מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה נאנאנאנאנא

wildrider

New member
היה נחמד...

רוקי חוזר לפעילות סוף סוף... מתחילים מחדש עושים המון סטראצ'ים בהליכה וטיפה טרוט במעגל.... ומחר יש לו טיפול של הכירופרקטית..

לודמיר

New member
לא אימון, אבל תחרות בניר דוד!

היה הכי שווה שיש!!! ככה.. קמתי בחמש בבוקר, באתי לאורווה, העמסנו ויצאנו. כל החברה נסענו בטרנזיט נפרד, ויקי נסע עם המשאית. יצאנו 5 סוסים. כל הדרך דיברנו ולא ישנו שנייה (דבר שמאוד הזיק לי, במיוחד כי ישנתי 3 שעות בלילה הקודם). הגענו לנירדה, כמובן שחיכו לנו שנבוא להתחיל את המקצה. הורדנו את הסוסים, ואיכפנו מהר. עלינו אני וגיא ל-90. עשינו מסלול אחד שיקי מעיר לנו, ומסלול אחד שהוא שותק. הוא אמר לי ששיפרתי ב-300% במסלול שהוא שתק. סה"כ יצאתי עם 8 נק' מהיום הזה- נחמד... במיוחד כשמדובר בי וברולי זה שיפור עצום שסיימתי מסלול בלי לשבור משו! אח"כ הלכנו ל"אסי" או כמו שמתן נוהד לומר, "סמי" חחח.. זה הנחל שנמצא בתוך הקיבוץ. המים היו מצויינים! קפצנו מהגשר שם והיה מפחיד. אני ואלה עומדות על הגשר, מתוווכחות מי תקפוץ ראשונה, פתאום בא דנדן המלך הזה דוחף את כולם, וקופץ כאילו כלום. חחח.. חמוד.... זה בכלל מצחיק לראות את דנדן ודודו רוכבים על הפונים.. חמודים... אח"כ חזרנו, ואני ואלה הלכנו להתרחץ במקלחות שהיו במשרדים של הלולים של ההודואים... היה מפחיד ביותרררר.... בלילה עשינו בשר על האש, והיה דיי טעים. אח"כ עשינו (חחח.. כולם חוץ ממני) ציוד, ואני הלכתי מכות עם טמיר. בסוף הלכנו לשחק כדורגל, וגיליתי את היעוד שלי, שוערת! לא נתתי לאף כדור (חוץ מהכדורים של גיא) לעבוד דרכי! (לא משנה שחצי מהם חסמתי כשניסיתי לברוח מהם כדי שלא יפגעו בי). הלכנו לישון. למחרת, קמנו עם קריאותיו של מוזר שבשמונה וחצי הליכת מסלול. התלבשנו וצחצחנו והתארגנו צ'יק צ'אק, איכפנו ועלינו, שוב אני וגיא עשינו 90. הפעם סיימתי 2 נקיים!!!!! שיא!! גאה בעצמינו כ"כ! אחרי שכולם התחרו, יקי הודיעה על שעת נסיעה, 2-3 ככה... השעה הייתה 12, אז יצאנו עם לופיו, הסוס כרכרה של נירדה (איזה תחת יש לווו גרררר) ועם הסוסים שלנו לטייל לנחל, רק שזה לא היה באמצע הקיבוץ... הרכבנו את הילדים הקטנים על הסוסים והובלנו אותם עד לשם. הגענו, ויקי עושה לי כזה, יאללה קרן, כנסי עם רולי למים. עליתי עליו עם בוקסר, בלי אוכף, בלי נעליים ועם בגד ים ועם ראשית סטיובן (פאק!!!) ויקי עזר לי להכניס אותו למים. הכל הלך יפה, עד שרולי דרס את יקי, אז ויתרנו. ואז אלה ודנדן עלו על לופיו, ונכנסו איתו למים.. היה כ"כ מצחיק!! הסוס פשוט עצום!!! ישבנו עליו שלושה אנשים והוא עמד ופשוט קפצנו ממנו ראש למים! זה היה מטורף! חחח! הכי מצחיק היה שהוא חירבן במים.. חחח... ואלה קפצה ישר לתוך המתנה.. אח"כ עלינו כל החברה על הסוסים בלי אוכפים, והיה צחוקים... כ"כ כאב לי מהעמוד שידרה שלו, שבסוף מצאתי את עצמי יושבת לו על התחת סנטימטר מהזנב.. חח... אח" ניקינו תאים, והעמסנו... וחזרנו חזרה בייתה! בוסף יקי נתן לכולם צל"ש על הרכיבה, ויצאנו בהרגשה טובה!

