שאלון הפורומים...

נמנמ.. סתם נכנסתי מקישור בעמוד ראשי

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? 599 [אבריל לאבין] כי יש שמה את האנשים הכי מדהימים
2. למה בחרת תכינויי שלך?... כי אני אוהבת שוקו בשקית
3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? אמממממ... 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כה
5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? "רשום" אבריל, סאם ומחטטת פה ושמה
6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? לינקין
7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? אמממ... סאם
8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? בטח
9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כה... ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? אממ... לא זוכרת... אבל אני עצלנייה ובדר"כ זה עושה עבודה קלה
10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? לא 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? לא... אבל פגשתי אנשים מהפורום ואם כן איך היה? 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? כה
13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? אמממ... nightwish? lacuna coil? 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... כה... הרבה... חסויים
15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא
16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? לא מכירה... 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? לא זוכרת... 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? אמממ... אנ'לא פה
19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? אמממ... 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? לא מזדהה... סתם אוהבת:
האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? לא אם כן איזה?

חני 21

New member
גם אני רוצה לענות.........../images/Emo11.gif

1) פורום חיילים משוחררים כי יש שם אנשים מקסימים וחמודים והכי כיף להיות שם. 2) כי זה השם שלי... 3) כל פורום שעוסק בפוליטיקה ואקטואליה איכס משעמם... 4) לא 5) חיילים משוחררים,הוראה לגיל הרך 6) פוליטיקה 7) חיילים משוחררים 8) גטי מנהלת חיילים משוחררים עושה פשוט עבודת קודש היא מקסימה וצריך להצדיע לה!!!!!! 9) פעם אחת נעזרתי בפורום חוק ומשפט הייתה לי שאלה בנושא חוק ומשפט מן הסתם... 10) לא 11) לא 12) כן ברור 13) אהההה.... אין כי לכל נושא שבעולם יש היום פורום 14) לא. יש לי רק כינוי אחד 15) לא 16) הפורום חיילים משוחררים אני בטוחה שכן בשאר אין לי מושג כי אני לא נמצאת שם הרבה. 17) יש אצלינו בחיילים משוחררים הרבה פעמים ויכוחים על דברים שקשורים למערכת הצבאית ויש דיעות של אחרים שמכעיסות אבל הכל עד לגבול הטעם הטוב ולא יוצאים מפרופורציות. הייתה לא מזמן הודעה על חייל שנפצע ואחד האנשים טען שהצבא אשם כי זה תפקיד שסובלים בו וזה לא נכון לדעתי כי צריך לדעת שצבא זה לא קייטנה ומי שלא יכול להיות אז שלא יתגייס. 18) אני לא מכירה את הפורום הזה אז אני לא יכולה לדרג... אבל אם הכוונה היא לפורום שבו אני נמצאת (חיילים משוחררים) אז 10. 19) כלום 20)
וכל הסממילים המחייכים כי פשוט אני בן אדם שמח...
עד היום אני לא מבינה מה זה אמור להעביר...

dark tiger

New member
תשובות../images/Emo3.gif

1. איזה פורום את הכי אוהבת ולמה? אמממ הרבה
2. למה בחרת את הכינוי שלך?... כי הייתי צריכה כינוי חדש וזה עלה לי בראש
אני אוהבת נמרים
3. לאיזה פורום בחיים לא היית נכנסת!? סקס ו-BDSM
4. האם רוב הזמן כשאת על המחשב את מבלה בפורומים? כן
5. לאיזה פורומים את רשומה!? רשומה? הממ... מה ז"א?:-O 6. לאיזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? אף אחד, אני פשוט לא נכנסת לפורומים שאני לא מתכוונת להישאר בהם בדרך-כלל
7. מהו הפורום האחרון שהצטרפת אליו? אמממ... נראה לי ש"צמחונות וטבעונות"
8. האם את חושבת שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? רוב המנהלים עושים עבודה מעולה
9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)- כן
ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? הממ... ביקשתי מפורום "ביולוגיה ומדעי החייים" תמונות של תאים
10. האם את רשומה ליותר מ-5 פורומים? אההה רשומה ז"א מבקרת? אז כן
אבל ברובם אני סמויה
11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? כן
ואם כן איך היה? הייתי ומנודה
12. האם את מכירה 3 אנשים ויותר מהפורום? לא
13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? לא יודעת, אני כבר אחשוב על משהו, אבל עד שאני אסיים הוא כבר בטח ייפתח, יחד עם 1000 האחרים שנפתחים כל חודש
14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...? כן, יש לי עוד כמה
לא משנה איזה
15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא בכולם, אבל בכמה, והשם די מרמז על מה שיש בהם
16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? כן
17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? כן:| למה ואיזה הודעה? הרבה, לצערי
18. דירוג לפורום הזה (1-10) ולמה? 9
19. מה היית מציעה לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? את האנשים שמתקיפים ובגללם הרבה סמויים מפחדים לכתוב
20. איזה סמיילים או סימנים את הכי מזדהה איתם ולמה?
ו-
איזה סמיילים וסימנים את הכי פחות מזדהה איתם ולמה? הקונדום שלצערי אני לא מוצאת כרגע
ומעניין מאד למה
האם יש לך שאלות שלא שאלתי והן קשורות בסקר הזה? סביר להניח שכן
אם כן איזה? לא יודעת
נ.ב. אהבתי את השאלון, קבלי ח"ח

