שאלון הפורומים...

gargamich

New member
אה... בכתובת למעלה של הפורום O:

את רואה שכתוב בסוף 593? אז תכתבי במקום 190... או 1029 כדי להגיע לסוף הדרך למשל

noooga

New member
לא, אני לא רואה ../images/Emo12.gif

טוב, אני בוסטמה
חחח תודה בכל זאת

noooga

New member
אאאאאאאאאאאאאההההההההההההה

הבנתיייי!!!!!!!!!!!!!!! יש! תודה

gargamich

New member
הופה אני המגניב של הפורום X:

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? מלא פורומים כי הם הכי שווים
2. למה בחרת תכינויי שלך? האמת שזה די שווה, כי זאת סתם הייתה הברקה שלי לאייסיקיו ובאותו יום נרשמתי ושמתי את זה וזה אחלה כינוי יויויו
3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!? בחיים עוד לא נכנסתי להרבה פורומים
אבל אני אכנס
4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כע
5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? כולם X: כאילו, ברגע שנרשמים לתפוז אתה בכל הפורומים רשום ^____^ 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? אין כזה
7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? לא זוכר
8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? בוודאי, במיוחד אני
9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כע מה ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? כל מיני דברים 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים?
11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?
ואם כן איך היה? היה הכי שווה בעולם
12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? בהחלט 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? הימ ^^ 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...? יש לי הרבה, לא זוכר את כולם... 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? נכנסתי בעברי לכל הפורומים, כתבתי בערך ב... 200-300? 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? כע 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? כע 18. דירוג לפורום הזה מ 1-10 ולמה? 9.5
הוא ממש גדוש בכיף O: 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? את הטרולים
20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסימנים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? עם כולם האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? כן אם כן איזה? לא

שוב עונהה../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? מאיה בוסקילה. בגלל שאני מתה על מאיה בוסקילה וזה הפורום המושלם|
=] 2. למה בחרת תכינויי שלך?... בגלל שאני חולה על מאיה!! 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? סקס וכאלהה.. 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? אה-הא.. 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? מאיה בוסקילה, התאומות אולסן, סטייל וסגנון וזה. 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? זה=] 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? סטייל וסגנון.. 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? אממ ברובם.. 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) עדיין לא.. ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם?
10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים לאא.. 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? עוד לאא.. 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? בטחח.. 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? לערוץ הילדים. זה כ"כ לא פייר!! 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... פוו בטחח...הייתי: LoLita07, Omanskit ועכשיו הילה חולה על מאיה=] 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? ככה דפדפתי בחלקם.. 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? בוודאי
17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? זה לא משנה עכשיו וגם אין לי כ"כ כוח..
18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 9. פורום מצוין
19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? כלוםם.. 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? בהתחלה הייתי ממש קשורה אל ה
אבל עזבתי אותו לטובת
שלי!! ואני לא מזדהה עם
הם כאלה מיותרים..

victoria777

New member
תשובות

. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה?זכויות בעלי חיים כי הנושא הזה חשוב לי והמשתתפים בפורום נחמדים 2. למה בחרת תכינויי שלך?.השם פרטי שלי פשוט... 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!?לפורומים של כל מיני מפורסמים וכאלה.אבל אני כן נכנסת לפורומים של סדרות טלויזיה 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום?כן 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!?זכויות בעלי חיים ואפונה.אני מיגי פעם גם בפורום תוכים 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? חרדים.זה לא מעניין.... 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו?לא זוכרת 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?בחלק מהם. 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)מתמטיקה,מחשבים וסרטים וכתוביות. ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם?מתמטיקה-עזרה בתרגיל באלגברה.מחשבים וסרטים וכתוביות-צריבה 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים?לא 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?לא ואם כן איך היה? 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום?לא 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?לא יודעת... 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד?כן ואם כן למה ואיזה...?...2 כינויים שאני לא מגלה.פתחתי אותם בגלל שרשור טרולים באחת הקומונות 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?חלק 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים?ברור למה ואיזה הודעה?היו כל מיני הודעות שתומכות בניסויים בבעלי חיים ובסרבנות. 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה?10 כי הרעיון מאוד נחמד ואפשר להעביר ת'זמן 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?אין לי מושג 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה?כל הפרצופים וכן ולא איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה?מטוסים,קסדות,פרחים-אין מה לעשות איתם

The Miller

New member
אני עונה

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? נירוונה כי הוא הכי מעניין אותי 2. למה בחרת תכינויי שלך?...כי זה הכינוי שלי 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? הרבה...מה עם באסטד? 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? לא אבל הרבה זמן 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? רשום? 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? הרבה... 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? שייגעצ 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? חלקם 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) לא ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים מה זה רשום?!?!? 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? עדיין לא ואם כן איך היה? 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? כן 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? מופע הארנבות של דוקטור קספר 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?...לא! 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? לא יודע 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 8 כי הוא מעביר זמן 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? שכולם יסגדו לי האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? אם כן איזה?

