ש...אוליי..אלמה ריי מכוערת גם..חח.. דוגמא אבל לא ממש רואים חח
N netaleone New member 8/10/05 #61 תמונה ישנהההה... פעם ראיתי תמונה שלה אם רוברט בלי איפור בלי כלום שאוספים אותם מהבית לצילומים היא בכלל לא נוראית כאילו היא סבבה לא מושלמת אבל יפה
תמונה ישנהההה... פעם ראיתי תמונה שלה אם רוברט בלי איפור בלי כלום שאוספים אותם מהבית לצילומים היא בכלל לא נוראית כאילו היא סבבה לא מושלמת אבל יפה
T TuTyBoP15 New member 8/10/05 #55 היא נראית כאילו בעלה נתן לה איזה שני בוקסים טובים חחחחח מזה הסגול הזה כמויות ענקיות חחח
T TuTyBoP15 New member 8/10/05 #58 חחחחחחח סיליקוןןןן איכסהה אני לא אוהבת חזה מנותח.. זה לא יפה בכלל.. זה נראה כמו בלון הכי יפה אמיתי כפרה עליי
חחחחחחח סיליקוןןןן איכסהה אני לא אוהבת חזה מנותח.. זה לא יפה בכלל.. זה נראה כמו בלון הכי יפה אמיתי כפרה עליי
H HEN0121 New member 8/10/05 #71 נינללל מכוערת לדעתי בלי איפורררר אמא מזעזתת והיא באמת הייתה רוצה להיות ליביה ליביה מושלמת ואנהיי הכי מעלפתת אין עליה
נינללל מכוערת לדעתי בלי איפורררר אמא מזעזתת והיא באמת הייתה רוצה להיות ליביה ליביה מושלמת ואנהיי הכי מעלפתת אין עליה
T TuTyBoP15 New member 8/10/05 #73 לא אוהבת את היופי של ליביה... היא גם משחקת גרוע לדעתי חחחח ועל אנהי אני לא אגיב
ס סוכריה16 New member 8/10/05 #75 מוזר גם את של נורמה את לא אוהבת ובתשוקי יאן מישהי שאפשר לאמר שהיא מכוערת פשוט אין כולן יפותץ.. בעיקר רות היא מהמממתתת נורמה וחימנה
מוזר גם את של נורמה את לא אוהבת ובתשוקי יאן מישהי שאפשר לאמר שהיא מכוערת פשוט אין כולן יפותץ.. בעיקר רות היא מהמממתתת נורמה וחימנה