השיר הכי... #3

lacrimosa girl

New member
מותר לי להביע דעה לא קשורה בעליל?

אני היחידה שהקול של שארון לא מרגש אותה? לא נוגע? הוא סתם קול גבוה בלי שום עומק, אחלה טכניקה יש לבחורה, אין ספק, אבל היא לא מכניסה מעצמה לשיר, היא רק מפגינה שואו יפה והולכת. אל תקפצו עלי ותגידו "אבל בשיר הזה והזה" כי אני לא מכירה את הדיסקוגרפיה שלהם 100 אחוז, אבל ממה ששמעתי [ויש לי גם דיסק שלהם
] שארון בעיקר מצפצפת את הליריקה ולא הרבה מעבר. *ממתינה לסקילה* בא לי גלידה. {:

../images/Emo183.gif*סקילה*

סתםסתם.. נמ.. אותי באופן אישי הקול שלה ממש מרגש. ואני כן חושבת שהיא מביאה משהו ממנה לשירה ולא רק 'מצפצפת את הליריקה'.. זהו. ~.~

אזירפאל

New member
אם אני לא טועה,

האלבום שברשותך הוא Mother Earth, נכון? אם כך, את בטח מכירה את Our Farewell. וכן, אמנם ביקשת לא להגיד "בשיר הזה" וכו', אבל ככה, יש שירים שנדרשת בהם יותר טכניקה או פשוט שירה מסוג אחר, ויש שירים שמרגשים מטבעם, ולכן גם השירה מוצגת כך. Our Farewell הוא לטעמי, השיר הכי מרגש של הלהקה, ואם תאמרי שבשיר הזה שרון לא מרגשת אותך אני פשוט לא אאמין לך, או לפחות לעולם לא אצליח להבין אותך. זה כבר לא עניין של לאהוב את השיר או לא. להגיד שבשירה של שרון בו לא מופגן רגש יהיה מעשה מאוד מוזר מבחינתי. תוכלי לקרוא לזה 'פנאטיות', או לא להסכים, אבל שוב, אני פשוט לא אצליח להבין אותך. הקול של שרון בשיר הזה הוא אחד הדברים הכי מרגשים ששמעתי. להבדיל, למשל, מהשיר Mother Earth, או חלקים מסויימים מ-Caged (שאני מניח שאת מכירה), שבהם שרון מתאימה את עצמה לאוירה ולמילות השיר (אוירה פחות אישית או פשוט קצת עצבנית). (מה שנכתב בנוגע ל-Our Farewell, אגב, הוא לא בלעדי עבורו; הוא רלבנטי גם לעוד הרבה מאוד שירים של WT, שמאז ומתמיד, יותר מכל, ידעו בדיוק איך לרגש אותי)

*אבן*:{

אני היחידה שלא נזכרת בשום שם של מישהי אחרת |סהדגש|שמצפצפת את הליריקה?]-]
[כמה זמן את שומעת את הדיסק הזה?..

lacrimosa girl

New member
לאנט יש הרבה יותר גוון בקול משארון.

למרות שזה לא אומר שאני אוהבת את הקול שלה, כי אני לא
, אבל יש לה יותר מאשר גבהים נטו [מה גם שגבהים אין לה ממש
] איזה דיסק? :X

lacrimosa girl

New member
זה ממש, אבל ממש לא נכון ../images/Emo3.gif

זה משהו עובדתי! אובייקטיבי! פשוט אין לה גוון בקול! |:

לגמרי.. איך אפשר בכלל להשוות בין שתיהן?!../images/Emo3.gif

אנט בינונית במקרה הטוב.. ואני עוד מחבב אותה

lacrimosa girl

New member
אם לא שמת לב, לא דיברתי על איכויות.

דיברתי על גווני קול. המצב בשטח הוא שאם לשארון יש גוון אז פספסתי אותו בענק ואני צריכה ללכת לחבר לעצמי מכשיר שמיעה של פנסיונרים, ולאנט יש גוון פופי - אבל לפחות גוון! אני מובנת? [ושים לב שלא הבעתי כאן שום דעה על אף אחד מהגוונים
]

למעלה