השוואה

לא נכון!

לדעתי אנהי יפה בהרבה יותר בלי איפור.. האיפור מזקן אותה! אבל היא עדיין מהממת!

TuTyBoP15

New member
../images/Emo26.gif

מאמי גם שאנהי יוצאת לטייל עם היא מייק אפ.. כולן עם מייק אפ.. גם דולסה ותאמיני לי אף אחד לא יפה כל כך כמו שהיא יפה עם איפור.. זה לא שיש לי משהו נגדם חס וחלילה אני מתה עליהן אבל זו האמת.. הן נראות יותר מושלמות רק בגלל האיפור כי תראי איזה מהפכים הוא עושה..

Pollitaaaaaaa

New member
אני חושבת שאישה יפה!

אני חושבת שאישה יפה! היא אישה בלי א-י-פ-ו-ר כי האיפור הוא מסכה! ובגלל זה אני חושבת ועומדת על זה שאנהי מהממת! ודולסה לא כלכך מהממת,כי ראיתי המון תמונות של אנהי בלי איפור! והיא כלכך יפההה בליייייי...מייק אפ,זה לא הכי נחשב! וגם אני..אני חושבת שאני יפה בלי איפור! והרבה אומרים לי! ואני שמחה חיחיחיחי כי אניייייי יודעת שאני יפה! וזה הכי חשוב ליי חחח...כפרותת על היופיייי שלייייי אבל אנהי לא מגיעה לרבעעע שלל היופיייייי המדהים של אנהי!! - חח אבל עדיןן יפהה! לפחות לדעתי יחיחיחיחיחי =) אניייייי מתשגעתתתתתתתת על העניים של אנהי,ואמא שלי אומרת שהם דומות לשלה חיחיחיחי אני מ-א-ו-ש-ר-ת עכשיו כמו לא דעת מהההההההההההההההההההה

TuTyBoP15

New member
../images/Emo26.gif

התמונות שאת רואה של אנהי זה כן עם איפור.. רואים שיש עליה מייק אפ וכו'.. אבל היא באמת מדהימהה.. גמני חושבת.. ולגבי זה שאת חושבת שאת יפה זה מצויין
הכי טוב לחשוב שאת יפה
גמני חושבת שאני נורא יפה וכוסית ופצצה חחחחחח ושאני מתאפרת אז אומרים לי שיותר יפה לי בלי איפור.. לפעמים אני שמה רק קצת מסקרה סומק ויוצאת מהבית.. ורוב הפעמים אני שמה המון איפור חחחח בקיצורררר אין יותר כיף מהרגשה של יופייייייי כפרה עלינו

osh360

New member
חח בידיוק צודקת אין מצב תמיד ..

איפור אצלהן אבל הן עדיין מושלמות כאילו לעומת אחירם..אגם..חח..

סוכריה16

New member
בגלל זה אנהי מיוחדת

ויפה גם בים, כשהיא בלי פאנים ואיפור.. זה מה שמיוחד בה !!

TuTyBoP15

New member
גם פה יש עליה מייק אפ וקונסילר

יש מאמי.. יש.. אפילו שזה ים.. יש להם מאפרים צמודים לתחת.. גמני רוצהה איזה כיף זה בטח חחחח שמים להם מייק אפ כבד וקונסילרים וסרומים.. שמים הרבה.. שמים להם קרמים משחימים.. כאלה שאני צריכה
חחחחח לבנהה בעע וזה עושה אותם מושלמים.. אם תהיו שחקנים תדעו מה עושים להם כל יום

osh360

New member
חח תאמיני לי..

לא כ"כ כייף בטח אח"כ המעריצים כמונו אומרים הן לא טיבעיות והן ככה והן ככה הכי יפה טיבעי אבל עם איפור קצת כאילו לא ביכלל בלי איפור..

TuTyBoP15

New member
../images/Emo26.gif

גמני אוהבת יותר מראה טבעי... כמו שמאפרים את אנהי למשל.. זה מדהים אבל שמים המון איפור.. אני יודעת על מה אני מדברת.. וזה לדעתי סבבה.. כי אני בעצמי שמה המון איפור.. כולם צריכים לשים איפור ואף שחקן או שחקנית לא כאלה יפים כמו שהם בטלוויזיה..

osh360

New member
ברור אני לא שמה הרבה אבל ליפעמים

תלוי לאן הרוב אבל לא הכי יפה כמו של אנהי אבל זה גם הרבה

TuTyBoP15

New member
../images/Emo26.gif

מה שאנהי זה הרבה
מה פתאום.. אתם משגעים אותייי.. אתם חושבים איפור זה עיפרון בעינים, צללית וסומק
זה ממש לא
זה תלוי במראה שרוצים להשיג
אבל לפני כל מה ששמים להם כמו הצללית וזה שמים להם מייק אפ קונסילר סרום ועוד כמה דברים כדי שיראו חלקות עם עור מושלם ופנים מושלמות ואחרי זה בא הסומק והצללית.. ואיך שמאפרים את אנהי זה ממש לא הרבה.. שמים לה רק פס צללית וסומק.. כמובן חוץ מהמייק אפ סרום והקונסילר

netaleone

New member
ה2חי7ה ש5י!../images/Emo41.gif|שמאלה|

רדוו... עוד קצת......!!! ברור שששששששששששש............ נינל קונדהאין מה להשוותת אני מאוהבת ביופי הזה שלה היא מהממתתתתת

למעלה