Pale ו Bittersweet, לשירים האלו יש משמעות עבורי... וכל פעם מחדש הם מצליחים לרגש אותי.. הליריקה מקסימה בעיני בכל אחד מהם, אני חושבת שאלו שירים שישארו איתי הרבה זמן... לפעמים גם Somewhere...Stand My Ground וג'וליאן... שהם מקסימים תודה למי שקרא
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifבשבילי... אלו השירים Pale ו Bittersweet, לשירים האלו יש משמעות עבורי... וכל פעם מחדש הם מצליחים לרגש אותי.. הליריקה מקסימה בעיני בכל אחד מהם, אני חושבת שאלו שירים שישארו איתי הרבה זמן... לפעמים גם Somewhere...Stand My Ground וג'וליאן... שהם מקסימים תודה למי שקרא