דו- קרב

WundeRKind

New member
תלוי

HERO של אנריקה סוחף רק לקראת האמצע - אבל אז הוא יותר טוב HERO של ניקבלבק שיר מעולה אבל חוזר על עצמו יותר מידי.. אני אתן כבוד לאנריקה ההורס.

theone24

New member
2 שירים טובים, אבל אנריקה.

ורק בגלל ג'ניפר לאב יואיט בקליפ!

אנריקה.

מצחיק שהשיר הזה יצא אז שנאתי אותו ואת כל הפוזות הבכייניות של אנריקה בקליפ אבל היום אני די אוהב את השיר הזה.

RedOne8

New member
ניקלבק,

זה של אנריקה הוא מסוג השירים שאני לא יכול לא להרדם!

candyheart

New member
ניקלבאק

איזה קטע! בדיוק כשפתחתי את ההקרב הזה,התחיל Hero של ניקלבאק ב-VH1! באמת!
בכל מקרה,כיום אני יותר אוהבת את השיר של אנריקה מפעם,אבל של ניקלבאק,על אף היותו חרוש בטירוף,יותר טוב.

theone24

New member
../images/Emo41.gifקרב 9../images/Emo41.gif

בא לי גם!
אז, OUT FROM UNDER ,איזו גירסה אתם מעדיפים. גירסת המקור של ג'ואנה אפצי, אפאצ'י או איך שלא קוראים לה? http://www.youtube.com/watch?v=Op7Ml4RvPVg&feature=related או את הקאבר של בריט? http://www.youtube.com/watch?v=x3m0GVimn8k אל תענו אוטומטי בריטני, רק בגלל שזאת היא... תשמעו ותענו. סורי בריט, את מאור עייני ומשוש חיי, אבל אני בוחר בג'ואנה מה שמה, רק בגלל שהעיבוד וההגשה שלה הרבה יותר טובה. ההפקה של בריטני יותר מידי פפופיסטית ודי נטולת רגש. די קשה להאזין לה אחרי ששומעים את המקור (ג'ואנה).

ברורר ש..

עד כמה שאני אוהבת את בריטני
הגירסא של ג'ואנה טובהה פי 1000000000 והיא מעבירה רגש בבשיר!!
ויש לה קול יפייפיה

מבחינה ווקאלית- ברור שג'ואנה

אבל אני יותר אוהב את המיקס הפופי הזה שעשו לבריטני, אז אני בוחר בה.. אני גם חושב שזה היה צריך לצאת כסינגל. ממש בזבוז

WundeRKind

New member
זה תלוי במצב רוח

כשבא לי לשמוע את השיר הזה כשיר דרמטי אני אבחר בג'ואנה אבל השיר הזה בא לי בטוב יותר כשיר לאלביי כזה. למרות שהוא עצוב. אז אני יותר מתחבר לגרסא הרגועה של בריטני ולקול המלטף שלה.

spiceupmylife1

New member
ברור שבריטני ../images/Emo99.gif

תאמת שאני לא מסוגלת לשמוע אותו כי הוא ממש מרגש אותי וגורם לי לבכות...
הגרסה של ג'ואהנה לא עשתה לי את זה... כמו בריטני

WhyTheFace06

New member
המקור

נשמע יותר יפה... וזה בדיוק כמו שאני אשאל The time of my life או The Time(Dirty Bit)

theone24

New member
הפיז סימפלו ויצרו שיר חדש...

בריטני עשתה קאבר. זה לגמרי שונה.

theone24

New member
אה...../images/Emo3.gif

אם כי אני לא בטוח שאני מסכים עם זה שבריטני הרסה את השיר. היא הביאה לו משהו אחר, הגשה אחרת. יותר התחברתי לזאת של ג'ואנה.

למעלה