הופה אני המגניב של הפורום X:
1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? מלא פורומים כי הם הכי שווים
2. למה בחרת תכינויי שלך? האמת שזה די שווה, כי זאת סתם הייתה הברקה שלי לאייסיקיו ובאותו יום נרשמתי ושמתי את זה וזה אחלה כינוי יויויו
3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!? בחיים עוד לא נכנסתי להרבה פורומים
אבל אני אכנס
4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כע
5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? כולם X: כאילו, ברגע שנרשמים לתפוז אתה בכל הפורומים רשום ^____^ 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? אין כזה
7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? לא זוכר
8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? בוודאי, במיוחד אני
9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כע מה ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? כל מיני דברים 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים?
11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?
ואם כן איך היה? היה הכי שווה בעולם
12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? בהחלט 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? הימ ^^ 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...? יש לי הרבה, לא זוכר את כולם... 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? נכנסתי בעברי לכל הפורומים, כתבתי בערך ב... 200-300? 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? כע 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כע 18. דירוג לפורום הזה מ 1-10 ולמה? 9.5
הוא ממש גדוש בכיף O: 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? את הטרולים
20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסימנים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? עם כולם האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? כן אם כן איזה? לא