מעב"ר

fliperit

New member
עוד לא היה אמנם..אבל

מסתבר שהרכיבה הקודמת שלי על פליפ לא הייתה האחרונה...מחר אני הולכת לרכב שוב...ואולי אפילו ביום שני הוא עדיין יהיה בחווה- ואני ארכב עליו!!! פאן פאן פאן

fliperit

New member
היה כלכך כלכך כיף בחווה היום

למרות שלא היה שום דבר מיוחד.. איך שהגעתי לחווה אמרו לי לעלות על אחד מהסוסי בית ספר כי הוא היה ממש לחוץ מכל הרוחות שיו היום- והוא העיף תלמיד...עליתי עליו , וחוץ מזה שהוא היה טיפה לחוץ הוא היה פשוט מדהים!!! יש לו צעד נוח טילים! והוא פעם היה סוס פלז'ר וטרייל..והו זוכר קצת.. אח"כ עליתי על פליפ (ונקרע לי כל הג'ינס כשהרמתי את הרגל לארכובה), והחלטתי שאני לא עושה ריינינג, כי כבר מיום שלישי לא רכבו עליו..וכי ממילא אין תחרויות והוא יוצא לחופש..אז סתם הזזתי אותו- רכבתי לו קצת על התחת (עד שהוא התעצבן כי בטעות נגעתי לו ברגל האחורית עם הדורבנה ועשה באק ובעיטה.)..ואז קשרתי את המושכות לקרן והוצאתי רגליים מהארכובות...והרגשתי כמו אורי פלג...חחחח ואחרי איזה 10 דקות ככה בקנטר וטרוט המאמנת שלי מרה לי שהיא רצה לשבת על פליפ ושאני אעלה על הסוס הצעיר שלה...והוא בשלב שהוא ממש נודניק...אז זה היה קצת מבאס...וגם יש לו צעד קטן, ואני רגילה לצעדי ענק של פליפ- אז הוא לא נוח לי....וכאב לי בגלל שהג'ינס היה קרוע...ולא היה נחמד בכלל מצידה....אבל בסוף היא החזירה לי את פליפ כשהסוס שלה נרגע והסכים לעמוד בשקט, ככה שהיא יכלה להעביר שיעור מהגב שלו... ואז התחיל גשם, והמדריכה השניה בחווה עלתה על הסוס החדש שלה (?) והוא היה ממש חמוד (פעם ראשונה שאני רואה אותה רוכבת עליו..) וזהו....היה יום כיף, סתם בלי סיבה..

snow snow

New member
היה פשוט מושלמייייי../images/Emo9.gif

רכבתי על תותי שלי כמובןןן
התחלנו בהארכה והיה ממש טוב ואז אספתי אותה ועבדנו על מעברים ופתאום קלטתי כמה ששהיא זורקת ת'תחת שלה חוצה במעגל שנאי מבקשת כיפוף אז עבדתי איתה על זה והיה ממש טוףף
וגםם מוחר אמר לי שהכתפיים והראש כבר בסדר גמורר
ואז עבדנו על קשת שבקורה הראשונה עברנו על קאנטר ותותי פרצה חחח אחרי הקורה השנייה אבל בסוףך היה מושלםם והיא הגיבהה פצצה=]]] גאה בה כל כךךךך~ואז יודית רכבה עליה כי דוגי צולע=[[ והיה לה ממש יפהה~
אני רושמת אבל יודעת שמישו לא טורח לקרוא חיחיחי
סתםםםםםםם

snow snow

New member
אוהבת אותך הכי הכייי

איזה מודה אני כמה ברכותת עשיתי לך אה?!!?!? מושלמתת שלייי אני אוהבתתאותך הכי בעולםם רק שתדעייי

אני גם קראתייי!!!

והנה האי סי שליי =)) 343850544 אממ אני לא מכירה אותך אבל אם את רוצה לדבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מסטולה קצת....

snow snow

New member
את עושה לך פאדיחות אבל לא חשוב

אני לא מכירה אותך בכלל... אני כבר יכנס לאייסי שלך... איך קוןראיםלך ילדה?מי את חושבת שאת?
וסתם כי הם מדהימיםםםםםםםם אני כל כך מתגעגעתת אליההה

DiMi DiMa

New member
עונההההה../images/Emo28.gif

למי לשא יודע דימי שלי צולע... [יצא חרוז] אמממ אז רכבתי על שלמה אני לא אוהבת כל כך ת'סוס הזה הוא חמוד והכל אבל הוא מעוות... אבל היה סביר.... בעעעעעעעעעעעעעעעע

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gif

שיעור נחמדדדד רכבתי על אשלי ובחימום לא היה משו אבל אחר כל היה הרבה יותר טוב! אחר כך עבדנו על קו מרכזזזזז... וזיהו בסוף עבדנו קצת משוחרר

olivia 4 ever

New member
שבועעע מושלם!!!!!!!!!../images/Emo68.gif

שלישי : שיעור קפיצות לא הלך משהו ... קפצנו קצת איקס ואז מעגל מסביב למיכשול לבוא לפלנג ואוליביה כל הזמן רצה לזה אז נועם אמר לי איזה 3 4 צעדים לפני זה לעצור ולעשות מעגל ועוד פעם ... ככה הרבה פעמים ואז הוא עלה .. והיתחיל ליקפוץ איתה והוא מה זה היתלהב .. קפץ אץ המסלול פעם פעמיים עוד ועוד ואחרי זה אני עליתי קפצתי איתה פלנג של 90 והיא קפצה כמו מלכה רק אחרי זה לקח לי איזה 5 סיבובים של גאלופ סביב המיגרש בישביל שהיא תעצור ..
רביעי: שיעור קפיצות על אוליביה... היה כל כך מושלם !!! עשינו את זה עוד פעם אבל הפעם היא לא רצה היא להייתה כבדה בפה ולא דפקה באקים קטנים והישתוללה אחרי .!! ואז עשינו מסלולון קטן עם חומה והיא פשוט הייתה מושלמת ! לא הפילה לא סירבה לא רצה היה קלה בפה ועשתה את הכל כמו גדולה .. ובפעם הראשונה שקפצנו את החומה היא קפצה את זה כל כך גבוה שחשבתי שהיא קפצה איזה 130 ...
חמישי: שיעור קפיצות על תם .. עוד פעם היה מושלם !! עבדנו קצת על מיכשולים בודדים וקל קומבינציות שהוא קצת הפיל שם .. ולא הלך לי שם משהו .. ואז עבדנו על להאט אותו ולירכב אותו בין מכשול למכשול ואז קצנו מסלול של 90-100 והלך חלק רגוע .. ובקומבינציות שלא הלך טוב קודם הלך הכי טוב במסלול ונועם לא הפסיק להגיד לי כמה טוב זה היה וכמה היתקדמתי .. יאללה אני כבר מחכה לתחרות יום שבת ... !

למעלה