MorH

New member
../images/Emo174.gif לופיו השממממן

איזה באסה בדיוק כשיצאתם צלצלתי לגיא ואלה להגיד להם שאני באה והיא אמרה לי שאתם כבר נוסעים =[[ נכון אבל טיול לג'ויסק עם לופיו זה הכי שווה ??? חח אני דנדן ודודו

MorH

New member
חחחח ../images/Emo174.gif ../images/Emo6.gif

הבוקסר עף למעלה חחחח

../images/Emo80.gif../images/Emo105.gifשיעור מושלםם

רכבתי על תוםם
הוא היה הכי חמודדד
אז עשינו קצת טרוט ואז עבדנו במעגל והיה סבבה ואז עבדנו על מעברים ותום היה כל כך חמודד ואז עשינו קאנטר מסביב כולם ביחדד והוא היה כל כך חמודדדד הוא לא רץ מהר ולא כלוםם מושלםםם קטן!!!! אוהבת אותו!!!

היה ממש טוב..

בהתחלה כרגיל עשינו חימום אם מושכות ארוכות ואז התחלנו לדבר על מיבחני דרס'אז והיא עשתה לי כל מיני תרגלים היה ממש כיף
וונדי הלכה לי ממש טוב

cavallo

New member
../images/Emo141.gifהיה ככייףף../images/Emo39.gif

רכבתי על אוסטין (היא תותחית
) והיה לי שיעור קפיצות.היה לי מסלול מכשולים בצורת מזלג פחות או יותר...היה לי מכשול אחד שהייתי צריך לבוא אליו מהמסלול ואחרי 2 מכשולים בכל צד והייתי צריך לבוא פעם למכשול מימין ופעם למכשול משמאל ואח"כ לשנות כיוון.בהתחלה לא ממש הצלחתי אבל בסוף עשיתי את זה מווששללםם

dressagelover

New member
היה שיעור ממש טוב...

אני רכבתי על George הוא היה ממש בובי... עבדנו על הליכה לצעד ואז איזה תרגיל עם קנטר הוא היה ממש טוב אבל הוא כל הזמן עושה פליינצ'אנג במקום תרוט במעברים
... אבל בסוף הוא הבין מה שאני רוצה ואז הכול היה מ-ד-ה-י-ם!!!! --------------------------------------------------------------------- בזמן השיעור המדריכה שלי אמרה לי גנית את צריכה לקנות סוס! ואני גזה יש!! כייף!!! אבל אני והמדריכה שלי כל הזמן מדברים עם אמא והיא אומרת שאין סיכיו שאני קונה סוס בזמן הקרוב
וזה ממש מעצבן!!!! אותיי כי היא כל הזמן אומרת שאני צריכה לקנות סוס אבל אמא ואבא לא רןצים ויש סוס שהיא מכירה שהיא אומרת שיהיה מעולה בשבילי והכל אבל אמא שלי לא רוצה...

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifשיעור מושלםםםם../images/Emo23.gif

רכבתי על אשלי.... עבדנו הרבה במעגלים וניסינו לשמור את הסוס על המתג והיה ממש טובבבבב אחר כך עבדנו על מעברים וגם היה טובבבב ובסוף עשינו קאנטר במסלול.. והיה ממש כיףףףףףף

Noa Geva

New member
שיעור פרטי../images/Emo20.gif

היה כייף!
רכבתי על צ'יגר...ובהתחלה הוא כל שנייה עצר לי...חח סוס הזוי! עבדנו הרבה על המעגלים של 10 מטר ועל S והיה סבבה. ועבדנו המון המון על טרורט ישיבה...והיה ממש טוב! אז אחר כך עשיתי גם בלי ארכובות,היה טוב, הרגשתי שיפור. קאנטר דיי זוועה...אני לא מצליחה לשמור אותו בקאנטר...כל שנייה הוא נופל לי לטרורט...אבל זו התקדמות! פעם לקח לי שנים להעביר אותו
וממ..זהו. זה היה שיעור אחרון עם המדריכה שלי, היא חוזרת ללימודים, באסה.
אז הכנתי לה שתי סוכריות מאגניבות מבצק סוכר! אחת בצורת ראש של סוס. למרות שהיה לי קשה להכין את הסוס והראש איים לקרוס יצא נחמד

Noa Geva

New member
ועוד תמונה

חח הנחיריים שלו יצאו עקומים ויש לו הבעה של טמבל

hhh האחת

New member
פששששש.....סחטיין

אהבתי!!!ממש יפה..הייתי שמחה אם לי היו מכינים את זה

למעלה