|מפגש|

WayToDawn

New member
בעד כמובן

אם יהיה כנס, ואם לא- יש לי מספיק קוספלייז להביא לשם :)

evening rose

New member
אני בעד, גם אם כן יהיה כנס. :)

תירוץ מצויין לשלוב מהארון דברים שעדיין לא לבשתי. :) אה, ואני יכולה לטפל בפליירים, אם צריך.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מעולה!

אז העיצוב פלייר עליך, ברגע שנקבע תאריך ומיקום אני אשלח לך מה צריך להיות כתוב בו. אה ואני עוד צריה לתחקר אותך קשות על רקפת לוי.

evening rose

New member
אז אם יש צלם שרוצה לתרום תמונה\תמונות,

שאפשר להשתמש בהן, אני אשמח. ובאמת חשבתי עלייך השבוע. היה שיעור ממש טוב אתמול. D: הם גם עושים יום פתוח מחר בערב..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תאריך ושעה~

התאריך יהיה 12/08 שזה יוצא יום חמישי הראשון של אוגוסט, אם אין הצעות יותר טובות מפארק הירקון זה יקבע לשם.. אתם מוזמנים להציע תאריכים חלופיים או מקומות חלופיים...

Grell

New member
התאריך ניראלי סבבה לגמרי D:

רק תגידו לי אם זה סופי כי אני צריכה לשריין אותו מהעבודה שלי X_X

Didsy

New member
לא מתוך קטנוניות..

סתם כי זה היומולדת שלי אז אני במקרה יודעת P: חמישי הראשון של אוגוסט זה ה-05.08! :)

rukia chan

New member
../images/Emo45.gif למפגש בכללי ולתאריך בפרט~ ../images/Emo103.gif

והפעם אני אבוא!!!!111111 [בדוק בסוף יהיה לי איזה משו בצבא ואני לא אוכל להגיע. איכשהו אני אףפעם לא יכולה לבוא למפגשי-שוטס XDDD;;;;;]

WayToDawn

New member
אני חושבת

שלפני שנקבע תאריך צריך לנסות ולברר מה באמת נסגר עם אמא"י. הרי אם נקבע תאריך שיצא קרוב מידי לתאריך של הכנס, במידה ויהיה- יכולה להיווצר בעיה. אני יודעת שכרגע הכל לא בטוח, אבל חצי שבוע נראה לי זמן סביר לחכות לפני שנקבע תאריך סופי. ובלי קשר, לי זה נוח :)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ונניח וזה יהיה קרוב לכנס,

זה יהיה בטח שבוע לפני או אחרי, כנסים לרוב נקבעים לימי חמישי מטעמי נוחות של חופשות וסופי שבוע. לא?

Grell

New member
תהיי בארץ אז ם: ?

והיי כפרע אל תשכחי את הסיכוי שאולי אני שוב עושה שריל O: אבל יש מצב אני אעשה עם חופית משהו...

CoralP

New member
הצעה...X:../images/Emo181.gif

אולי נעשה את המפגש על חודש יולי...? X: בתאריך שכמה שיותר מחברי הפורום יוכלו להגיע?

למעלה