שאלון הפורומים...

../images/Emo73.gifשאלון הפורומים...

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? 2. למה בחרת תכינויי שלך?... 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? ואם כן איך היה? 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? אם כן איזה?

chompi2

New member
וואו

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? דוליז.סתם כי בא 2. למה בחרת תכינויי שלך?...סתם זה הכינוי בבית 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? סקס? חח 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? לא ממש.. 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? זה ודוליז ופעם לג'וני דפ ורוכבים צעירים 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? לא יודעת 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? זה. 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? אממ יאפ. 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) לא. ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים לא. 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? לא. ואם כן איך היה? 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? לא. 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? לא יודעת. 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...? THELIOR סתם שלא היה אז חברה אמרה לי תכינוי הדפוק הזה 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?לא. 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? אממ לא יודעת. 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? לא זוכרת. 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 7 כי לא מגוונים בשאלות. 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? לא יודעת. 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? אין. איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? למה שאני אזדהה עם סמיילים? האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? לא. אם כן איזה?

ל א ק י

New member
נגמר הצבע האדום בטמבור

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? א"ט, בגלל האנשים שבו :X 2. למה בחרת תכינויי שלך?...חפשו בשאלות הנפוצות בפורום מיצתפוזים 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? למה לא להכנס לפורום :X 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כן 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? כתוב בכרטיסאישי 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? מאיפה לי 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? זה, נראה לי :X 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? כמובן מה :$ 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כן ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? הרבה דברים[?} 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים מה "רשום" :X, כן [?] 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? כן ואם כן איך היה? פסדר 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? כן 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? תמיד אפשר לפתוח :X, לאיודעת 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... כן, הרבה, יותר מידי. [מעל ל400 :X] לא זוכרת את כולם
15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? מזתומרת 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? לא מכירה אותם אישית 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כן, הרבה 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 9, כי זה פורום מגניב 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? מ לאיודעת 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? תלוי מתי האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? לא אם כן איזה?

Mrs big

New member
O_O.

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? בנות. כי ככה. 2. למה בחרת תכינויי שלך? משהו שקשור לאקס המיתולוגי. 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס? לאיזה* המורדים/אקזיט. 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כן. 5. לאיזה פורומים אתה רשום? אני לא רשומה לפורומים. Oo 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? לאיזה* אין כזה. 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? זה. 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? כן. 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כן - לימודים ושיעורי בית, שאלה קטנה, תפוז מחפשים בשבילך, אב"ה. ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? כל פורום והנושא שלו, אין לי כֹח לפרט. 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? נניח. 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? כן. ואם כן איך היה? פנאן[?]. 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? הפורום הזה? המ, כן. 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? אין כזה. 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה? כן. לא מגלה. :| 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא. 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? כן. 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כן, כל מיני. 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 8. ככה. 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? שיהיה כפתור של 'הוספת תגובה' גם למעלה בהודעה. 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? מזדהה* אני לא מזדהה עם סמיילים. :|

NiKi†a

New member
טוף....../images/Emo41.gif

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? פורום מיוז...כי הוא שלי :) 2. למה בחרת תכינויי שלך? למה לא? סתם, ככה קוראים לי בכל מקום. 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? יש המון פורום דבילים שאני לא נכנסת אליהם. 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כן 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? סאם41, מיוז, לינקין, רוק, אב"ה, יל"ה, משפחות של הוט, סרטי מתי ואימה, רוזוול, אלג'יר ולכאן. 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? מתמטיקה [כי לא עזרו לי שם!
] 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? אלג'יר 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? בחלק מהם, כן. 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל): כן...מתמטיקה [כפי שכבר ציינתי] ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? תרגיל במתמטיקה. 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים: כן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? כן...(יש לי עוד אחד מחר) ואם כן איך היה? היה הכי שולט בעולם
12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? כן 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? מה...? 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...? כן, כי עם הנוכחי אנ'לא מצליחה להכנס לצ'אטים. 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? כן 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כן..ולא משנה. 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? (1 הכי טוב)- 3...ככה. 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? שומדבר. 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? לא מזהה עם סמיילים =\ האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? אם כן איזה? נופ...

gargamich

New member
יווווווווווו שירן ../images/Emo2.gif

את במגדל שלום היום?
כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן?
אני רוצה לראותך

NiKi†a

New member
כן כן אני באה לעזריאלי היום ../images/Emo9.gif

יש מצב שאני אראה אותך =]

