השוואה

Pollitaaaaaaa

New member
כלכך יפה!

כלכך יפהה עד שבלי איפור יותר יפה לה!!!! מדהימהההההההההההההה! למרות שאני לא מתה עלייהה חח אבל היא מהממתתתתת

TuTyBoP15

New member
לא מתה על היופי שלה

היא נראית לי מנותחת חחחחחח אבל היא יותר יפה מנינל

ג ב ש ו ש

New member
נינל קונדה אוסאה הלווו../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

למרות שאני מת על אגמית
אבל נינל זו אהבה שהתחילה לפני שנה
אני משוגע עליייההה יש לה קול מדהיםם היא פצצה מהלכתתת היא מדהימההה

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

פשוט אני תיכף יוצא אז אין לי כח להתחבר לכמה דק'.. ד"א החתימה לאנהי כבר מוכנה

Pollitaaaaaaa

New member
סורייי אמורהה..=)

אבללל קתרין פולופ אוסאה סוניה ריי לדעתיי יותר יפה~ אנייייייייי מתהההההההה על סוניושש יוווו איך נקרעתי איתה במורדים היא כזו מדהימההההההההההההההה ויפהההההההההה והיאאא הכי הורסת בעולםםםםםםםםםם

ג ב ש ו ש

New member
אוקיי זו דעתך..בתור אחד../images/Emo88.gif

שלא ראה יותר משתי פרקים של המורדים אני לא זוכר איך הקתרין הזו נראית והיא גם לא ממש מעניינת אותי.. אני נישאר עם נינל הפצצה

TuTyBoP15

New member
קתרין פולופ מדהימה../images/Emo70.gif

ומשחקת את סוניה/אלמה הרבה יותר טוב מנינל קונדה.. סוניה תמיד היתה מצחיקה שמחה כזאת וזזה כל הזמן כמו שסוניה אמורה להיות ונינל כל הזמן עצובה שקטה כזאת ובקושי זזה... אני ממש לא אוהבת את המשחק שלה.. סורי גבשושון

Pollitaaaaaaa

New member
כלכך מסכימה איתך! או סוף סוף !!!!!!

ה-י-א מ-ד-ה-י-מ-ה היא עושה את סוניה בצורה מושלמת ככה צריך!!!!

ג ב ש ו ש

New member
אין לך מה להצטער רוית../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

זו הדעה שלך מול שלי, בקטנה
אולי התפקיד של אלמה בכוונה ככה לא הכי אותו דבר יו נואו...

osh360

New member
טוב האמת היא..

החלטה קשה!בלי איפור אי אפשר לדעת מי יותר יפה לא ראיתי את נינל קונדה בלי איפור אבל..את אגם ראיתי אז כמובן שנינל קונדה

סוכריה16

New member
אוייי מה זה!?!??!

היא ממש שונה בלי איפור.. אפילו מוזרההההה!! אני לא מאמינה.. גם המצח שלה נראה ארוך והפנים קטנות לא יודעתתתת

Pollitaaaaaaa

New member
אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

היא נראית נורא בלי איפורררררררררררררררררררררררררררררר

TuTyBoP15

New member
עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

איכסה פיכסההההה מה קרה לה
חחחח היא נראית נורא בלי איפוררר... ממש שונה ויש לה מצב ענקקק יותר מהתחת של נינללל חחחחח אז נינלל חחחחחח... מעניין איך נינל בלי איפוררר אני הגעתי למסקנה שאני הכי יפה בלי איפור
כולם נראים גועל בלי איפור מזהההה... העיקר השחקנים תמיד אנחנו אומרים הכי יפים ומתברר לנו שהם נראים כמו סוס עם בוץ על הפנים

osh360

New member
איזה מצח?!?!

חחחחחחחחחחחחח ככה גם אני חושבת נגיד אני יפה בלי איפור גם סתם סתם אבל רציני פיתאום גם ראיתי את דולסה לא משהו בלי איפור ואנהי ביכלל לא משהו בלי איפור אבל הן עדיין מושלמות אפילו בלי איפור כי סתכלי את אגם?!?!

למעלה