מעב"ר

H a d a S D

New member
אני לא מאמינה שאני יכולה לרשום פה!

כן כן לי היו שיעורים
לא שיעור, שיעורים!
אז ככה
יום חמישי
זיו הגיע!!
כמובן עד שהוא הגיע כבר היה חושך, אבל בקטנה... איך שהוא הגיע סיימתי להדריך, אז נתתי לו א פרג
והוא רכב אליו איזה 20 דקות והיה מדהים! (איזה סוס מוכשר
) ואז הוא אמר לי יעלה תעלי.. ועלתי והיה שיעור כל כך טוב!! עבדו על תנועות הצידה (הוא לימד אותי איך לראות לבד מתי התנועה לא בסדר.., מה לעשות יש אנים בלי מדריך
)ועבדו על הקו הישר לבוא בקנטר ואז הליכה ואז קנטר ימין ואז הליכה קנטר שמאל.. וכמה שיותר החלפות על הקו הישר והיה מעולה!. ואז סיימנו הוא עלה על וונדי עשה דרסז' וקפץ איתה, סיימנו סגרנו את האורווה והלכנו לאכול ארוחת ערב...
יום ששי
בשש וחצי בבוקר
היינו על הסוסים והיה קור כלבים!!
(מדבר..) עשינו טיולון חמוד וקטן (שעה וחצי שעתיים) וקפצנו מעל שיחים
, חזרנו אז זיו נכנס עם טקילה (הסוסה שהוא רכב עליה) למנז' חימם אותה קצת ועשיתי לו שיעור קפיצות.. יה מבדר.. וצלמתי!
ואז עליתי על וונדי (אני יצאתי עליה, אז לפחות רבע מהמרץ שיש לה הוצאתי לה, אבל זה עדיין לא מספיק
סוסי אנדורנס.
..)ועם וונדי עבדנו על מה שעבדנו עם פרג וגם קצפנו מסלול נחמד של 90-100 והיה מעולה! ועכשיו מחכה עד שהוא יבוא שוב
ענקית! למי שקרא

H a d a S D

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האוכף הזה בן לפחות 200! חח לא יודעת... האוכף הזה נמצא באורווה עוד לפני שאני הגעתי...

ram ram

New member
אח אח אח....

איזה שיעור היה לי!!! אחרי איזה שבוע וחצי שלא רכבתי עליו שיער והוא לא רכב בכלל היה כל כך טוב!!! עשינו מעגלים..."פלייצ'ינג" "וספיד קונטרול" (אם ככה כותבים אותם..)) והוא היה כל כך טוב!! המאמן שלי אמר לי להחליף איתו איך שאני מרגישה והוא עבד כל כך טוב ((בהשוואה לתמיד ולסוס שלא רכב מלא זמן..)) איזה מתוק הוא!!!
|לב
|לב
|לב
אוייי
צ'ים צ'ים
אהובי!!מאוהב||לב
|לב
איזה חתיך!!!
היה ממש כיף!!! מקווה שלא יהיה עוד הרבה גשם....

GreenDay4Ever

New member
שיעור ראשון על היפיופה שלי!

טופ אז ככה, היה לי שיעור על איגרנוש, שיעור ראשון אחרי אממ חצי שנה+? טחח אז זה היה לי כמו שיעור ראשון עליה ובכל זאת השתפרתי מאז, והלך טוב מאוד. עבדנו קצת על ישיבה נכונה על הסוסה, טרוט עם מושכות משוחררות והרבה על עבודה על המתג (שגיליתי שאני צריכה לעבוד על זה איתה בטרוט) עשיתי שינויים במקצבים (הליכה לקאנטר מקאנטר לטרוט) ואחרי זה היא עבדה טוב על המתג
אח"כ גם עשיתי סיבובים מסביב למכשול אחד, הכי קרוב למכשול שיכלתי, ולמכשול יש מן 2 בתים קטנים בצדדים, ונתקעתי באחד מהם.. חחח.. ואח"כ עשיתי את הסיבובים טוב, וחוצמזה היה סבבה, ואני שמחה, כי אם היה הולך הכל חלק אז לא היה לי מה לשפר..
איזה כיף לחזור ולרכב על איגרן!