nettus

New member
../images/Emo3.gif

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה?פורם נוער לנוער, כי יש שם אנשים מכול הארץ ששיכים לאירגון נוער לנוער 2. למה בחרת תכינויי שלך?הכול יתחיל בשה שרציתי להירשם להייד פארק אבל לא מצאתי כינוי אז שאלתי אתל חברה שלי איך אני יכולה לקרוא לעצמי והיא רשמה לי nettush אבל בגלל שהיתי בטו גו אז לא יכולתי להעתיק את זה והעתקתי את זה ככה ומאז זה נישאר nettus בכול פורם שבו אני נימצאת 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!?לא יודעת 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום?כן 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!?להרבה 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? לא זוכרת 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו?זה? 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?כן 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)רק פעם אחת פורם ימי הולדת ומתנות או איך שלא קוראים לזה ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם?ביקשתי עזרה למה שאני יכולה לקנות לחבר שלי לחודש שהיה לנו 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים:כן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?לא ואם כן איך היה?.... 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום?הזה? לא 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?אין לי שמץ 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?...בפורמים? אין לי, אבל ככה באימייל אני lnettal 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?אני לא מכירה אותם 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה?כן היו כמה פעמים, בפורם בנות על בנות שהיו על גבול אנורקסיה והם אמרו שהם שמנות 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה?9 כי יש פה הרבה שאלונים, ונקודה יורדת כי ין בו תוכן ממש אבל חפיף 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?לא יודעת, לא ממש אכפת לי 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה?אין לי שמץ האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה?אין לי אם כן איזה?...

מסטולית

New member
נה

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? אביב גפן, כי יש שם אנשים טובים 2. למה בחרת תכינויי שלך?... לא זוכרת כבר זה שנים ככה... 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? דוליז? חחחח לא יודעת... כל מיני פורומים שאין לי מושג בכלל שהם קיימים 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כה
5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? רשום? חחח... אביב גפן, ופה, ועוד כמה 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? רוני! הם לא נחמדים שם!! [חסמו אותי
] 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? אלג'יר נראה לי 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? רובם, כה 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כה ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? משהו לפני הבגרות במתמטיקה שנה שעברה... 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? נראה לי... כה 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? האמת שכן
ביום חמישי ואם כן איך היה? אחלה+ 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? מהפורום הזה? נראה לי שלא... 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? לא יודעת 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...? חחחחחחחח כן... אבל הוא לא בשימוש
15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא.. 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? למי אכפת 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? מממ לא זוכרת אין לי כוח לחשוב 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 9, כי הוא של אוהדי
19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? לאדעת 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? אויש נו באמת.. האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? הא? אם כן איזה? יאלה שקט כבר

dandusha1

New member
עונננננה :)

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? פורום סקרים ושאלונים כי אני אוהבת לענות על שאלונים :) 2. למה בחרת תכינויי שלך? כי נגמרו כל הכינויים היפים :\ 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס: לא יודעת 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כן
5. לאיזה פורומים אתה רשום: כרגע : פורום ראש גדול ,פורום פלוריסיינטה , פורום סקרים ושאלונים :) ופורום פרדייז הוטל-עדן לנצח. 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? פורום מופע שנות השבעים למרות שאני מתה על הסידרה :) 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? פורום פרדייז הוטל-עדן לנצח 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? כןןן :) 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל): מממ.. לא :) ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? לא נעזרתי בפורומים בינתיים.. 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים מממ.. לא :) 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? עדיין לא ואם כן איך היה? עדיין לא הלכתי 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? כן ברור 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? פורום דיבורים ושטויות :) 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה? יש לי כינוי אחד 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? כן :) 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כן , שרבו בפורום על סדרה על מי יותר חתיך , וקיללו וכאלה :| 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 9 כי זה אחלה פורום :) 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? שיהיה אפשר להכיר יותר את המשתתפים בפורום :) 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה?
סתם כי זה מחייך :) איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? אממ..
כי אני לא עצובה :)

../images/Emo3.gif

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? טלנבלות כי אני מכורה
2. למה בחרת תכינויי שלך? כי זה השם שלי. האמת יש סיבה מיוחדת אבל אני לא מתכוונת להגיד לכם אותה
3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? סקס וכו'
לא שאני נגד או משהו...אבל לא כפורום... 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? לא 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? רשומה? ממתי נרשמים כאן לפורומים? ואם אתם מתכוונים לאן אני נכנסת, כנסו לשם שלי ותראו לבד. 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור?
מיקה קרני . 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? כאןןן 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?
אני חושבת שכן 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)
כן ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? משהו לעבודה בגיאוגרפיה
10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? כן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? לא ואם כן איך היה? ... 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? לא אישית 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? מממ...לא חשבתי על זה 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... היה לי אחד, נמאס לי ממנו ופתחתי את זה
15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? בכווווולם?? לא! 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?
לא 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? ברור!!!! מלא הודעות!!!
18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 8 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? לא יודעת . אני לא חכמה היום
20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? הכי מזדהה זה הסמיילים שיש לי בחתימה והכי לא מזדהה -
כי הוא מעצבן עם כל ההודעות של תפוז

n u t

New member
אממ

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה?אוף טופיק... כי האנשים שם הכי חמודים
2. למה בחרת תכינויי שלך?... אמ סתם אהבתי את המשחק מילים... זה גם הסוף של השם שלי... 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? למה שאני לא אכנס לפורום מסויים?
4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום?כה 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!?אמ... יש בכרטיסישי 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? כל מיני:O כאלה שלא עניינו אותי 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו?בטח זה 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?כה מה
9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)נעזרתי הרבה במאמרים ושאלות נפוצות... לרוב בתמיכה במחשב... אבל גם לפני מתכונות... ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? לא שאלתי כלום... לקחתי סיכומים בתור חומר למתכונת/בגרות או שפתרתי בעיות במחשב... 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומיםנראה לי שכן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?כה...הרבה... ואם כן איך היה?ברובם היה כיף:$ 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? כה
הרבה יותר
13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?לא יודעת 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?...יש כמה... כל אחד למטרה שונה. 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?לא
16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?אין לי שמץ 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה?סביר להניח אבל לא זוכרת כרגע אחת ספציפית 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה?8... הוא יעיל מאוד מאוד מאוד שבעות שיעמום:| 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?אין שמץ 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? להזדהות עם סמיילים?
האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה?נופ אם כן איזה?

