מעב"ר

עדימ

New member
אתמול

אז ככה כל הסוסים היו קצת מפוחדים אתמול אז היינו מאוד זהירים וכל דבר קטן שצץ הקפיץ לנו תלב. אבל חוץ מזה קטי היתה מאוד מרוצה מהעבודה עם מג'יק. הוא עבד על המעגל ממש יפה ירד למתג בקיצור הביא נחת.

גחצי

New member
שיעור אחרון עם ליאן ../images/Emo7.gif

ועוד אחרי השיעור קפיצות התותחי שהיה לי... עשינו דרסז' עם מנשה, בהתחלה עבדנו קצת על כיפופים, מעגלים, פניות, קצב וכו'.. ואז עשינו מלבן שכל הזמן מקטינים אותו (עד שהוא נהיה פצלוחונצ'וק) בטרוט קימה ישיבה וקנטר בלי לגעת במושכות - רק מהגוף... בהתחלה היה קצת קשה בקווים הקצרים של המלבן (קנטר, קו קצר מאוד וישר, לפני ואחרי פנייה, בלי להשתמש במושכות...). ואז עשינו אותו דבר בעקלתון שלוש וארבע ולולאות (רק בלי להקטין), ועוד קצת מעברים הליכה-טרוט-קנטר, וטרוט ישיבה על מושכות ארוכותתתת. מנששש היה דה-בסט! אחרי זה היא עשתה לי שיחת חיזוק (שאני מוכשרת, וישירה בלה בלה...) ואמרה שהיא תתגעגע, ושנדבר איתה והכל - איזה מאמי! כנראה אני עוברת ללמוד עם חגית ניצני, מקווה שהיא טובה...

גחצי

New member
אה, ועשינו לה מסיבה, אני הבאתי

עוגה. אני בחובות של כמה נפילות

fliperit

New member
אני זוכרת את השיעור

האחרון שלי עם האמאנת שלי (שעכשיו היא שוב המאמנת שלי...) זה היה ממש עצוב... מקווה שיסתדר לך עם מאמן/ת אחר/ת...

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifהיה שיעור מושלםםם

שיעור ראשון עם נועם... בחימום הלך דיי טוב אשלי הייתה מאוד תפוסה ושיחררתי אותה ואז התחלנו לקפוץץץ לא קפצתי הרבה זמן אז היה לי ממש כיףף בהתחלה קפצנו איקס ואז אחרי כמה פעמים נועם אמר לנו להמשיך בקאנטר ולהיכנס לאפרייט שהיה שם. אחרי שעשינו את זה פעמיים הוא הוסיף עוד מכשול והיה ממש טובבבבב אחרי השיעור עליתי למעלה ורוני ועמית עשו לנו הצגההההה חחח היהה ממש מצחיקקקק
וזיהווו

olivia 4 ever

New member
../images/Emo68.gif

את מיתכוונת לאפרייט של הפורטל סוסים ? אם כה אז זה פלנג ... והם לא עשו לנו הצגה מצחיקה הם עשו לנו הצגה יותר מידי מצחיקה ... איה אני ניזכרת בזה עכשיו כבר מתחילה ליכאוב לי הבטן מרוב צחוק ... רוני י'אוטיסתית ! חחח ... איההה ...
הכי מצחיק היה כשעמית סיפרה לנו על האיש שבא לעבוד אצלינו והיה צריך פיפי ...שמעת את הסיפור?

מורי5

New member
כה אני מתכוונת לזה

אבל נועם קרא לזה אפרייט אז כתבתי אפרייט
וחחח כהההה שמעתי את הסיפורר אין היה קורעעעע חחח איך כאבה לי הבטןןן

olivia 4 ever

New member
../images/Emo68.gif

חחח ... שנועם לא יביא עוד עובדים כאלה .. כי מעניין כמה זמן הוא יצטרך להיתקע בשרותים ..

fliperit

New member
../images/Emo7.gifשיעור ריינינג אחרון עד ינואר

היום נסעתי לרכב ל פליפי...וזה היה השיעור ריינינג האחרון שלי עד ינואר..בגלל שבעוד שבוע פליפ עובר לבית של הבעלים שלו לחודשיים...ואני אעשה שיעורים על סוסי בית ספר..אבל הם לא יכולים ריינינג- רק פלז'ר וטרייל....אבל לא נורא- זה גם יכול להיות כיף. בכל מקרה- הרכיבה הייתה ממש טובה...אמאנם פליפ לא היה מושלם, אבל הרגשתי שלמדתי מלא! מזמן לא הרגשתי ככה! עשינו ספינים..ובסוף היה מעולה

fliperit

New member
רוכבים במושבה...

זה לא חווה מאוד מוכרת...אנחנו מתחרים רק מאמצע העונה (לפני זה הייתי בפעמון ובהרי יהודה)

גילי 13

New member
היום היה שיעור

ועבדתי פעם ראשונה על רגל נכונה. היה טוב, זה לא קשה בכלל וממש נהנתי!!

שירלי317

New member
לא שעור... אבל..

היום כבר פעם שניה שהייתי בנען למחויבות אישית והיה חביב... עדיין מרגישה לא קשורה.. אבל לאט לאט... מעכשיו כל יום שני... יהיה סבבה... מסכן רג'י, הוא צולע.. אבל עשיתי לו היום טיפול טובטוב... ומן הסתם ראיתי את צ'יקולינה הפשוש.. כזה סוס חתיךךךךך יום שישי כנראה קופצת כדי לפגוש את החבר'ה מאוניל אחרי המון זמן.. יהיה מצחיק... אנשים, שיהיה רק טוב! ותזהרו בדרכים! דרך אגב, ג'ון קיו סרט חזק... והכי ממליצה שבעולם - שרגר הסוס והאגדה!

היה אחלה בחלה של שיעוררר=]

גם לי וגם לנופרי אהובתייייי המ...הייתי על סזקע...ועבדתי איתו בהתחלה על הקצב והכל ושיגיב לי לרגל כמו שצריך. והיה מעולההה. ואח"כ עבדתי איתו על משהו כמו שולדר אפ רק שלהוא היה שם שונה חחח אותו תרגיל רק ברמה טיפה פחות גבוהה. ז"א ללכת עם הרגליים האחוריות על המסלול והקדמיות בתוך המגרש אבל לא כמו בסייד פס. ובהתחלה היה טיפה קשה אבל ברגע שקלטנו מה אנחנו צריכים לעשות ואיך לעשות את זה היה ממש ממש טוב.=) ולסיכום סז עבד היום ממש ממש טוב...! וקיבלתי מחמאות

אהההה וגם שכחתי להגיד

שרכבתי אחרי זה עם אוליבר לחצי שעה ככה ואני שונאת אותו חחחח הוא עושה לי כאבי גב!! אבל חפיף...הוא סוס טוב תכלס.

למעלה