היה כלכך כלכך כיף בחווה היום
למרות שלא היה שום דבר מיוחד.. איך שהגעתי לחווה אמרו לי לעלות על אחד מהסוסי בית ספר כי הוא היה ממש לחוץ מכל הרוחות שיו היום- והוא העיף תלמיד...עליתי עליו , וחוץ מזה שהוא היה טיפה לחוץ הוא היה פשוט מדהים!!! יש לו צעד נוח טילים! והוא פעם היה סוס פלז'ר וטרייל..והו זוכר קצת.. אח"כ עליתי על פליפ (ונקרע לי כל הג'ינס כשהרמתי את הרגל לארכובה), והחלטתי שאני לא עושה ריינינג, כי כבר מיום שלישי לא רכבו עליו..וכי ממילא אין תחרויות והוא יוצא לחופש..אז סתם הזזתי אותו- רכבתי לו קצת על התחת (עד שהוא התעצבן כי בטעות נגעתי לו ברגל האחורית עם הדורבנה ועשה באק ובעיטה.)..ואז קשרתי את המושכות לקרן והוצאתי רגליים מהארכובות...והרגשתי כמו אורי פלג...חחחח ואחרי איזה 10 דקות ככה בקנטר וטרוט המאמנת שלי מרה לי שהיא רצה לשבת על פליפ ושאני אעלה על הסוס הצעיר שלה...והוא בשלב שהוא ממש נודניק...אז זה היה קצת מבאס...וגם יש לו צעד קטן, ואני רגילה לצעדי ענק של פליפ- אז הוא לא נוח לי....וכאב לי בגלל שהג'ינס היה קרוע...ולא היה נחמד בכלל מצידה....אבל בסוף היא החזירה לי את פליפ כשהסוס שלה נרגע והסכים לעמוד בשקט, ככה שהיא יכלה להעביר שיעור מהגב שלו... ואז התחיל גשם, והמדריכה השניה בחווה עלתה על הסוס החדש שלה (?) והוא היה ממש חמוד (פעם ראשונה שאני רואה אותה רוכבת עליו..) וזהו....היה יום כיף, סתם בלי סיבה..