לא אימון, אבל תחרות בניר דוד!
היה הכי שווה שיש!!! ככה.. קמתי בחמש בבוקר, באתי לאורווה, העמסנו ויצאנו. כל החברה נסענו בטרנזיט נפרד, ויקי נסע עם המשאית. יצאנו 5 סוסים. כל הדרך דיברנו ולא ישנו שנייה (דבר שמאוד הזיק לי, במיוחד כי ישנתי 3 שעות בלילה הקודם). הגענו לנירדה, כמובן שחיכו לנו שנבוא להתחיל את המקצה. הורדנו את הסוסים, ואיכפנו מהר. עלינו אני וגיא ל-90. עשינו מסלול אחד שיקי מעיר לנו, ומסלול אחד שהוא שותק. הוא אמר לי ששיפרתי ב-300% במסלול שהוא שתק. סה"כ יצאתי עם 8 נק' מהיום הזה- נחמד... במיוחד כשמדובר בי וברולי זה שיפור עצום שסיימתי מסלול בלי לשבור משו! אח"כ הלכנו ל"אסי" או כמו שמתן נוהד לומר, "סמי" חחח.. זה הנחל שנמצא בתוך הקיבוץ. המים היו מצויינים! קפצנו מהגשר שם והיה מפחיד. אני ואלה עומדות על הגשר, מתוווכחות מי תקפוץ ראשונה, פתאום בא דנדן המלך הזה דוחף את כולם, וקופץ כאילו כלום. חחח.. חמוד.... זה בכלל מצחיק לראות את דנדן ודודו רוכבים על הפונים.. חמודים... אח"כ חזרנו, ואני ואלה הלכנו להתרחץ במקלחות שהיו במשרדים של הלולים של ההודואים... היה מפחיד ביותרררר.... בלילה עשינו בשר על האש, והיה דיי טעים. אח"כ עשינו (חחח.. כולם חוץ ממני) ציוד, ואני הלכתי מכות עם טמיר. בסוף הלכנו לשחק כדורגל, וגיליתי את היעוד שלי, שוערת! לא נתתי לאף כדור (חוץ מהכדורים של גיא) לעבוד דרכי! (לא משנה שחצי מהם חסמתי כשניסיתי לברוח מהם כדי שלא יפגעו בי). הלכנו לישון. למחרת, קמנו עם קריאותיו של מוזר שבשמונה וחצי הליכת מסלול. התלבשנו וצחצחנו והתארגנו צ'יק צ'אק, איכפנו ועלינו, שוב אני וגיא עשינו 90. הפעם סיימתי 2 נקיים!!!!! שיא!! גאה בעצמינו כ"כ! אחרי שכולם התחרו, יקי הודיעה על שעת נסיעה, 2-3 ככה... השעה הייתה 12, אז יצאנו עם לופיו, הסוס כרכרה של נירדה (איזה תחת יש לווו גרררר) ועם הסוסים שלנו לטייל לנחל, רק שזה לא היה באמצע הקיבוץ... הרכבנו את הילדים הקטנים על הסוסים והובלנו אותם עד לשם. הגענו, ויקי עושה לי כזה, יאללה קרן, כנסי עם רולי למים. עליתי עליו עם בוקסר, בלי אוכף, בלי נעליים ועם בגד ים ועם ראשית סטיובן (פאק!!!) ויקי עזר לי להכניס אותו למים. הכל הלך יפה, עד שרולי דרס את יקי, אז ויתרנו. ואז אלה ודנדן עלו על לופיו, ונכנסו איתו למים.. היה כ"כ מצחיק!! הסוס פשוט עצום!!! ישבנו עליו שלושה אנשים והוא עמד ופשוט קפצנו ממנו ראש למים! זה היה מטורף! חחח! הכי מצחיק היה שהוא חירבן במים.. חחח... ואלה קפצה ישר לתוך המתנה.. אח"כ עלינו כל החברה על הסוסים בלי אוכפים, והיה צחוקים... כ"כ כאב לי מהעמוד שידרה שלו, שבסוף מצאתי את עצמי יושבת לו על התחת סנטימטר מהזנב.. חח... אח" ניקינו תאים, והעמסנו... וחזרנו חזרה בייתה! בוסף יקי נתן לכולם צל"ש על הרכיבה, ויצאנו בהרגשה טובה!