נענה למה שיהיו לי תשובות../images/Emo26.gif

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? ממ אנג'לינה וסקרים. אנג'לינה כי יש לי המון חברים שם.. סקרים פשוט כי זה די תחביב כבר וזה מעביר את הזמן בכיף חח 2. למה בחרת תכינויי שלך?... ממ כי מצא חן בעיניי הרעיון של כוכב נופל שיש בזה גם שלילי -כוכבים נופלים.. וגם חיובי-כשאחד כזה נופל מבקשים משאלה 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? ממ לא ידעת לא התעסקתי בזה מספיק כנראה חח 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? ממ בין פורומים אפשר להגיד או באייסי מסנג'ר למיניהם 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!?רשום? כאילו באיזה אני פחות או יותר קבועה? אנג'לינה והסקרים 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? חח אינמשו מסויים 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו?סקרים
.. ו-2 קומונות שאני מבקרת בהן קצת 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?ממ באלה שאני נמצאת בהם נראה לי שכן
חח 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)אה כן.. בכאלה של מחשבים\אינטרנט וגם דברים של מקצועות לימוד כאלה או אחרים ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם?לא ממש ביקשתי חוץ מאולי איזה פעם פשוט נעזרתי בקישורים או מאמרים או הודעות ושאלות קודמות שהיו כבר 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? ממ אם נחשיב גם אתהקומונות אז כן.. אבל לא בכולם אני על בסיס קבוע 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?כה ואם כן איך היה?כיף
12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום?מהפורום הזה? לא בטוחה יש כל כך הרבה אנשים חח אבל כנראה שלא 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? אה.. לא ידעת יש פחות או יותר את כל אלה שהייתי רוצה בעצמי לפתוח 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... אה בעיקרון רק עוד אחד לאיזה קומונה שאני מנהלת (בערך חח) מחלקה סגורה 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?לא חח ממש לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?ממ מי יודע..
17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה?אני לא זוכרת איזה אבל ברור שקורה לפעמים שקוראים משו מעצבן 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? אני חושבת ש9.. אני לא נותנת 10 הרבה פעמים בסה"כ זה אחלה פורום ממש ברמות
ה9 נגיד זה רק בגלל הקטע שלא תמיד נותנים קרדיטים למקומות מהם נלקחו הסקרים שזה נראה לי מבאס בתור אחת שבעצמה אוהבת לכתוב סקרים וזה כן דורש מאמץ חח הממ היה עוד משו ששכחתי אבל גם כי אין ממש איך להסביר את זה "מגע אישי" כי יש כל כך הרבה אנשים וכל כך הרבה סקרים אבל זה לא בהכרח מפריע 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?כמו שאמרתי קודם. וגם שאנשים ילמדו יותר לצייט לחוקים של שימוש בפורום ויפסיקו לתקוך אחד תשני (כמו שראיתי בפורמים מסויימים) ויביעו את הדעות שלהם בצורה נאותה (ווא איזו שפה חח
) 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? מזדהה-
נבחא אתזה למשל כי חבר שלי היה קורא לי סופגי חח
ולא מזדהה-
נגיד זה.. זדוני מדי האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה?ממ לא ממש אם כן איזה?נופ

shellydeez

New member
תשובות:

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? המממ את הבייבי שלי איטלקית ותרבות איטליה (919) 2. למה בחרת תכינויי שלך?... הממ כי אני חיה בלילה. 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? פציפזם 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום?כן 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!?סדירים, מתגייסים, איטלקית, מאריה קארי, תארטון ומשחק, אירוסמית', מיץ תפוזים ועוד כמה.. 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? מיכאלה 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו?סקרים ושאלונים 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?בוודאי 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? ביקשת עזרת אבטחה ועזרו לי 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים כן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?כן ואם כן איך היה? מצוין מה 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום?כן 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? גלידה 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... לא 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?עוד לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?כן 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? לא זוכרת למה ואיזה הודעה? 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה?10, כי ככה 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? כלום.

jaqui

New member
פורומים

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? סקרים ושאלונים כי כיף לענות עליהם 2. למה בחרת תכינויי שלך?... כי רציתי להירשם לפורומים 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? לא יודעת 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? כן 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? אופנה, סקרים, ערוץ yesY, שאלה קטנה, סדרות מציאות ועוד... 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? אוף טופיק? 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? סקרים 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? כן 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) כן ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? כל מיני 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים כן אבל אני לא בהם כל הזמן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? לא ואם כן איך היה? 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? לא 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? לא יודעת 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... לא 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? לא יודעת 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? לא 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? 8 ככה 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? כלום 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה?
כי הוא שמח 21. איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה?
כי אני לא כזאת?.. האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? לא אם כן איזה?