la bella dama

New member
סתם בא לי לענות על שאלון!!

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה?כל לילה 1132 כי זה הפורום שלי 2. למה בחרת תכינויי שלך?סיפור ארוך..זה משו בספרדית וזה דומה לשם שלי 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס?שאלה טובה..יש יותר מידי פורומים בתפוז...אבל בטוח של המורדים.. 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום?לפעמים..אתם יודעים..מנהלי פורומים הם חסרי חיים..חחחח 5. לאיזה פורומים אתה רשום?כל לילהעם אסף הראל, אקטואליה לנוער מיניסטים,ספין סיטי רובי ווליאמס דודו טסה שנת שירות 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור?הדג נחש 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו?שנת שירות 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?אני כן!!..חחח...בטח!! 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)לא ממש.. ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים?יאפ 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?אתמול היה... ואם כן איך היה?מיעולה!!מתה על הפורום שלי!!!!!! 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום?ברור!! 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?קיבוצניקים!!!! 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?...אין.. 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?מממש לא... 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?רובם כן..אבל אפעם אי אפשר לדעת 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה?המון..במיוחד בפורום אקטואליה לנוער... 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה?10!מתה על שאלונים!אולי נבוא יותר 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?לודעת.. 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה?
כי אני מתה על משקפי שמש ואני מובכת בקלות איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה?
האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה?לא נראה לי... אם כן איזה?

Y0NaTaN

New member
<~~~>

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? את הפורומים שאני מנהל
2. למה בחרת תכינויי שלך?... כי.. כי Yonatan היה תפוס ו Y0natan נראה די עלוב אז Y0NaTaN
3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? למה לא להיכנס :O 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כה 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? רשום? ממתי צריך להרשם לפורומים :O 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? אמ זה לא קרה :p 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? לוזוכר 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? ברור 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) יא ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? עזרה בשיעורים :p 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים כן (אם הכוונה לרשום - נמצא בהם.. :p) 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? כן ואם כן איך היה? נחמד 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? כן 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? יש מספיק פורומים מה 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... כן 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? כן למה לא :O 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? נראה לי P: 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 10 כי הוא לא עשה לי שום דבר רע P: 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? הם מספיק טובים :p 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מזדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? למה להזדהות עם סמיילי כלשהו? :p האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה?לא אם כן איזה?