GreenDay4Ever

New member
עוד לא, אבל בעוד שבוע כן ../images/Emo9.gif

אני מתרגלת אליה מחדש קודם חח, ואז קונה! שמעתי גם שיש משאית שמביאה לחווה ציוד למכירה מעולה ויחסית זול אז אני אחרוש עליו
חח, אני רוצה לקנות לה ראשיה עם דמוי זהב עליה (ראיתי שיש ממש יפה) ושרשרת אם יש, אוכף אני קונה משומש אבל במצב טוב, ואני גם קונה מהבעלים כמה דברים - ראיתי שיש לה שמיכה עם השם של איגרן רקום עליה
אבל מה הקשר? סתם מתרגשתת.. חח

GreenDay4Ever

New member
חחח זה לא הרוכב.. זה נקרא "חנה"..

נראה לך?! ברוכב אין דברים יפים כאלה כמו שיש שם..

GreenDay4Ever

New member
אני אבדוק מחירים, חברה שלי אמרה ש

זול, אז יכול להיות שלדעתה זה זול או שעושים עסקאות בחווה כי הרבה רוצים לקנות ביחד. מה שאני יודעת זה שאחת שיש לה ראשיה מהממת עם פס זהב עליה קנתה אותה מחנה ואני גם רוצה כזה

lereran

New member
ווואיווואי

איזה נפילה חמורה היתה לי התחלנו לקפוץ ואז אבדתי תצמי ועפתי קדימה... וםתחתי תסנטר

dressagelover

New member
נפלתי... ../images/Emo122.gif

רכבתי על Hope
ואני תמיד שנאתי אותה... אז הכל היה בסדר... ואז התחלנו קנטר... ואני רוכבת עם דרבנו ואני כל הזמן דרבנתי ודירבנתי אותה... והיא פשוט משוגעט!!!!! אז היא מתחילה לרוץ לרוץ ולרוצץ..................... ואני לא הצלחתי לאצור אותה... ואז המפגרת רצה לגדר ונתקעט בו..................... אני נפלתי עם חצי גוף על הגדר........ אחרי איזה 10 דקות אני עליתי ועשינו דברים בהליכה.... ואז שתפתי אותה ונסעתי הביתה...

fliperit

New member
יום בחווה:

בהתחלה רכבתי על סייחה חמודה וע-נ-ק-י-ת!!! היא הייתה טיפה היסטרית, אבל בובה. אח" כ העברתי שיעיור לילדה..והיה שיעור מעולה... אח"כ העברתי שיעור לילד (שיעור 2 שלו) והיה זוועה. אז עשיתי חצי שעה הליכה על אחד הסוסים...שטרח גם לנסות להעיף אותי.. ובסוף העברתי עוד שיעור...שהיה סבבה לגמרי...

שירלי317

New member
אתמולללל גרררר

היה שעור די טוב על נייטי.. בקנטר הוא עבד ממש נחמד.. חוצמזה שהוא לא היה רב הזמן מרוכז כל כך בגלל שהוא היה עסוק בלהסתכל על אמא שלי מצלמת אותי קצת סופסוף..חח (כשאני אחזור מאוזטריה אני אפתח ואעלה תמונות..גרר אבל היה ממש סבבה.. הוא פשוט מתוק.. וקרעתי לו ת'צורה קצת..חח.. בקור וברוח שהייתה הוא הזיע עדיין כמו מטורף..חח חוצמזה ראיתי אתמול את קים שוב.. וראיתי קצת את הצעז שלה.. והיא פשוט מתוקההההה גררר.. נקווה שכשאני אחזור מאוסטריה הכל ילך חלק עם הבדיקה של הוטרינר ונסגור את העניין!
התאהבתי בסוסה הזאת..חחח רק היא תקרע לי ת'צורה ואני יודעת את זה.. אבל חפיף.. אנחנו נלמד ביחד.. בעע.. אני כל כך חייבת לקנות מגפיים (הגיע הזמן) דבת אני טסה לאוסטריה (לא שתתגעגעו כל כך..חח) אבל אני שוב שואלת.. אם יש למישהו מושג איך אני יכולה לברר על חנויות לציוד רכיבה באוסטריה?! רוצה לקנות מגפיי רכיבה.. בלה.. גיאצ, תן לי צלצול!

למעלה