EROTOMANIA

New member
You better be street

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? זה וסקס לנוער, כי זה מעניין. 2. למה בחרת תכינויי שלך? כי הייתי משוגעת על דרים ת'יאטר 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס? לא יודעת, אני נכנסת לרובם מתוך שיעמום 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כן 5. לאיזה פורומים אתה רשום? זה וסקס לנוער 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? בנק מול לקוח
[בדיחה פרטית] 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? זה 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? תלוי איזה פורום ואילו מנהלים 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? אממ.. לא 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים לא 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? כן ואם כן איך היה? לא יודעת, ברחתי אחרי כמה דקות. 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? מהפורום הזה? לא 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? פורום לינדזי לוהאן
14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה? לא 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? כן 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? מאיפה לי לדעת 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כן, לא זוכרת 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 9 כי כיף פה 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? כלום 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה?
ככה. לא חושבת שיש צורך להסביר. האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? לא אם כן איזה?

Atza

New member
../images/Emo9.gif

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? הפורום הזה , פורום 24 ,רוק ישראלי , משינה ועוד .. 2. למה בחרת תכינויי שלך?... על שם חתלתול-אריה יפה ומתוק הכי בעולם
3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!?- כאלה עם עצות לבעיות נישואים וזה
.. 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? אמממ לפעמים 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? כל מיני למה זה עניינכם ?... 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? נו מה אני זוכרת 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? ושוב- מה זה עניינכם ?!!?! 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? כן 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)- ברור
ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? תשובות לש.ב ועבודות וכו' .. 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים- כן .. 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?-לא
ואם כן איך היה?לא הייתי ..הייתי רוצה להיות ..יום אחד .. 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? כן 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?פורום איגי וקסמן ופורום לילה מלקוס
... למה זה יעזור
מישהו יפתח
? הלוואי
14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?...יש .. וככה.סיבה טובה ? 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? כן 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כעסתי .... בפורום רוק ישראלי אם אני לא טועה .. לא רוצה לענות יותר מזה ..כי אני אכעס שוב
18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 20000 !!!! למה ? כי הוא מעסיק שמשעמם , הוא חושף פרטים עלי בפני עצמי , הוא נותן הזמדנות להכיר פה את כולם .. כיף פה
19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? אממ אני לא יודעת .. שאני אחשוב על משהו אני אודיע לכם , מבטיחה . 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? הכי מזדהה-
,
,
,
,
... כי פשוט יש לי כאלה הבעות פנים שעקבות מה שאני קוראת פה .. הכי לא מזדהה-
וכו' ... האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? לא נראה לי אם כן איזה?לא נראה לי !...

או

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? עבוע"ב,ככה 2. למה בחרת תכינויי שלך?... ליודעת 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? ליודעת 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? לא 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? מה הלחץ? רשומה להרבה 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? לוזוכרת,אבל היה 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? לוזוכרת 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? תלוי איזה 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כע P: ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? מה אכפת לך? P: 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? כן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? ברור ואם כן איך היה? נחמד ביותר 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? מהפורום הזה? כן 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? ליודעת 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... כן,לא אומרת 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? כן 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? לא ממש 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? מה אכפת לך? P: 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 9,ממלא ת'שעות המשעממות P: 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? הרבה X: 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? מה אתה רוצה? האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? לא אם כן איזה? .

noooga

New member
../images/Emo60.gif

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? סוף הדרך כי שם כולם מכירים אותי ושם יש הכי הרבה חברים 2. למה בחרת תכינויי שלך?... כי זה השם שלי 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? שוב? אוף טופיק 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כן 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? הזה, סוף הדרך, תאטרון ומשחק, מיץ תפוזים, רוק ישראלי 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? ריקודי בטן
7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? זה 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? חלקם כן וחלקם לא 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כן, בפורום תאטרון ומשחק. ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? שיש לי בעיה עם מונולוג ונעזרתי בהם והם אכן עזרו
10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? כן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? לא ואם כן איך היה? 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? כןןן 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? פורום מוזרים
14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... לא 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? ניסיתי ולא הצלחתי 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? אממ כן 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כןןן!! באוף טופיק! אבל אין לי כוח לפרט 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? אוי אין לי כוח אבל מה שכן זה שפורום סוף הדרך הוא 1!!!!!! 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה?
כי הוא חמוד האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? כן אם כן איזה?האם רבת אי פעם בפורום?

noooga

New member
תקשיב,

לא הבנתי מה אלו המספרים האלו? איפה אני כותבת 190 כדי למצוא את הפורום?

למעלה