מעב"ר

DriftingAway

New member
שולדר פור... היה ממש יפה סונג!!

וגם אני ממממש נהנתי בשיעוררר פפ סוסיק שלמות =] (טפוטפוטפו) יאאלה טסתי לבצפר עם הג'ט הפרטי שאין לי יום טוב =]

stary1

New member
../images/Emo55.gifשולדר אין?

אם כבר שולדר אין..אז זה 3 פעימות-לא?
אבל בהליכה..

Blue Eyessss

New member
יש גם שולדר פור...../images/Emo47.gif

וזה כאילו שלב אחד לפני השולדר אין...זה לא בדיוק 3 מסלולים

../images/Emo80.gif|צפדע| הייה כל כך טובב

היה לי שיעור עם נועם פעם ראשונה והיה כל כך כיףף!!
רכבתי על תוםם והוא כזה חמודדד
חוץ מזה שלא הצלחתי לעצור אותוו
חחחח טוףףף אז החימום היה סבבה והוא היה ממש מתוק.... =] אחרי זה התחלנו לקפוץ אז כמו שמור אמרה היה איקס אפרייט ואז עוד אפרייט חחח אין לי כח לכתוב.. אבל לא הצלחתי לעצור אותו אז עשיתי את זה פעם אחת בטרורט.... חחח הסוס הזה מהיררר לפני מכשול ואחרי מכשולל יו היה כל כך מצחיק עם עמית ורוניי "בואי נאכל גלידה" חחחחחחחחחחחחחחחחחח
-

S H I L G I

New member
סוף סוף אפשר לכתוב!!../images/Emo9.gif

עם הרבה חששות והרגשה לא טובה במיוחד, נסעתי לחווה סוף כל סוף.. נופרי כבר היתה מאוכפת..וזה טיפה ביאס אבל חפיף פף זה ממש מעצבן..שהכל השתנה..כאילו ממש מעט השתנה אבל עדיין הכל שונה מבחינתי.. חתיכי נראה זוועה..פף..וכאילו יש פול דברים שאני מתגעגעת לאיך שהם היו פעם. טוב נגיע לפואנטה-השיעור.. רכבתי עם הבלנדסטון ועליהן הדורבנות כי הקיבוע לא יכל להכנס למגפיים חח.. והיה די שואה מבחינת הרגל..היא כל הזמן עפה לי מהארכובה והיה קשה לשמור עליה בשיווי משקל..אבל לאט לאט זה הסתדר..בשלב מסוים כבר העדפתי להיות בלי ארכובות אבל זה הציק חח..והיו קטעים שפשוט מצאתי את עצמי עושה טרוט קימה על רגל אחת..חח עבדנו על לשחרר אותה..כי זה נופצ'י והיא תמיד תפוסה..והיא ממש השתפרה כאילו היא משתחררת הרבה יותר מהר מפעם.. ולי גם לקח זמן להתרגל אז שתינו עבדנו על עצמינו
עבדנו על מעברים...פתיחה וסגירה של צעדים..שחרור כיפופים וכאלה..הדברים הרגילים..והיה טוב יחסית.. ופף..כולי תפוסה כאילו..אני כ"כ לא בכושר שזה מטורף...באתי לחזק לה את החגורת בטן ולא הצלחתי!!! ועליתי וישר נתפס לי הצד!! זה מעצבן לגמרי..ואנלא מרגישה את כל הגוף שלי.. ואני כולי עכשיו בעצבים כי מעצבן אותי שעכשיו הסוסים זה בערך אחוז אחד מכל החיים שלי..פעם זה היה כל החיים שלי בערך..גם אם חייתי בסרט שזה ככה...

ליאן עזבה!...../images/Emo7.gif

ואפילו לא הספקתי להיפרד...אוף-פעם שלישית שזה קורה לי בשנתיים האחרונות...יותר פירוט-בבלוג שלי. אוף-אני מרגישה חרא...היא הייתה המדריכה שהכי אהבתי בעולם!

למעלה