***אותו
S Suzy Bat Gerev Club New member 9/12/05 #21 ואוווו כמה זמן לא כתבתי בפרום ../images/Emo3.gif לא שיעור אבל סוף סוף יש לי תמונות שלי ושל יבוצ'קה בזכות נופרע השלמות שלי יעלי העסוקה הזאת, עד שהיא שולחת חחחח ~עדין מחכה ~ הדבר הכי שלמות בארץ
ואוווו כמה זמן לא כתבתי בפרום ../images/Emo3.gif לא שיעור אבל סוף סוף יש לי תמונות שלי ושל יבוצ'קה בזכות נופרע השלמות שלי יעלי העסוקה הזאת, עד שהיא שולחת חחחח ~עדין מחכה ~ הדבר הכי שלמות בארץ
S Suzy Bat Gerev Club New member 9/12/05 #24 תודה בובע ../images/Emo24.gif עבודה קשה, הרבה תמי והכל מסתדר (נופרי תבין) ד"א היה לך מסלול מממש מממש יפה בניר דוד, נהנתי לראות איך הוא יושב על התחת
תודה בובע ../images/Emo24.gif עבודה קשה, הרבה תמי והכל מסתדר (נופרי תבין) ד"א היה לך מסלול מממש מממש יפה בניר דוד, נהנתי לראות איך הוא יושב על התחת
M Made in C h i n a New member 9/12/05 #30 ככה זה תמיד../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif חח בטח את מתכוונת לתחרות הקודמת בניר דוד...באחרונה יה גרוע אבל תודה
ככה זה תמיד../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif חח בטח את מתכוונת לתחרות הקודמת בניר דוד...באחרונה יה גרוע אבל תודה
S Suzy Bat Gerev Club New member 9/12/05 #23 עוד אחת ../images/Emo3.gif אווו איזה הארכה בייבי דראסז'ניק מלידה ,לא?
ח חופששש New member 9/12/05 #26 כפרעלייך אוהבתותך הכייי!!! את רוכבת מ-ד-ה-י-ם-! וכל מילה מיותרת... מתה עלייך
S Suzy Bat Gerev Club New member 9/12/05 #27 את הכיי חמודה שיש ../images/Emo99.gif אוהבת אותך המון המון מקווה לראות אותך בקרוב
M MorH New member 9/12/05 #28 ../images/Emo174.gif גלו'ש י'דרסאז'ניקית זה נראה ממש טוב ותתחדשי על הקסדה =]] את מתה אם לא רואים אותך ביגור!!!...
../images/Emo174.gif גלו'ש י'דרסאז'ניקית זה נראה ממש טוב ותתחדשי על הקסדה =]] את מתה אם לא רואים אותך ביגור!!!...
S Suzy Bat Gerev Club New member 9/12/05 #29 ../images/Emo140.gif מתגעגעת בטירוף תודה ומי שמדברת על דראסז'ניקים... באה באה , אני מתה מפחד ממך כבר יום אחד אני אקום ואת תתחילי להרביץ לי מתי את באה אלי כבר יא פיצלוחה?
../images/Emo140.gif מתגעגעת בטירוף תודה ומי שמדברת על דראסז'ניקים... באה באה , אני מתה מפחד ממך כבר יום אחד אני אקום ואת תתחילי להרביץ לי מתי את באה אלי כבר יא פיצלוחה?
M MorH New member 9/12/05 #32 נההה ../images/Emo174.gif אל תדאגי =] אני מבטיחה לא להרביץ לך חחחח הממ לא יודעת =P...
ר רוכבת צעירה המקורית New member 9/12/05 #25 שיעור מושלם../images/Emo99.gif בהתחלה כרגיל חימום מהיר.. ואז.. עבדנו על להוריד אותם על מושכות ארוכות שימשכו את הצוור בהתחלה ממש לא הצלחתי ואת וונדי היתרקחה קצת על היד והיה כזה מושלם ואז עבדנו אסוף (מכונס) וגם היה ממש טוב היא פשוט הלכה מהממם אם האחוריות...
שיעור מושלם../images/Emo99.gif בהתחלה כרגיל חימום מהיר.. ואז.. עבדנו על להוריד אותם על מושכות ארוכות שימשכו את הצוור בהתחלה ממש לא הצלחתי ואת וונדי היתרקחה קצת על היד והיה כזה מושלם ואז עבדנו אסוף (מכונס) וגם היה ממש טוב היא פשוט הלכה מהממם אם האחוריות...
R ram ram New member 11/12/05 #33 היה נחמד חוץ מזה ש... הוא לא מאוזן בפרסות אז הוא עוצר עם רגל אחת יותר מאשר השנייה... אבל לא נורא... וההחלפות לא היו משהו.. הוא קצת התפזר לי..... לא נורא ננסה מחר!!!
היה נחמד חוץ מזה ש... הוא לא מאוזן בפרסות אז הוא עוצר עם רגל אחת יותר מאשר השנייה... אבל לא נורא... וההחלפות לא היו משהו.. הוא קצת התפזר לי..... לא נורא ננסה מחר!!!