English Muffin

New member
עונה ../images/Emo9.gif

. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה?את זה כי הוא כיף 2. למה בחרת תכינויי שלך?...לא יודעת חברה שלי קראה לי ככה 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!?פורום המורדים או משהוא מפחיד כזה 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום?לא 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!?לא רשומה 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור?פורום אהבה מעבר לפינה 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו?זה ניראה לי 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?כן 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)לא ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומיםלא 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?לא ואם כן איך היה? 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום?לא 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?לא יודעת 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?לי ולגילי יש תכינוי דורבנית ויש לזה סיבה מיוחדת 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?לא בכולם בחלק 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?כן למה לא ? 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה?כן ולא זוכרת איזה הודעה ליפעמים אנשים כותבים דברים מפגרים מה לעשות 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה?10 כי אני אוהבת שאלונים !!!!!
19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?שלא יהיו מתים 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה?
כי הוא חמוד ו
כי הייתי פעם ליצנית איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה?
כי הוא ניראה כאילו דחפו לו חרא לפה האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה?לא אם כן איזה?

כגעכגעגכ

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה?התאומות אולסן כי ככה... 2. למה בחרת תכינויי שלך?...לא ברור מאליו? 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!?אממ זה..אבל נכנסתי מה לעשות כבר אבוד לי.....אז לכל הדברים החולניים למיניהם 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום?אה ה...בגלל זה אני רוב הזמן על המחשב..משפיעים אחד על השני 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!?למה להתעצל?בדקו בכרטיס האישי שלי..
סתם סתם התאומות אולסן וזה 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור?זה..אבל מה לעשות...קרה...אז אמממ פורום אוף טופיק...בדקתי מה עושים שם והוא מטופש! 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו?זה
8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?תלוי איזה...למשל אלה של פורום אוף טופיק לא
9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)כן..פורום מחשבים והם לא בדיוק עזרו לי...רק הטיפו
ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם?משהו על משחק שצרבתי והוא לא עובד.. 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים?לא...יש לי חיים אין לי זמן לכל כך הרבה פורומים..מספיקים לי שניים 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?כןןןןןןןןןןן שלשום!!
ואם כן איך היה?מדהים!כל כך נהנתי
12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום?איזה?זה?אמממ אני זוכרת את פאקינג צפרדע ירוקה,הילה חולה על מאיה וסברינה אולסן,את כולן אני מכירה ולא מפה
13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?אממממ פורום שבאמת יקדיש תצמו להארי פוטר(הספר)כי הפורום לא כזה רציני 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...? 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?כמעט...לא בכולם אבל מידי פעם אני עושה סקירה 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?אה ה...אבל לפעמים יש להם תשובות מוזרות כמוני 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים?כן למה ואיזה הודעה?לא זוכרת 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה?8 כי אף אחד לא קורא את מה שאני רושמת במילא 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?שלא קוראים הודעות בכלל או שלא קוראים אותן עד הסוף
20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה?
,
,
וככה וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה?אמממ יש מלא ואין לי כוח לזה האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה?לא.....אה בעצם כן אם כן איזה?האם יצאה לך חברות רצינית עם חבר/ה מפורום?(לא זוגיות)

../images/Emo139.gif../images/Emo139.gif

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה?סקרים ושאלוינם-חמוד 2. למה בחרת תכינויי שלך?...ככה
3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!?לא יודעת 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום?לא 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!?הייתי במלא אבל עכשיו בקושי 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? לא קרה.. 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו?זה 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?תלוי איזה פורום 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)-לא ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים-הייתי
11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?כן ואם כן איך היה?כיפכיפ 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?בובספוגג 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?...כן מלא 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?מאיפה לי 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה?לא כעסתי 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה?9- 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה?
כי גודלההההההההההה איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה?

