מעב"ר

olivia 4 ever

New member
אמ..שיעור בבוקר זה שלמות ..

באתי לחווה ככה בשבע וחצי בבוקר .. הישתעממתי קצת חיכיתי לנועם אחרי זה הוא בא אם הוטרינר ..באנו זריקת הרפס לכל הסוסים ואחרי זה היה לי שיעור על אוליביה ... קפצנו .. בהתחלה עבתי איתה על להוריד אותה מהיד קצת היה ממש טוב ואז היתחממנו קצת על איקס ואפרייט נמוך והיה חרא היא רצה אחרי המיכשול לא עצרה משכה
ואז נועם עשה לי תרגיל לבוא לפלנג ואז באמצע לעבור להליכה ולעשות S כזאת מול המיכשול ולהמשיך בקטנר לעשות מעגל ועוד פעם ככה חצי שיעור עד שבסוף היא קפצה את זה מושלם !! .. ואז הוא נתן לי מסלולון קטן .. אוקסר פלנג חומה שער ועוד פלנג הכל הלך מצויין עד אחרי השער .. נישברנו והיתחלנו לרוץ בלי לעצור ובלי שליטה .. אחרי זה שיעור על תומי! קפצנו את אותו מסלול אבל בגובה 100!! הוא היה כזה מקסים !! חוץ מ2 סירובים ובלי הפלות ... הוא לא רץ ולא כלום !! מושלם ..
ובסוף השיעור נועם מעלה את זה ל110 ואני כזה אני יצטרך ליקפוץ את זה אז כזה אמרתי לו " זה לא הגובה שתם סירב לך " והיתחלתי לקצר ארכובות והכל ובסוף היתברר שאנחנו לא קופצים את זה הוא רק סידר את המסלול בחזרה לגובה שלו ... :'( טוב אולי שיעור הבא נעשה נקי ונעלה קצת ת'גובה ...

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifאתמול../images/Emo122.gif

ממ רכבתי פעם ראשונה על אוושן ארג סוס מדהים שכמותו
טוב, בהתחלה היה די פיכ, הוא היה ממש לחוץ וכל הזמן ברח אבל באיזשהו שלב עבדתי איתו במעגל, והוא הלך פשוט כל כך יפההה הוא כולו התעגל והתרכך, והיה מדהים פשוט אחרי זה עבדנו על קווים שבורים ואז עשינו לגילדים, והלגילד שלו ממש כיפי
בקאנטרים היה די טירוף, אבל בכל זאת נהניתי נא לא אכפת לי שאפחד לא קרא

למעלה