מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה בלאכס. מתגעגעת.

DiMi DiMa

New member
שיעור מהמם!!!../images/Emo99.gif

הייתי על אבסולוט והיה הכי ביקום!!! חיחיחייחיי
עשינו דרסאז' והוא היה פשוט מלך!!...ואני הורסת אותו כמו לא יודעת מה......בעעעעכל הזמן נפלתי פנימה אבל בקפיצות עבדנו על קווים וממש השתפרתי!!!!..~גאה בעצמי~...

שיעור מושלם. בערך.

הכל היה טוב, פרא הסוס הכי פראי שיש, היה מעולה!! והכל בזכות יניב, אחד שעוזר בחווה, הוא כל הזמן רוכב עליו=] איזה מלךך!! אז קיצור עשיתי קאנטר מושלם איתו, ואז נטע היתה מאחורי והתקרבה יותר מידי עם מיסי המושלמת, והוא בעט בה, ואני עפתי ממנו. אז בסוף יצאתי משם עם כל הגוף כואב. אבל בכללי היה נהדר=]

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifגררררררר

השיעור הכי טוב שהיה לי!! רכבת על פיטר
והיה פשוט מושלםםם קפצנו מלאאאאאאא ויומשבת אני אולי מתחרה=)

פפפ לא מסתדרת עם אף סוס וזהו!

אוףף אני כל כך שונאת את זה רכבתי על אשלי והיא הייתה כלכ חמושה
ואני כל כך הרסתי אותה!! פפפפ אני פשוט לא מסתדרת עם אפחד!! יום שבת מתחרה...על תום *מפחדת*

olivia 4 ever

New member
בלעעעעעעעע נויהה

עם עוד פעם תגידי שאת מפחדת אני מזה מחטיפה לך מכות ואני רצינית !! ילך לך מושלם אני מבטיחה לך והשיעור של היום היה פאקינגג מושלם פעם ראשונה בכל הזמן שאני רוכבת עלייה .. ( אוליביה) והיום עשיתי שיעור קפיצות מסלול שלם בלי ליפול בלי להפיל ובלי לסרב בערך ... והיה הכי מושלם שרק יכול להיות ויום שבת תחרות!!!! (:) מקווה שילך טוב

שירלי317

New member
לא שעור אבל משעשע

היום הייתי בנען בגלל המחויבות אישית.. וסתם היה משעשע כי הייתה הרבעה.. של קווטר פלמינו חתיכי (צ'יקולינה, בן של הצ'יק ואינולה<שהיא אחת הסוסות הכי מדהימות שאי פעם ראיתי!>) עם איזה סוסה אפלוסה נראה לי אחת.. קיצור.. זה היה הזוי.. אבל הצלחתי לתפוס תמונה מעוותת אחת..

fliperit

New member
../images/Emo10.gif

כבר 3 שבועות לא היה לי שיעור!!! אני מתחרפנת!!!!!!נהייתי חרשנית לגמרי כי אין לי מה לעשות עם עצמי!!!

fliperit

New member
סוףסוף!!!!!!!!

הלכתי לרכב על פליפ היום... בהתחלה רכבתי עליו קצת בגינה של הבעלים שלו...ואחר כך יצאתי עם חברה שלי ועוד ילד אחד לטיול (אני והיא היינו על פליפ, והוא על הסוסה שלו).. והיה חביב, אבל קנטר לא עשינו...וטרוט ממש טיפה, כי ריחמנו על פליפ... ובסוף כשחזרנו לבית של הבעלים שלו, הילד שרכב על הסוסה שלו חזר לכיוון החווה שלו, ופליפ התחיל להתגע...הייתי בטוחה שעוד שניה אני על הרצפה..אבל הוא לא העיף אותי...

חובן

New member
חחח אין לי מה לספר

לא רכבתי כבר שבוע וחצי כי עשיתי תאונה

NoA YoSeFiAn

New member
היי נועם

אני נעה יוספיאן אחות של אסף יוספיאן אני מכירה אותך אני רוכבת באורוות אושה אולי אתה זוכר אותי... בכל מקרה אני מקווה שאתה בסדר אחרי התאונה.... בייי

שירלי317

New member
על זוהרה הפוסטמה!

אתמול..היה דווקא חביב.. חוצמזה שכמעט העיפה אותי הפוסטמה.. ואז מזל שהדס לקחה חבל לונג' אז היא קצת הריצה אותה כי זוהרה השמנה (טוב, היא בהריון, נסלח לה..חח) החליטה שזה יהיה משעשע כמעט להעיף אותי לקזחסטן בגלל כמה בדויים שעברו בסביבה..חח חוצמזה היה שעור נחמד.. היא קצת נשענה לי על הידיים, אבל אחרי הלונג' שהדס עשתה לה היא זזה קצת יותר נורמלי. היא ממש נוחה בטרוט ישיבה (כמו ספה חח) ובקנטר קצת היה לי בעיה לשמור אותה על המתג כי התעסקתי נורא בלשמור שהיא לא תצא לי מהמגרש.. כי הפוסטמה הזאת לא רגילה לעבוד במנז' ולא עבדה שבוע.. אז היא החליטה שזה יהיה מצחיק לצאת לטיל קצת בשדות פתאום באמצע הקנטר.. מה שהיא לא עשתה בסופו של דבר רק כי התעסקתי ולתקוע את הרגל החיצונית שלי בבטן השמנה שלה.. מזל שזה מנז' עם גדר דרסז' נמוכה.. אחרת ממזמן הייתי נמעכת על הגדר כמו אלה המסכנה (תרגישי טוב דרך אגב..) סך הכל היה סבבה, קרענו אחת לשניה את הצורה.. והדס אמרה שהיא בחיים לא ראתה אותי יושבת כל כך יפה וזקוף כשרכבתי בכנות..
כנראה שהמעבר עשה לי טוב.. טוב, זה בטוח.. אבל בכל זאת אני מתגעגעת לחבר'ה!
אז סוף שבוע נעים לכולם! מחר עוד פעם שעור אבל יוצאים לטייל בחוץ.. על נייטי החמודי (שאני כנראה אצא איתו לדרסז' א' עוד איזה חודש ומשו, אם אני לא אמצא סוס בקרוב..)! אז ברור שיהיה פצצות!!

שירלי317

New member
היו יצאנו לטיול... ושוב על זוהרה

שכמעט נפלה לה בדרך..חח.. איזה כיף היה בקנטרים!
))) אבל כואב לי התחת מהאוכף הנוראי הזה........

A z a r o

New member
שיעור מושלםםם../images/Emo99.gif

גררררררררר היה לי סוף סוף שיעור כזה ככיףףףף רכבתי על פיטר ועבדנו על כינוסססססס בעעע רכבנו כל השיעור בלי ארכובותתת ~כואב~ הצלחתי לכנס ראותו והוא היה ממש ממש חמודדדדד ~גרררר מאושורתתתת שיעור מושלםםםם~

למעלה