לא בוחר על שניהם
R RedOne8 New member 23/12/10 #177 בד"כ אני אומר בריטני, בליינד, אבל יש לציין לטובה את הגרסה של ג'ו, ביצוע מעולה.
2 2Dirrty4U New member 23/12/10 #183 המקור של ג'ואנה! במקור יש הרבה יותר רגש.. השיר של בריטני שיטחי וסתמי כזה..
C candyheart New member 23/12/10 #185 ג'ואנה אם כי אני מאמינה שלגרסה של בריטני יש את החן שלה,הגרסה של ג'ואנה מבוצעת יותר טוב.
ה האח הגדול 22 New member 26/12/10 #219 ג'ואנה בריטני לא מתחברת לשיר בגלל זה אף פעם לא אהבתי אותו ואני בטוחה שהשיר נכנס לאלבום לא כי היא רצתה. שיר יפה בגרסה של ג'ואנה.
ג'ואנה בריטני לא מתחברת לשיר בגלל זה אף פעם לא אהבתי אותו ואני בטוחה שהשיר נכנס לאלבום לא כי היא רצתה. שיר יפה בגרסה של ג'ואנה.
W WundeRKind New member 22/12/10 #84 ../images/Emo69.gifקרב 10../images/Emo69.gif Backstreet Boys - I want In That Way או Nsync - This I Promise you
../images/Emo69.gifקרב 10../images/Emo69.gif Backstreet Boys - I want In That Way או Nsync - This I Promise you
נ נערת הפרחים ההזויה New member 22/12/10 #150 האמת שגם כשהייתי מעריצה שלהם,לא אהבתי את השיר הזה. אחד מהשירים הכי גרועים אי פעם בפופ.
G Gimme More Drugs New member 22/12/10 #99 חחחחחח האמת שאני ממש אוהב את שני השירים האלה. נוסטלגיים רצח... הולך על אנסינק. אני גם יותר אוהב שירים שלהם מאשר בקסטריט
חחחחחח האמת שאני ממש אוהב את שני השירים האלה. נוסטלגיים רצח... הולך על אנסינק. אני גם יותר אוהב שירים שלהם מאשר בקסטריט
Shiri from the block Active member 22/12/10 #1 בקסטריט לנצח נצחים!!!../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif
נ נערת הפרחים ההזויה New member 22/12/10 #128 איך אני זוכרת שהם יענו היו אויבים.. וכשהייתי מעריצה של בקסטריט ביסודי תמיד ירדתי על אנסינק.
מ מריאנה 22 New member 22/12/10 #140 Nsync - This I Promise you שני השירים מעולים אבל בחרתי באן סינק משום שאהבתי אותם יותר מבקסטריט בויז
C candyheart New member 23/12/10 #186 בקסטריט! את השיר של אנסינק אני גם מאוד אוהבת,אבל IWITW זה אחד השירים הכי נוסטלגיים בשבילי ואין מצב שאני לא בוחרת אותו.וגם בכללי,אני מעדיפה את בקסטריט.
בקסטריט! את השיר של אנסינק אני גם מאוד אוהבת,אבל IWITW זה אחד השירים הכי נוסטלגיים בשבילי ואין מצב שאני לא בוחרת אותו.וגם בכללי,אני מעדיפה את בקסטריט.
נ נערת הפרחים ההזויה New member 22/12/10 #124 קרב 11../images/Emo27.gif Melanie C - I Turn To You Vs. Christina Aguilera - I Turn To You
S spiceupmylife1 New member 22/12/10 #129 נו באמת.. כאילו יש להשוות בכללל ברוורר שמלאני זה אחד השירים הכי טובים בעשור האחרון לדעתי ( כן הוא יצא רק בקיץ 2000.......) אני זוכרת כשראיתי שכריסטינה הוציאה גם שיר כזה חשבתי שהיא עושה קאבר אבל לא הוא מעפןןןן (לדעתי(
נו באמת.. כאילו יש להשוות בכללל ברוורר שמלאני זה אחד השירים הכי טובים בעשור האחרון לדעתי ( כן הוא יצא רק בקיץ 2000.......) אני זוכרת כשראיתי שכריסטינה הוציאה גם שיר כזה חשבתי שהיא עושה קאבר אבל לא הוא מעפןןןן (לדעתי(