|מפגש|

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo124.gif|מפגש|../images/Emo124.gif

אנשים יקרים, עם כל הבלגאן שהולך עכשיו עם כנס הקיץ ועם איך דברים נראים נראה שאם יהיה אחד אז לא ברור איך הוא יראה. כמובן שאני אשמח (ואצטער כי לא אהיה בו) אם אכן יקום אחד ויהיה מוצלח אבל כרגע אני בספק שזה יקרה. צריך שיהיה אירוע בקיץ, לו רק כדיי שתהיה לכולנו סיבה לבוא בקוספליים צבעוניים ולאכול במבה ביחד~ לכן זהו השרשור הרשמי הראשון שנוגע לאירגון מפגש קוספליי עצום בקיץ הקרוב, אני טסה ב23/06 לשלושה חודשים אבל חבל לי שלא יהיה פה שום דבר כי אני יודעת שרבים מכם מתכננים קוספליים מטורפים וקאסטים וכו'... האירוע הזה לא דורש הרבה מאמץ מאף אחד, או כסף מיותר לכן זה אידיאלי להרים את זה
- המקום- ככל הנראה פארק הירקון- התאריך- אני משערת שמתי שהוא באוגוסט. התוכן- פשוט מפגש קוספליירים עצום, פוטושוטס, קלפים אם יתחשק למישהו להביא, משחקי חנונים, וסתם אנשים שבא להם לפגוש את החברים שלהם, פיקניק וכו'.. היוזמים- פורום קוספליי בתפוז. קודם כל עלינו להחליט על תאריך, דבר שני- צריך מישהו שיתנדב לעצב פלייר בפוטושופ. ושלישית- 2-3 אנשים שיתנדבו להפיץ ולפרסם בפורומים באינרטנט וברשתות החברתיות. ואז כל מה שתצטרכו לעשות זה להגיע, לצלם, להנות. אורה.

Grell

New member
לא בפארק הירקון ;A;

כאילו, אני חושבת שהמקום מיצה את עצמו XD; ולא חסרים מקומות בת"א שאפשר לגוון בהם ם: למשל שבוע שעבר היינו בצילומים לקאסט ריבורן באוניברסיטה, והיא הוכיחה את עצמה כיעילה מכל המובנים X: יש בה המון מבנים, נופים שונים, מקום לשבת... והגישה אליה נוחה ם: בכללי אני ממש ממש בעד הרעיון 3>

Apushu

New member
אוף

עכשיו אני באמת מרגישה שאני אפספס משהו בקיץ הזה ;; *לא פה החל מה13.6 - טסה לשלושה חודשים* האוניברסיטה באמת מעולה, אבל הבעיה שאי אפשר לעשות שם משהו ענק כי בכל זאת אנשים לומדים שם, זה לא מתאים. אני גם חושבת שאם יראו יותר מדי אנשים בתחפושות הבטחון יחשוב שמשהו כאן מסריח ויעיפו אותנו ואז לא נוכל ללכת לשם יותר ;A; אוניברסיטה=פוטושוטס בלבד.

Grell

New member
הא נכון, לא חשבתי על זה שלומדים שם בחופש

טוב אבל לא חסרים מקומות O: ! כי הדשא של הירקון לא מתאים להכל X_X

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif כנ"ל...:)

אבל אני מעדיפה לדעת שאני מפספסת משהו מאשר שלא היה בכלל. בכל אופן, אני יודעת שנראה לכם שהמקום מיצה את עצמו אבל כל מקום שהוא לא ציבורי מאוד תהיה בו בעיה אם אנשים לא קשורים יתחילו להתקהל שם. לכן זה צריך להיות בפארק כל-שהוא עם עצים שקל להגיע אליו.

Grell

New member
המקום שבו היה המפגש בשבועות היה נחמד לא?

WayToDawn

New member
גם לא ציבורי מספיק, אם אני לא טועה

פארק הירקון אומנם מיצה, אבל אני כן חושבת שהוא המקום הטוב ביותר אם אנחנו רוצים לאכלס בו כמות מירבית של אנשים.

SunsRequiem

New member
למה לא ציבורי דיו?

ראינו כמה וכמה קבוצות גדולות, וזה גם מקום רגיל לצילומים.

innocence

New member
לא עדיף קודם לראות מה קורה?

כי כרגע מקבלים איתותים סותרים מאמא"י. בכל מקרה, חשבתי על אותו דבר. אין מצב שאני אבזבז את הקוספליי קיץ שלי על כלום P:

Grell

New member
כן, ברור...

אני מניחה שאורה התכוונה להגיד שזה יהיה תחליף לכנס קיץ אם לא יהיה כנס קיץ :O

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הכוונה שלי היא לא להחליף את הכנס

שיש סיכוי של 50% שלא יתקיים.... אלא להוסיף מפגש שכולו מוקדש רק לקוספליי ושאין לו אופי של כנס. שקיומו לא יהיה מוטל בספק...

CoralP

New member
אני בעד, אפילו שגם אני../images/Emo181.gif

כנראה לא אהיה בו כי אני טסה מה2 לאוגוסט עד סוף אוגוסט... T___T; (אבל אני אחזור עם מצלמה 100ממת אז אתם תסלחו לי D: )

CoralP

New member
זאת פעם ראשונה../images/Emo181.gif

בכל ה18 שנה שבהם אני חיה שאני טסה לחו"ל!
מותר לי!

CoralP

New member
קנדה../images/Emo181.gif

ואם אני אספיק להוציא ויזה אז גם לארה"ב קצת D:

למעלה