AndreaCorr ©

New member
~~~>

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? אין לי מושג 2. למה בחרת תכינויי שלך? הסולנית של הקורס 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? לא עולה לי משהו בראש עכשיו, אבל מן הסתם יש המון נושאים שלא מעניינים אותי בפורומים 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? לפעמים 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? הרבה 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? לא יודעת 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? לא יודעת..נראה לי שהנוכחי 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?חלקם 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)כן ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם?שאלות במתמטיקה, בעקרון 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים?כן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?כן ואם כן איך היה?נחמד 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום?כן 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?יזהר אשדות 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... כן, יש 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?לא O__o צריך כמה שבועות פנויים בשביל זה והרבה שיעמום 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?לא מכירה אותם 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה?אני מניחה שכן 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? אחלה פורום
19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?לא יודעת 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? לא יודעת האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה?לא אם כן איזה?

אני אנוכי ועצמי

איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? אלן ריקמן.. כי זה כמו משפחה חוץ מזה האנשים חמודים מאוווד
2. למה בחרת תכינויי שלך?...כי זה על שם השיר "נופלים לתוך טבעת" של גלעד שגב 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? מממ תרבות גרוזיה ומתמטיקה. 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום?יאפ 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? הארי פוטר,אלן ריקמן,גלעד שגב,עברי לידר,פה,שייגעצ,צילום ותמונות מצחיקות 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור?מממ בהתחה זה היה עברי כי התיחסו שם מגעיל אבל עכשיו הם יותר נחמדים.... ממ אני לא רוצה להיכנס לפורום "בנות גילמור" הם מגעילים שם
7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? האחרון? מממ אני חושבת שזה. 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?יאפ,אבל לא בכול הפורמים. 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)יאפ ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? עזרה בעבודה על עירק.. ועזרה בהכנת מתנות. 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומיםיאפ 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?יאפ ואם כן איך היה? נהדר
12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום?הזה? לא אבל בפורומים האחרים יאפ. 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?מממ דניאל רדקליף וזהו. 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד?יאפ ואם כן למה ואיזה...?... מממ 3נטוש כי פשוט החלפתי כינוי. 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?יאפ 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? יאפ.. למה לא? 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים?יאפ למה ואיזה הודעה?מממ כי זה היה מגעיל . 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה?10. אני אוהבת שאלונים. 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?מממ לא יודעת. 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? אין לי כוח...:0 איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? כנ"ל. האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? נופ אם כן איזה?אין שאלות.

אין לי ספק שאף אחד לא יקרא אבל...

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? לסביות- גאווה נשית 2. למה בחרת תכינויי שלך?... לא יודעת, חמוד=) 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!פורום קופת חולים חחיי 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? גם=) 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? לסביות, חברויות, בנות בלבד, צימחונות, שירה ועוד... 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? היו הרבההה לא זוכרת 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? חברויות 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?מיקייייי בפורום לסביות נהדרת=) 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)לאאא ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם?לאאאאא 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים יאפ=) 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? כמעט... ואם כן איך היה?לא הלכתי בסוף.. 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? ברורררררררררר 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? פורום חדרתי. 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... נשנשית17 ונשנשית 17 (עם רווח) חחחיי 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? בהרבה פורומים 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? נראה לי שכן, למה לא? 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? כה.. בפורום דתיים למה ואיזה הודעה? אני מאוד מעריכה דתיים אך לא מה שהם חושבים על לסביות והומואים.. זה מרגיז 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? לא יודעת עדין 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? פעם ראשונה שאני פה 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? סמיילי מאושר כי זאת אני איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? סמיילים עצובים האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה?נייט אם כן איזה?נייט

