אור!

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאור!

יום הולדת שמח בחור
|
מזל טוב ובהצלחה בכל מה שאתה לא לומד0 0 קמומיל.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif ווא, אור! המון מזל טוב!! ../images/Emo65.gif

תמשיך להיות כזה מוכשרו מגניב. D: יומולדת שמח!

Sezuke

New member
אור!!!!!!1

מזל טוב O_O!!!! בן 23 אם אני לא טועה, נכון?? וואי איך הזמן טס, כאילו רק אתמול ערכת באכזריות את התמונה שלי ושל ניר אחרי פורים של 2003 תמונה שעד היום הראש של ניר נחתך ממנה ומודבק בכל מיני מקומות XD אור, עד 120, אל תפסיק אף פעם לעשות קוספליי, תמשיך להיות אחלה של בנאדם, המון בהצלחה בלימודים! ותקבע איתי כבר מתי אני בא אליך לסשן ארוך של רייבל סקולס!! אני מתגעגע לקורו :{{{{{{{{{ ולסיכום,(בתמונה), המסורת לעולם לא תשבר!!1אחד (אפילו שחסרה פה התמונה מהכנס האחרון ;-;)

happy berry

New member
יאא מזל טוב!!^^../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif

עד..אה..120 ס"מ של ראסטות מושלמות(*-*|ריר||קנאה|) והרבה שנים יפות,ואושר ועושר,והצלחה,וקוספליים טובים ו..אה..זה,כן. (גרועה בברכות יומולדת) *חוזרת ללמוד לתנ"ך-.-*

D N ANGEL GRIL

New member
מזל טובבב DDD:

33333>~ עד 120 שנה DD:~ עוד ימים ארוכים ומאושרים של תפירת בגדים וקוספליים X3333~ שיהיה לך יום הולדת שמח 3>~

innocence

New member
מזל טוב אור!!:))

אני משמ גרועה בכזה.. ברכות של ימי הולדת אז.. המון כיף ונחמד וש-ייאי לך!

Kaori chan

New member
חצופה שכמותי! O:

ככה להתפרץ לשירשור בלי איזה מזל טוב קטן? אז מזל טוב!! עד שיימאס לך לחיות (120 זה קצת מוגזם, לא? אההה כן... איזו מעודדת אני P=) אוייי כמה שאני גרועה בברכות >< **אני עייפה כמו אריה שלא ישן שנה אז... מזל טוב... כלומר אויסומינסאי... (העייפות מתחילה להשפיע)**

למעלה