למרבה האירוניה, לא מת על המפיק הזה
אבל כנראה שגם הוא אדמוני, אז יש לנו קצת מן המשותף. היא דווקא לא מאוד מגוחכת... מוזיקלית היא תת-רמה נוראית, ברור שלא תוכל שלא להדבק אבל את כל היצירתיות והיחודיות הזאת שהיא משווקת אתה לא תמצא במוזיקה אלא בשאר, שזה קטע מטומטם. המוזיקה שלה ממש לא חדשנית או פורצת דרך, שמענו דברים כאלה בעבר ואני חושב שהיא מושפעת המון מהתעשיה, בפאן המוזיקלי. ב"כל השאר" יש הרבה פעמים אמירה, ואמירה יפה. אני דווקא אוהב את הבגדים המטופשים האלה, לדעתי זאת אמנות, וגאגא מתבטאת באמנות הזאת בדרכים שהצליחו באמת להרשים אותי, לפעמים גם סתם לשעשע, אבל כשאני רואה אותה עם רובים מחוברים לתאומות... זה אומר לי משהו. ומוזיקלית היא הכי לא אמנותית שיש, באופן מפתיע
. אבל בזמן האחרון היא איבדה את האהדה הזאת שלי לאופנה שלה, כשהיא החליטה ש"היום ניקח את הבשר מהמטבח של אמא ונכסה את הגוף, כי אני לא איזה סופרסטאר מליונרית שיכולה להרשות לעצמה בגד נורמלי". בד"כ היא לא אומרת מה עומד מאחורי מה שהיא לובשת, הצופה מוצא את האמירה לבדו, אבל כשראיתי בשר על הגוף שלה גם אם זה אמר לי משהו, זה תמיד היה משהו דוחה. ובאופן שלא אופייני לה היא החליטה ספר מה עומד מאחורי הבשר הזה, אבל זה היה נימוק כל כך מטומטם, שעשה לי ממנה טורן-אוף אכזרי, וגרם לי גם להרהר לאחר מכן שאם זאת נקודת המבט שלה, הנימוקים לכל שאר התלבושות יהיו כאלה מפגרים שכנראה היא סתם חיברה כמה דברים ביחד ופשוט כל הזמן הזה עשיתי אובר ניתוחים.