מעב"ר

stary1

New member
../images/Emo55.gifיעל..

בטעות שלחת לי את התמונה הזו בלי החתימה

horses my love

New member
היה פיצוץץ

בתחילת השיעור עשינו טרוט רגיל אחר טרוט ישיבה אם\בלי ארכובות אחר כך התחלנו מכשולים בישיבת קפיצות שזה היה מצוין ואז עשינו קפיצות טרוט וקפיצות גבוהות וקיפיות יותר שנפלתי בהן! חח

שירלי317

New member
למה "מתעללים"?

אני חולה על טרוט בלי ארכובות, וקנטר בכלל ולקפוץ בלי ארכובות זה גם מגניב.. אבל הקטע זה על איזה סוס.. חח.. על קווטר שמנמן זה די נוח..

טרוט בלי ארכובות../images/Emo3.gif

אצלנו כמעט לכולם עושים טרוט בלי ארוכבות בחיממום בגלל שזה עוזר ברכיבה משהו כי את יושבת יותר טוב אחרי זה או משהו כזה

wildrider

New member
בחימום טרוט בלי ארכובות??

זה קצת מוזר נשמע לי... אמורים לחמם את הגב ולשחרר אותו...

טרוט בלי ארכובות../images/Emo132.gif

אנחנו עושים את זה לילדים בשיעורים שלא היה להם משעממם.זה בין כול המחשקים שעושים להם כמו קום שב בהליכה או כול מיני משחקים כמו המלך אמר וכו.....
זה חכם כי ילדים אוהבים את זה

../images/Emo9.gif משחקים

יש לכם רעיונות לכול מיני משחקים שאפשר לעשות לתלמידים בשיעורים שלא היה להם משעממם

כן.

תופסת-משחק מאתגר גם מבחינת התחרות וגם מבחינת שיווי המשקל של הרוכב. ילדים מאוד נהנים ממנו באופן כללי. דג מלוח- משחק שמאוד משפר את הקשר בין הסוס והרוכב. מאלץ את הרוכבים להיות מדוייקים בבקשותיהם. בנוסף משפר את הישיבה. לא עולה לי עוד משהו כרגע אבל אם אני אזכר אני אוסיף. כמו כן, תמיד נחמד ליצור תחרות קטנה בין הרוכבים (כל עוד היא לא פוגעת בשום דרך שהיא) כמו למשל לתת ציון על תרגילים שמבקשים מהרוכבים לעשות ובכך לעודד אותם להתמיד, להתאמץ ולהצליח, ועוד.

KRUEGER

New member
לא בדיוק משחק אבל ממש נחמד...

גילגול לאחור מעל גבי הסוס

../images/Emo51.gif

אבל אני מפחדת לעשות לילדים את זה כי הם רק התחילו ללמוד לרכב ואני לא רוצה שהם יפלו

wildrider

New member
כי כשמחממים סוס ההגיון זה לשחרר

לו את הגב לחמם לו את השרירים.. אם אתה תשב לו על הגב אתה לאתחמם..

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifשבוע ארוךך

יום ראשון: שיעור קפיצות על פיטר היה ממש טוב חוץ מנפילה קטנה וטיפשה. יום חמישי: שיעור על אשלי היה אמור להיות דראסז' אבל קפצנו קצת וגם היה ממש טובבבבב יום שישי: החלפתי את השיעור שהיה אמור להיות היום רכבתי על אשלי ושוב היה מעולה קפצנו ועשינו מסלולים קטנים חיחיחי ובגלל שהתבטלה התחרות עשינו אימון בחווה בבוקר באנו ובנינו מסלול חדש וכל אחד קפץ לפי מה שנועם החליט היה נחמד מאודד וכיףף

פפ איזה שבוע

ראשון: שיעור על אשלי ולא רציתי לקפוץ אין לי מושג למהה יופ חמישי: שיעור קפיצות והיה כל כך טוב תום לא רץ והיה כל כך חמודד מאוהבת בו כל כך
יום שישי: מסלול קטן היה חביב עד הסירובב שקיבלתי מכה אז לא רציתי לעשות את הפעם האחרונהה אבל קפצתי 2 מכשולים והיה טוב=]]] אוייי תום בא לי לאכול אותו יום שבת: איזה יום באנו ב10 לחוווה בנינו מסלול עד איזה 12 ככה לא זוכרת בדיוק ואז התחממנו..ולתום היה הרבה מרץץץץ וכשנכנסתי למסלול אמרו לי שפחדו לראות אותי ושזה היה מסלול ממש מפחיד חיחיחי.... וזהווו
שבוע ארוך=]

omer71

New member
היה מושמם

רבתי על מיקה וזוריק לא הפסיק לחלק לי מחמאות וזה נדיר בשיעורם האחרונים הוא הסיק אממ רק מחואות אחרי כל מנורא הוא אמר אני אובה את זה בסוף הוא אמר שזה היה 100%

למעלה