tuty fruty

New member
שאלון חדש... איזה כייף!

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה?אני נמצאת בהרבה פורומים ולכןקשה לי להחליט 2. למה בחרת תכינויי שלך?סיפור ארוך שקרה לי בפורום של חטיבת בני המושבים 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!?של כל הזמרות והזמרים המזרחיים 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום?כן 5. לאיזה פורומים אתה רשום?מלא חטיבת בני המושבים מדצים סקרים ושאלונים בנות בראד פיט ועד... 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? לא זוכרת 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו?פורום בנות 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים?נפלאה 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל)כן ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם?בפורום שיעורי בית שאלתי כל מיני שאלות וגם בפורומים של תהונעה שלי 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים: ניראה לי שכן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום?כן ואם כן איך היה?היה נהדר 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום?הפורום הזה לא! 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין?אמממ... אין לי מושג 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?...לא 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים?לא 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים?חלקם 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה?היו מלא כאלה קשה לי לזכור 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה?10 כי אני נהנת בו כל כך 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים?אולי שיהיו פינות מגניבות ושאנשים יקראו יותר מה אנשים כותבים כולל שאני יקרא 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה?אני לא מזדהה אם שום סמיילי אבל אני נורא אוהבת את הסמיילי הזה
האם יש לך שאלות שלא שאלתי והם קשורות בסקר הזה? אם כן איזה?

bad attitude

New member
התשובות שלי

1) The O.C 2) בגלל שהייתה לי להקה על השם הזה 3) מטאל( אם יש כזה...אני לא ממש מת על כל הפריקים האלו עם השחור ואל תתעצבנו זה פשוט אני) 4) לא רוב הזמן אני באיי סי קיו 5) או סי, זיהוי שירים,בית"ר ירושלים,פאנק,מאיה בוסקילה ועוד לא זוכר 6) רוני 7) זיהוי שירים 8)כן לא נתקלתי עד היום בבעיה ככה שכן 9)לצורך זיהוי שירים בעיקר 10) כן 11) לא יצא לי עדיין 12) כן 13) פורום עם אנשים שידברו על טראנסים והיפ הופ ולא חיי לילה וקלאברים כאילו הוא אחלה פורום אבל חסר בו את הקטע שהם מחליפים טראנסים וכל זה כזה פורום אני רוצה 14) אין לי 15)לא...זה פשוט הרבה מדי אז אני מוותר:) 16) בכל מקום יש פחות אמינים ויש יותר כמו בצ'אטים 17) לא כעסתי אף פעם,אני לא בן אדם שמתעצבן או כועס על אנשים בגלל הודעה מסויימת צריך לקחת הכל בקלות אנשים חיים פעם אחת תהנו מהם:) 18)10 כי זה אחלה שאלון 19)שיהיה צ'ט לכולם עם מצלמות והכל שנראה יענו עם מי אנחנו מדברים 20) חחח אני לא משתמש בסמיילים תודה לכם אחלה פורום אחלה שאלון מי שרוצה לשמור על קשר באיי סי קיו 165116799

IkMfNiY

New member
תשובות

1. איזה פורום אתה הכי אוהב ולמה? יוני בלוך P: ועדן לנצח P: 2. למה בחרת תכינויי שלך?... זה ר"ת של אני יודעת שקוראים לי יעל, שזה מבוסס על סרט P: 3. איזה פורום בחיים לא היית נכנס!!!? אין כזה =+= 4. האם אתה רוב הזמן שאתה על המחשב אתה מבלה בפורום? לא הזה P: 5. לאיזה פורומים אתה רשום!!!? אלה שבפרטים שלי P: 6. איזה פורום נכנסת פעם ולא רצית לחזור? לא זוכרת P: 7. מה הפורום האחרון שהצטרפת אליו? כל לילה 8. האם אתה חושב שהמנהלים עושים עבודה טובה בפורומים? יש ויש.. אני לדוגמה הייתי מנהלת גרועה P: 9. האם נעזרת בפורומים לצורך משהו? (לדוגמא פורום שיעורי בית, מתמטיקה וכנ"ל) לא ממש ואם כן מה שאלת או ביקשת מהם? 10. האם אתה רשום ליותר מ-5 פורומים? כן 11. האם אי פעם הלכת למפגש פורום? כן ואם כן איך היה? היה מגניב =+= 12. האם אתה מכיר 3 אנשים ויותר מהפורום? זה? לא נראה לי P: 13. איזה פורום היית רוצה שיהיה ואין? פאוור פאף גירלז =+= יש, אבל הוא מת P: 14. האם יש לך יותר מכינוי אחד? ואם כן למה ואיזה...?... יש לי אממ 5 [יחד עם זה], סתם ישנים :X 15. האם ניסית לראות מה יש בכל הפורומים? לא P: 16. האם אתה חושב שהאנשים שנמצאים בפורום הזה אמינים? לא מכירה אותם :X 17. האם כעסת אי פעם על הודעה שרשמו בפורום מסויים? למה ואיזה הודעה? בטח כן.. אבל לא זוכרת 18. דירוג לפורום הזה מ1-10 ולמה? אני אוהבת את הרעיון שלו P: 19. מה היית מציע לשפר בפורום הזה או בכלל בפורומים אחרים שקיימים? 20. איזה סמיילים או סימנים אתה הכי מדהה איתם ולמה? איזה סמיילים וסמינים אתה הכי לא מזדהה איתם ולמה? אין לי כוח ללא מזדהה. מזדהה- P:
יעל

למעלה