אור!

Keitarou

New member
וווווואה~~~! תודהתודה כולם ^^

יצא לי ממש נוח השנה ,יום הסטודנט נפל בול~ על היומולדת שלי.. אז אתמול הייתי בהופעה של הג'ירפות ואינפקטד משרום והיום יש את החברים של נטשה+הדג נחש+מסיבת בריכה עוד שעה~ ^^ יאי! 3> אוהב את כולכם!

akane

New member
באיחור נוראי ~O~ מזל טוב D: ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

מי היה מאמין שאתה כבר 23? X3 עד 120 שנות כשרון אין סופי (בעצם כבר יש לך את זה), שתצליח בלימודים, עבודה, אהבה ובכל מה שרק תחפוץ ;) ולעוד 120 שנות קוספליי איכותי ומדהים שמראה לכולם עד כמה ראסטות זה פשוט יפה D:

sonaku

New member
אור! אתה לא דומה להורים שלך!! O_O

שמעת מה אמרתי להם?XD יש לי זיכרון של דג,אני לא זוכרת אם סיפרתי לך... מזל טוב יא עומווווווווווווווו <: אני אוהבת אותך. אתה משעשע אותי. ואני כל הזמן מקווה שיבואו עוד דברים שלך לחנות! תביא! תבוא! סססס.. בלע אני גרועה בברכות וקקי כזה. אז *ברכה ברכה ברכה. אהבה. ומשפט שנון!*

אור המון מזל טוב!!!! D: ../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אורררר שיהיה לך יומולדת שמח! אתה באמת אחד האנשים הכי חמודים שהכרתי בחיים שלי ואני חולה עליך מכל הלב!!!!!!! תמשיך להיות מקסים וסופר מוכשר ולצוץ במקומות רנדומלים בפתאומיות..... XD
!

למעלה