מעב"ר

גחצי

New member
שיעור על סקאד בווסטרן

אחרי ששבוע הוא לא עבד (רק שחררו אותו) עשיתי לו לונג' בראונפנד, המטורף הזה קפץ, בקיבק, וכל מה שראיתי היה בערך ענן אבק (זה מה שקורה שמרטיבים רק ת'מגרש ושוכחים מהראונפנד), אחרי זה עליתי עליו ושמעון עשה לי ולרותם שיעור (היא רכבה על וונוס המלכה), סקאד לא כ"כ הקשיב לידים אז כל הזמן חתכנו אותו פנימה ב-90 מעלות +, שמעון אמר שהפוזיציה שלי נוראית (כשאני עם דרבנות, באמת משהו מתפקשש שם), וכנראה בגלל זה הקנטר יצא על ליד הפוך איזה 3 פעמים (גם ככה קשה להוציא איתו קנטר נכון, ועם הפוזיציה שלי...). חוץ מזה עבדנו על הרבה חופש, כהכנה לרייניג ועל הליכות אחורה - כל מיני בסיסים כאלה כי הסוס שלי לא עבד שבוע... (אפילו שבסוף הוא היה מלך!!!
). היה כ"כ כיייף!

גחצי

New member
ושיעור עם חגית באינגלייש

עבדנו עם מנשה, כל השיעור עם מושכות ארוכותתת, על כל מיני דברים בסיסים (מעברים וצורות במגרש) בגלל שזה שיעור ראשון. היא אמרה שעוד לא ממש התחלנו לעבוד כי היא רוצה לראות: אם הישיבה שלי טובה באמת ולא תלוייה במושכות, ואם אני עובדת מהגוף ולא מהידים. היא אמרה שהיה בסדר, ברוך השם בלי עין הרע טפו-טפו-טפו חמסה-חמסה, ושמהשיעור הבא נתחיל לעבוד על דרסז' רציני. באמצע השיעור ירד גשם, שומעים את זה שיא החזק באינדור, ואני עוד באתי עם חולצה דקה וקצרה... יום מאושר לכולם!

שירלי317

New member
טיולללל

היום ב8 וחצי בבוקר היה לי שעור בחוץ, יאנו טיול... על סוס מתוק, קווטר טהור שחרחר קטן ושמנמן שקוראים לו מבריק או משו כזה... אין לי מושג..אבל היה ממש ממש ממש ממש כיף! היה קריר ורוח חזקה אז זהרני (הסוס המתוק שהמדריכה שלי רכבה עליו) והשחרחר החמודי שאני רכבתי עליו קצת התחרפנו... אבל הוא היה כזה פשושי והתלהב מהקנטרים... אז הוא התחיל לעשות באקים מרב התלהבות ואושר.. כי הבעלים שלו קצת פחדנית אז היא לא נותנת לו להשתחרר קצת בחוץ ולפתוח קצת... אז הוא קיפץ לי כזה... ובעליה היה הכי מצחיק... כי רכבתי מאחורי המדריכה שלי כי לשחרחר יש צעד יחסית קטן... ואז היא התחילה קנטר עם זהרני הערבי המצחיק שעשה קנטר במקום כמעט... והפתאום השחרחרי פתח בקנטר בעלייה ואז דפק כמה באקים.. הרגשתי כמו ברודאו... חח... אבל היה ממש כיף! רק שכמה רוכבי אופנים שהתכוננו לאיזה מרוץ שיש שם בשטח.. אז קצת עצבנו אותנו... אבל סך הכל היה פצצות! שבוע הבא טיול ארוך עם כל החבר'ה!!!!
)

ליאן עזבה!../images/Emo7.gif../images/Emo107.gif

ואפילו לא הספקתי להיפרד...אוף-פעם שלישית שזה קורה לי בשנתיים האחרונות...יותר פירוט-בבלוג שלי. אוף-אני מרגישה חרא...היא הייתה המדריכה שהכי אהבתי בעולם!

A z a r o

New member
בעעעעעעע

שיעור גרועעעעעעעעע רכבתי על סטאר לא הצלחתי לעשות איתה כלוםםםםםםםםםם רוצה כבר לחזור לקפוץץץ

סוף סוף שיעור קפיצות.

אבל לא היה משהו... בהתחלה היה ממש לא משהו אבל לאט לאט זה פחות או יותר (ויותר מתקשר ל'פחות') אליי. המ...עבדנו על ליין....לא היה משהו... ירד עלינו קצת גשם..חחח ובחימום היה גרוע פףףף

TauraMan

New member
סוס מושלם ../images/Emo99.gif

חיחי ואפילו יצא לנו וידיאו של החלפות רגלים.. איזה יום כיפי

cavallo

New member
היה לי שיעור מוזר לגמרי../images/Emo4.gif

וחוצמזה עברתי לרכוב אצל מאיה
רכבתי על סול שהוא בדר"כ אחלה של סוס אבל בשיעור הזה הוא נבהל כמה פעמים והתחיל להשתולל
.הוא גם סירב לי פעם אחת בקפיצות והוא טס לי בקנטר, ואז הייתי לגמרי מפוזר ולא מרוכז,אולי בגלל שהיו במנז' עוד 2 שיעורים.בקיצור היה נורא מוזר,כי רגע אחד עשיתי הכל מושלם ואחרי זה שכחתי מעצמי לגמרי

העבירו אותי../images/Emo107.gif

למדריכה חדשה שקוראים לה מלי. מישהו מכיר?.. היא מדריכה בעיקר דרסז'.(לא שיש לי משהו נגד זה חס וחלילה-אני פשוט לא רוצה לנטוש את הקפיצות!!!!) מקווה שיהיה טוב-נראה ביום שלישי!

למעלה