OiSH

New member
אני אני

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? מנגה ואנימה. א. כי אני מתה על מנגה. ב. כי תמיד יש שם טונה תמונות מדהימות וזה מעביר את הזמן... 2. למה בחרת תכינויי שלך?... חברה שלי חשבה עליו וזה חמוד... אבל הוא ישתנה עוד מעט כי הוא חסר משמעות. 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? פורום מוזיקה מזרחית... אם יש כזה. 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? ממש לא...... 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? אממ... לא ידעתי שאפשר להיות רשום לפורומים... 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? נראה לי שרפואת נשים... כולם שם מדברים על הריון. מפחיד. 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? סקייטבורדינג. 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? המנהלים עושים עבודה די טובה... אבל המערכת עצמה לא מושלמת. 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? אני תמיד נעזרת בפורומים.. למציאת שירים או סרטים... זה נחשב? לדברים שקשורים בבית ספר אני אף פעם לא נעזרת. 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? לא ידעתי שאפשר להיות רשווווום 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? האמת שכן, פעם ראשונה לפני איזה יומיים.... ואם כן איך היה? היה נחמד... לא דיברתי עם אף אחד.... כי הייתי עם חברים שלי, אבל אנשים נראו נחמדים. 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? חלילה וחס. 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? לוידעת... אף פעם לא קרה לי שחיפשתי פורום ולא מצאתי.. אבל כן קרה לי שחיפשתי פורום לנושא כללי (מחשבים) וכל מה שמצאתי היו נושאים מפורטים להחריד!!! חומרה, תוכנה, ווירוסים, אינטרנט, מה שלא בא לכם 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... לא 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? ממש לאא... 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? הזה? איזה פורום אני? 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? לא 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? נו, קיבינימאט איתכם, אני לא יודעת באיזה פורום אני. 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? הייתי נותנת למנהלים אפשרות לקבוע הודעות מסוימות כ"חשובות" והודעות אלו תמיד ישארו בתחילת העמוד הראשון... כמו בגיימר. 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? מממממ.... כל הסמיילים חמודים.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifבקשר ל-19../images/Emo3.gif

יש דבר כזה, לתקוע את ההודעה החשובה, קוראים לזה לנעוץ שרשור, רק לא כולם עושים את זה...

OiSH

New member
אההה..... *פרצוף מטומטם כזה*

אז צריך לעשות את זה יותר....... מיאו.

יש לי עכברתול!

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? אהבה בגיל ההתבגרות, כי אני הכי מתחברת אליו 2. למה בחרת תכינויי שלך?... כי אני חולה על עוגיות קוקוס 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? לא'ידעת. יש הרבה 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כה 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? סקרים ושאלונים, אב"ה, אחרי הצלצול, ועוד משו ששכחתי 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? מזתומרת?? Oo 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? סקרים ושאלונים 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? בפורומים שאני בהם, אז כן. באחרים אין לי ממש דעה 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כה ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? באב"ה עזרו לי בחיי האהבה העלבלובים שלי, ב'אחרי הצלצול' עזרו לי עם כמה בעיות, בפורום 'סוסים' עזרו לי עם איזה הרהור שהיה לי ו........................ זהו
10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? לא 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? לא ואם כן איך היה?
12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? איזה? זה? כן 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? פורום להרהורים ופורום לפרחים
ופורום גרפולוגיה ופורום לאסטרולוגיה [או שיש?] 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... לא... 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? כה 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? לא התעמקתי בזה ממש 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כן, כי לפעמים באים אנשים אדיוטים שכותבים הודעה אדיוטית סתם כדי להוריד הודעות חשובות למטה, ויש גם כאלה שממציאים בעיות משוגעות רק כדי שיעזרו להם בפורום 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 8. היה יכול להיות 10 אם היו גם מדברים פה =) 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? באחרים אין לי ממש מה לשפר... ובזה כבר אמרתי - לפתוח גם דיונים 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? מזדהה-
[כי אני חולה על שוקו]
[כי אני מרבה להסמיק
אני רעה לפעמים
[דברו אליי בפרחים] הכי לא מזדהה- טוב אין לי כוח. אולי
כי אין לי אוטו.

../images/Emo110.gif

שאלון הפורומים...ו המגניבה של הפורום ו 16:19 | 12/12/04 1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? זיהוי שירים ותמיכה נפשית לצעירים - כי הם עוזרים. 2. למה בחרת תכינויי שלך?... כי אני מתחברת אליו [?] 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? BDSM 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כן. 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? תמיכה נפשית לצעירים בעיקר... 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? לא זוכרת... 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? לא זוכרת 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? ברוב הפורומים כן 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כן ברור. ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? היו הרבה דבריםםםםם 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? לא חושבת... 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? לא ואם כן איך היה? 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? לא חושבת 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? הרס עצמי 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... לא. 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא ממש... 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? לא יודעת, אולי חלק.. 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כן. היו הרבה... 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 100
פורום נחמדד רק שאין הרבה שאלונים... 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? אוף אין לי כוח לענות על זה.. האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? לא שעולה לי בראש.. אם כן איזה?

למעלה