השיר הכי... #3

אזירפאל

New member
../images/Emo79.gif השיר הכי... #3 ../images/Emo88.gif

כן. אז אחרי שהכרענו (או שלא) בסוגייות שעסקו בשירים האופטימיים והכבדים ביותר של ווית'ין, הנה סיבוב נוסף, שבו כל אחד יכתוב, מהו לדעתו... השיר הכי מרגש?
כמובן שאפשר לכתוב יותר משיר אחד. רצוי, ואף נדרש, לפרט למה בחרתם בשירים אילו.
(למי שלא מתמצא, הנה הפינות הקודמות: השיר הכי... #1, השיר הכי... #2) אז יאללה להתפרע.

וואי אממ.. X_X

יש הרבה, אנג'לס, TSS, אוברקאם, פייל, פורגיבן, רסטלס, ואממ..זהו נראה לי X_X

../images/Emo183.gifאתה לא יכול לשאול מה מרגש.

זה סובייקטיבי, את כל אחד מרגש משהו שונה.. וכן, אותי מרגש הקול של שארון באיינג'לס. והלחן. זהו.

../images/Emo183.gifאוך רגע.

הכותרת של ההודעה לא בסדר. אתה יכול לשאול. אבל זאת שאלה נורא אישית P:

phrizer

New member
לחץ חברתי ../images/Emo10.gif

סתם.. היא חייכה כשהמלאך שלה רימה אותה ולקח אותה החוצה, המלאך הוא דבר שלא כדאי לפנות אליו אבל פונים אליו כשהעולם מאכזב אותך, הוא דבר שאנשים תמימים פונים אליו ואחר כך אין רחמים והם לא יכולים לברוח, הוא תוסס, הוא נכשל, הבעיות אצלו מתחילות כשהוא כנה, הוא משהו שבהתחלה לא מבינים כמה הוא רע, לוקחים אותו כי מאמינים שהוא מציל אנשים בזמנים קשים ולא מקשיבים לאזהרות נגדו... וואי, חפרתי... על מה הוא באמת מדבר?

Liquid Dreams

New member
יש כמה כאלה

Overcome נראה לי נמצא אצלי בראש הרשימה. זה כאילו אני ישבתי וכתבתי אותו בעצמי. Bittersweet ממש מרגש ולא נראה לי שצריך להסביר למה
Forgiven מאוד מרגש אותי, ולפני יומיים בערך הוא קיבל משמעות מאוד כאובה אצלי שאני מעדיפה לא לפרט. הממ מכאן והלאה אפשר להגיד "כל הבלדות של ווית'ין בערך".

Jilian

New member
שלי ../images/Emo9.gif

סאמוור- שיר ממש מרגש.. המנגינה שלו מצמררת. TTE- שיר מלחמה ממש נוגע ומיוחד. פורגיבן- שיר שאת האמת לקח לי זמן לאוהב... ועכשיו הוא תמיד בפלייליסט שלי. ממוריז- שיר שאני מאוד מתחבר אליו בגלל שגם אני חוויתי מוות במשפחה. ואני מבין כל דבר שמסופר עליו בשיר. POL- שיר מדהים מכניס אותך לטראנס לאופוריה ללא ספק הבלדה הכי יפה שווית'ין יצרה לדעתי. זהו

נמממ...אוקיי...

השירים הכי מרגשים: The Dance כולו מרגש אותי :) The Promise גם D: Hand of Sorrow The Truth Beneath The Rose Aquarius Forsaken Jillian (I'd Give My Heart) רובו Blue eyes זהו P:

למעלה